Samota po rozchode

16. jún 2020

Baby,ako ste si zvykli na samotu po rozchode? Nechýbal vám zrazu pravidelný sex? Pravidelné aktivity? Nie som zúfalá, ani v depresii,ani nič podobné,len ma zaujímajú reálne životy,osobné skúsenosti. Ak ste aj iniciovali vzťah,ozvali ste sa bývalému alebo on vám? Alebo ako sa vám ďalej vyvinul život?

katkati
16. jún 2020

Každý rozvod je tak individuálny a veľmi záleží od toho, prečo sa tí ľudia rozviedli. Niekto je šťastne rozvedený, niekto naopak, nikdy sa s tým nezmieri. Niekto má viac sexu ako v manželstve a o aktivitách ani nehovorím. Každý má tak, ako si to potom zariadi. Netreba plakať nad rozliatym mliekom. Pekný deň 🙂

zdencaaaa
16. jún 2020

Prvy tyzden mi bolo smutno, ale potom som dvihla hlavu a isla na nakupy, kadernicke, na nechty, proste veci len pre seba. Kupila dobru knihu. Byvalym som sa nikdy neozyvala, prislo mi to zufale a to som nechcela byt - zufala

mondolina
16. jún 2020

@katkati
Píše o rozchode, ale v podstate je to to isté.
Prvé dva týždne som sa trápila, prázdno a diera v duši, potom som sa začala rozkukávať.
Po 2 mesiacoch mi už bolo fasa, a vtedy sa vrátil...😂🤔
Po rozchode si treba dať 21 dní bez úplného kontaktu, je to čas na rozmýšľanie a prehodnotenie citov, odporúčam.
So sexuálnou túžbou si poradilo moje telo samé, pravidelne som sa ráno budila na orgazmus👍

autor
16. jún 2020

@mondolina ja som to niekde čítala tých 21 dní a viac,ale nemyslím si,že je to dobrý nápad (aspoň pre mňa),s ubiehajucimi dňami sa z neho pre mňa stáva viac a viac cudzí človek,takže si neviem predstaviť,čo by som mu akože po takom čase povedala,to je už moc veľké odcudzenie pre mňa

sunny8
16. jún 2020

Samota po rozvode (rozchode) bola asi taká že som bola tehotná a mala pri sebe staršiu dcéru. Duševne som sa cítila sama celých 13 mesiacov kým som našla zmysel života. Čas je najlepší lekár a nie je to len klišé.
Sex mi nechýbal. Mám partnera - mám sex (manželský) nemám partnera - nemám sex a nevyhľadávam si milencov ani nič. Už to bude 2 a pol roka. A som spokojná tak ako som 🙂 keď mi je niekto súdený tak príde. Nemám ani Facebook ani iné zoznamky do klubov ani celkovo na verejné miesta nechodím človek by povedal že žiadne šance. Netrápim sa tým 🙂 musíš nájsť svoju hodnotu a zistíš že sama sebe stačíš a že tvoja prítomnosť je viac ako prítomnosť druhého človeka. 🙂 Aké aktivity ? Nemalo mi čo chýbať .. ešte pred rozchodom sme spolu nežili 3 mesiace čiže už som bola v "kole" a "ľahšie" sa mi zvykalo na samotu. Akurát vždy boli to že je to definitívne. Iné je keď čakáš že sa vráti. No a vrátiť sa k bývalému je u mňa nezmysel. S bývalým komunikujeme len ohľadne deti (zriedka) .. a s inými bývalými som sa viac nevidela našťastie

mondolina
16. jún 2020

Tak záleží aj od toho koľko ste spolu boli.

autor
16. jún 2020

@mondolina 3 roky

deti95060810
16. jún 2020

nikdy som nikoho nekontaktovala po žiadnom rozvode ani rozchode.... Nevidela som v tom zmysel. Ak sme sa pre nekalú príčinu rozišli - popr. rozviedli tak načo si navzájom kompl. život....
Nikdy som za žiadnym bývalým neľutovala..... možno pár týždňov, ale po určitom čase som práveže cítila odpor.....

nickpick
16. jún 2020

@zdencaaaa konala som v minulosti rovnako, pride mi ubohe a ako hovoris aj zufale kontaktovat byvalych (s jednym sme sa nerozisli v zlom, sme priatelia a nemam problem ho poziadat o pomoc)
nerozumiem zenam, ktore sa ponizuju a zobronia o lasku, to im naozaj staci ked je s nimi niekto len z lutosti? co bolo, bolo, treba vykrocit so vztycenou hlavou do buducnosti, jasne, aj som si porevala, postazovala sa mame, sestre, padlo par flias vina, ale zivot ide dalej, umarat sa mesiace a roky kvoli starym laskam je pateticke....

