Sestra mi lezie na nervy

simon987
22. júl 2024

Dobrý deň, potrebovala by som váš názor.Ide o to že mám o 2 roky mladšiu sestru ktorá mi už poriadne lezie na nervy..Ide o to že sa cítim pri nej škaredá hlúpa a nie dosť dobrá... Dáva mi to najavo keď niečo poviem tak to nie je tak ale inak proste ona si myslí o sebe že je múdrejšia krajšia všetko vie všade bola...Napríklad naposledy prišla ku mne a začala sa chváliť tým že šofér autobusu ktorý nás pozná obidve ju chválil aká je pekná že ako môže mať tak dobrú postavu a že je oveľa krajšia ako ja...potom na mňa civela ako sa budem tváriť.Ja som sa len usmiala a bola ticho... Cítim sa pri nej menej cenná ako keby ma zhadzovala.Co to je za sestru ja taká nedokážem byť a trápi ma to.

irusa
22. júl 2024

to sú súrodenecké vzťahy...aj ja mám takú sestru...že vo všetkom bola a je ona ta naj.... no podľa okolia je to presne naopak....

loliki
22. júl 2024

@simon987 Sestre si mohla povedať napr. : Mala si šoférovi povedať, že zdanie klame. Dobre vidí človek iba srdcom. To podstatné je očiam neviditeľné.

januska12323
22. júl 2024

Nabudúce jej odvrkni, že ona môže byť pekná ale ty máš aspoň rozum.

jeltica
22. júl 2024

zaujimal by ma tvoj vek ked si toto beries takto osobne. to su klasicke surodenecke doberacky a podpichovacky.

0silvia0
22. júl 2024

@simon987 mala si jej so smiechom povedat: zrkadielko, zrkadielko povedz mi kto je najkrajsi na svete? (Snehulienka)

melanta
22. júl 2024

Obidve máte problém so sebavedomím. Ona to prejavuje tým, že sa nad teba povyšuje. Ty to prejavuješ tým, že sa necháš deptať. Začni pracovať na tom, aby si sa mala rada, aby si bola so sebou spokojná. Potom sa ťa takéto situácie nebudú dotýkať. A keď sestra uvidí, že ti to nič nerobí, prestane.

zic
22. júl 2024

zalezi od vasho veku, ale este sa k tomu moze pridat, ze autobusak je uchylak (ak ste velmi mlade)... ak ste starsie, tak je minimalne neprofesional... nema co hodnotit postavu...

pribinak
22. júl 2024

To máš fakt komplexy z toho čo povie sestra?
Uvrdomujes si, že si to mohla kľudne vymyslieť? Že si možno robí srandu?
Koľko máš rokov?

betulinka1
22. júl 2024

@simon987 no a? Ved vzdy je to tak, ze su od nas niektori ludia krajsi a niektori škaredší, niekto ma velke srdce, niekto je plytky atd.. Je to normalne. Musis to prijat, lebo to budes mat potom cely zivot ako bumerang ten pocit, ze si nieco horsie. Ja som kučerava rodená blondínka so zelenými ocami, moja sestra hnedovlaska s modrými ocami. Kazda sa paci inym typom chlapov, ziadna nie je krajšia ako ta druha, pretoze kazdy chlap ma ine preferencie. Ty sa tym prestaň zaoberať. Mne keby toto povedala sestra ja by som sa akurat zacala rehotať, ze super, ked budes mat muza autobusára budes mat vacsie zľavy na autobus. 🤣🤣🤣 mala by si sa ho drzat. Este by som par dni, parkrat hodila pocas dna poznamky, ze pani autobusarova aky mate den? Myslim si, ze by to tvoju sestru velmi rychlo preslo. Takze ti poradim, povedz si ano, moja sestra je atraktívna a je to v priadku, prajem jej to. Seba prestaň brat tak vazne a aj sestrine poznamky a provokovanie. Uvolni sa trosku sa nauc ju odpálkovat slovne. Ked ta aj ziadny argument nenapadne, zacni sa smiat a odíď z pre teba nepríjemnej konverzácie bez vysvetlenia.

viestta
22. júl 2024

Kolko mate rokov?

dota6
22. júl 2024

@simon987 no super :D a to je nejaká miss MHD? Alebo miss SAD? Odborná porota zložená z miestnych šoférov? Sestre povedz, že síce môže oplývať krásou, ale chochmesu sa jej zrejme nedostalo. Takže jej bohate stačí aj hodnotenie poroty miss autobus.

rozculena
22. júl 2024

ak je toto pravda,tak ten autobusár má problém...