Ahojte. Dnes sa mi snívalo o bývalom. Mala som sen ze za mnou prišiel a snažil sa ma získať späť. Ja som samozrejme odmietala. Nechcela som sa na nho ani pozrieť. Nie sme spolu už 2 roky. Mávate aj vy sny o bývalých?
Áno mávam a úplne v pohode🙂
Nočné mory myslíš? Už len to by mi chýbalo…
Booože... človeku sa posníva blbostí, hlavne sa v tom nerýp a neanalyzuj to do aleluja, lebo si ešte nahovoríš, že on je ten jediný na svete...
Strasne casto, 10 rokov som ho ani len nestretla, realne by som o neho ani nezakopla, ale sniva sa mi furt aka som zalubena a ako po sebe tuzime😁
Áno, sníval sa mi presne takýto sen asi pred mesiacom. Po rozchode som ho nevidela asi 15 rokov. Žila som dlho v zahraničí a keď som sa vrátila naspať do rodného mesta, už tu nebýval. Nerozišli sme sa žiaľ v dobrom, podviedol ma a ja som s ním už nechcela mať viac nič spoločné. Asi pred pár dňami, som sa dozvedela že ho opustila žena aj s dieťaťom. Neviem ako si ten sen mám vyložiť, ale zjavne ho dohonila karma...
Neviem, ako ste sa rozišli, ale tvoje vnútro to ešte nespracovalo. Niečo ešte nie je spracované, s niečím nie si zmierená alebo sa niečoho obávaš.
Tiež je možné, že ste sa spojili myšlienkovo - telepatiou. A tým pádom sa to odzrkadlilo v sne.
Viac sa ale prikláňam k tomu prvému komentáru.
🤣🤣 nie ani o nich netúžim snívať 😆