Aký darček by ste kúpili do cca10€
Veselé ponožky, klobasku, šampanské
Mozete mat alkohol? My sme nemohli, takze ked si nevybral, tak dostal ponozky vianocne a sladkost, co som vedela, ze ma rad a kupuje si to.U nas mali niektori take "wishlisty" ze co by ich potesilo.
SS sa este niekde robi? ja ze to uz je prezitok spred 10 rokoch. Ja by som mu kupila nieco sladke, napr. Slowtellu - stoji sice o 3 eura viac, ale ma to uroven a kazdy ju ma rad.
U nas to malo uspech aky taky prvy rok. Ze sa zucastnili kvazi vsetci. Lenze dostali hluposti, tak dalsi rok uz bola ludi len polovicka. A potom som sa prestala zucastnovat aj ja, kedze som dostala otrasnu vec a vyzrebovala som si kolegu, ktory chcel urcite CD. Len doprava z toho eshopu stala 10 EUR, cize darmo stalo CDcko 7, ked ma to vyslo ovela viacej. Lenze to bolo proste nezohnatelne. U neho to bolo ucelove, ze si napisal co chce, aby to nemusel kupovat on.
@judit47 vsetko to co si vymenovala je atraktivnejsie.
a pre @pribinak - dievcata, prosim, nerieste moj postoj k SS. Za mna je to prezitok, ci vam to trha zily alebo nie. Nejdem pokracovat v tejto nezmyselnej debate s vami, co ja povazujem za atraktivnejsie alebo co.
Autorke som poradila, tym tu koncim. Zelam vam krasneho SS 2023
@raffaella mne to zily netrha len ma to naozaj zaujima.
Ved ked poviem ze chodenie do kina je blbost je vela sposob ako travit cas a niekto sa opyta aky,tak je lahke povedat co a nie hned pasivne agresivne ze to je moja vec a neries. Ved kazdy ma nejaky nazor-tak povedz ty svoj co ine je podla teba dobre na utuzenie kolektivu v teme vianoc?
Podla mna toto nie je pre kazdeho a zalezi od kolektivu. Niekde je zauzivane, ze sa chodi kolektivne na vianocne trhy, inde maju vianocne pecivo v praci, niekde stromcek, niektori chodia von na ranajky alebo obedy/vecere ako kolektiv. U nas toto zauzivane nie je, mame vianocny vecierok mimo firmy a potom este 1 x kapustnicu ako obed v ramci pracovnej doby. Ziadne ine kolektivne veci sa nekonaju. Kto chce, tak ide s niekym, trebars po oddeleniach alebo ked su niektori kamosi. Ale je to asi preto, ze nie sme nejaky super uzasny kolektiv, vela ludi sa spolu hada alebo nerozprava, dalsi su urazeni a je nas malo. Cize pre mna toto nie su kamarati, s ktorymi by som rada travila volny cas kazdy den po praci.
Tento rok mame SS takym sposobom ze najskôr kupime darcek a potom si az žrebujeme lebo po minule roky sa uz nevedeli zmestiť podaktorí do kože a kupovali za 50€ . Takže keďže neviem komu moj dar pôjde, (mame bdg 10€) a všetci si nosime do prace obedy, tak kupim peknú dozičku na obed, asi sklenenú, takych nikdy nie je dosť, a do nej napeciem asi cookies. Ešte pribalim maly balíček vlhcenych a bude to aj veselé aj praktické, aj pre muža aj pre ženu. Ja mám toto rada a vzdy sa snažím aby ten dar mal aj využitie
Antistresovy Enter a k tomu nejaký vtipný list od Santu
Dobrú čokoládu...hrnček,...ja mám rada praktické veci