autor
16. jún 2020

Tak napr. Tvoja skúsenosť má zaujíma,prečo s jedným vychádzas a s iným nie? Keďže nemáš problém požiadať ho o pomoc? Ja si totiž myslím,že o pomoc nemá problém požiadať ťa bývalá,ktorá dala kopačky chlapovi o ktorom vedela,že je a bude z nej paf aj po rozchode. (Moja skúsenosť)

nikpa
16. jún 2020

Je to len o zvyku, zo začiatku som bola zúfalá z tej samoty a ticha doma 😁 brala som v robote prácu nadčas, stále som bola niekde vonku, cvičila som, čokoľvek aby som nezostavala sama doma lebo to ma ubíjalo a nemala som energiu rozmýšľať o tom co sa stalo a prečo. Po čase asi po pol roku som si ten ,,kľud,, a bezstarostny život začala užívať. Prišiel čas otvoriť sa aj pred mužmi, prvé vztahy boli viac menej len o sexe ale vyhovovalo mi to, na nič viac som nebola pripravená. Venovala som sa len sama sebe, svojim koníčkom, rodine, priateľom, starala som sa o seba ako nikdy a rozmaznavala sa 😀 Ked sa pozriem späť, bolo to veľmi pekné a obohacujuce obdobie v mojom živote, spoznala som sama seba, co by sa mi popri vzťahu asi nepodarilo. Život ide ďalej, hlavu hore, je možné ze ta niekde čaka niekto lepší.... 😉

autor
16. jún 2020

@nikpa ja vzťah nechcem,takže mňa ten rozchod netrápi,no ten sex ano,cudzieho už nechcem hľadať a bývalý ma urazil,takže mám smolu aj v tomto čisto primitívnom smere 😎

nickpick
16. jún 2020

vela zavisi od dovodu rozchodu a charakteru partnera, s dotycnym sme sa rozisli, lebo po asi roku spolocneho zivota som odisla pracovne do zahranicia, zide z oci a zide z mysle, obaja sme citili, ze laska vyprchava, napriek tomu sme zostali v kontakte, nejak nas to k sebe prirodzene tahalo aj ked sme uz netuzili po spolocnom vztahu, on ma dosial kontaktuje minimalne tak raz za stvrtroka, zaujima sa ako sa mam, proste sme sa nerozisli tak, ze by sme si nevedeli prist na meno, mam aj take exvztahy kde ma vonkoncom nezaujima ako sa dotycni maju, lebo boli proste “debili”....

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marca12
16. jún 2020

Kazdy rozchod je iny. S jednym sme sa rozisli a vobec sa nekontaktovali,dokonca som si pre vecu isla asi po roku. A este vtedy mi bolo tazko,lebo som ho mala naozaj rada,boli sme spriaznene duse,jediny uprimny vztah a chlap,s ktorym sa dalo hovorit o uplne vsetkom. Vtedy som este studovala,takze som necitila samotu,len som zrazu mala viac casu na skolu a konicky. Dalsi rozchod bol katastrofalny. Vsetko smerovalo k svadbe,ja stastim bez seba,aky mam uzasny zivot a v tom mi oznamil,ze je koniec. Ziadne naznaky,ze by nebol spokojny vo vztahu nic. Ten rozchod som velmi tazko niesla a ponizila sa aj ku kontaktovaniu a doprosovaniu sa. Dnes by som to uz neurobila. Vtedy som zial "zapijala" sportom. Vrhla som sa na beh,bicyklovanie prejazdila som pol slovenska. Bola som vsade len nie doma. A dodnes spominam na to,ze mesiace po tom rozchode boli moje najlepsie. Ked teda opadol prvotny sok.

autor
16. jún 2020

@marca12 a kvôli čomu ste sa rozišli? Tak na druhej strane buď rada,že mal aspoň gule povedať ti,že je koniec,ja som to šťastie nemala.😀 Jednoducho to vyplynulo z jednej aktuálnej situácie a rozchod sme si iba obaja domysleli.

cigipepe1247
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cigipepe1247
16. jún 2020

Ahoj 😉

aylinn
16. jún 2020

Nezvykala som si na samotu byť sama je blbosť jedine ak niekde na bora bora s mojitom v ruke ked chces vypnut na 2 tyzdne. Asi dva dni po jednom konkretnom rozchode , som sa tak sama prechadzala po nemenovanom obchodnom centre a za ten deň ma oslovili asi štyria muži či im nedam číslo,čo sa mi vživote nestalo v takto hojnom počte😂. Ja neviem čo zomňa vyžarovalo v ten deň ale nikdy nato nezabudnem,muselo to byt niečo magické, bola som fakt šťastná v ten deň. V momente moje sebavedomie z minus 1000 , kam ho dostal moj ex, vyskočilo na milion dvesto a uživala som si to strašne. Tu slobodu, to že som sama sebe pán, to že mi nikto ajtak nikdy neda viac ako ja sama.Ale moj ex bol bulo a rozchod bol premna vykupenim takže preto tie pocity 😁 časom som si našla kamaráta s ktorym sme sa síce lubili, ale neboli sme vo vztahu iba sme si uživali život spolu a pritom každy sám 😉

marca12
17. jún 2020

Dodnes neviem,preco sme sa rozisli. Dokonca on ani nepovedal,ze je koniec,len ze chce pauzu alebo cas na premyslenie a to je este horsie,ked cakas,ze sa mozno vrati. A takto som cakala zo 3 mesiace a potom mu napisala,ze ako teda. A on len napisal,ze sa uz nevrati. medzitym aj zabudol 😀 A takeho trula som milovala viac ako seba. Nikdy viac,ale mna tato skusenost velmi posilnila a uz mi ziadny chlap nezlomi srdce.