Sama v reštaurácii

15. máj 2024

Ahojte, aktuálne rekonštruujem byt, kuchyňu stále nemám. Snažím sa aspoň raz denne mať teplé jedlo, preto si dám niečo doviesť alebo idem do reštaurácie. Dnes som mala naozaj ťažký deň v práci, tak som sa po robote zastavila v reštike, dala som si rýchlo večeru. Čašník mal divné reči, či nemám kamarátov, že tu tak sama sedím alebo či si niekoho hľadám, že je to čudné. Nerobilo mi doteraz ísť niekam aj samej, ale po tomto zážitku som to prehodnotila a cítim sa naozaj ako čudák. Aké máte skúsenosti vy, chodievate niekam aj samé?

juliacenc
15. máj 2024

Je to znak sebavedomej a samostatnej zeny. Cudak je ten casnik nech sa stara o robotu a nie do ludi kt obsluhuje

mabenn
15. máj 2024

samozrejme, ze chodim aj sama...nesnazil sa ta nahodou zbalit?

guudy
15. máj 2024

Casnik bol blb. Ty si ok 🙂

diewcatqoo
15. máj 2024

Bezne chodim aj sama ci uz na obed alebo na kavu. Cudny je skor ten casnik, nie ty.

dzejny656
15. máj 2024

Ty bývaš v nejakom malom meste? Lebo inak si to neviem vysvetliť, ja vidím denne kopec žien samých v kaviarni alebo reštaurácii, podľa mňa je to úplne normálne.

haley7897
15. máj 2024

Samozrejme, úplne bežne idem na obed do reštaurácie aj sama. Nie vždy je čas ísť s niekym... Čašník by sa mal naučiť kde je jeho miesto keď už sa mu taktu a intelektu nedostalo.

klotildabazarik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mell27
15. máj 2024

Ja tiež občas idem sama a bežne tam stretávam ľudí sedieť samých za stolom... Nie je na tom nič čudné,reštika je na to, aby si sa najedla, svoj cieľ to splní. 😃

personality
15. máj 2024

Prosím Ťa, ktorá to bola reštika?

vanilkovazmrzka
15. máj 2024

Na tom nic nie je, casnik nema co rozpravat hocico ine okrem zdvorilosti a informacii o menu.

zuzanka.zuzu
15. máj 2024

podľa mňa sa ťa snažil veľmi neohrabane baliť 🙈😂

lindous
15. máj 2024

Úplne bežne sa idem najesť sama a nikdy som sa s takouto reakciou nestretla... tiež mi napadlo, že ťa proste chcel osloviť, len to nevypálilo úplne dobre... niečo ako keď sa niekto akože čuduje, že je niekto nezadaný a ako je to možné... keby ťa považoval za čudáčku, nesnažil by sa nadviazať konverzáciu si myslím 😅

januska12323
15. máj 2024

Asi sa chcel opýtať či nemáš frajera a či sa ním môže stať on. Ty nie si žiadna čudáčka ale hladný zákazník.

andrea78
15. máj 2024

Sondoval, ci si single. Primitivne a neohrabano, dojem na Teba ocividne neurobil😃 Uplne kludne tam chod opat, jeho hanba, nie Tvoja. Okrem toho je to uplne neprofesionalne spravanie, nema co komentovat taketo osobne veci ohladom zakaznika, nech by si myslel cokolvek.

arianna25
15. máj 2024

Ja dokonca niekedy rada idem sama občas len tak a neriešim. Oddýchnem si

natall113
15. máj 2024

Prečo by to malo byť divné? Čašníka skorej zaujímalo či si sama..

angeli121212
15. máj 2024

Čašník sa zachoval absolútne neprofesionálne a nie je nič divné na tom ísť sa najesť do reštiky.... Ja byť tebou hodím aj negatívnu recenziu

danica2711
15. máj 2024

kľudne chodievaj do reštaurácie sama, je to úplne normálne a nabudúce čašníka rýchlo uprac tam, kam patrí. Dobrú chuť!

petronelag
15. máj 2024

Veľa ľudí chodí do reštaurácie aj samy, na tom nie je nič zvláštne.

s_o_n_i_k_e
15. máj 2024

ked som nemala partnera som chodila nonstop sama do reštaurácie, na kávu, raňajky, do kina milovala som to, teraz keď už mám manžela milujem ten čas len sama so sebou, ísť na kávu a pozerať z okna sama sebe byť pánom isť na obed na čo mám chuť nikomu sa neprispôsobovať, možno to bola len závisť 🙂 ale ja som sa nikdy s týmto prístupom nestretla, dokonca som bola raz v kine na filme úplne sama :D a len pre mňa premietali 🙂

majamat
15. máj 2024

bezne sama obedujem. ver som zvycajne doma.

sissy27
15. máj 2024

Podla aktualnej nalady by som sa spytala, ci vyzveda aby ma mohol nabuduce pozvat alebo ci mam zavolat jeho sefovi aby mu nalozil viac roboty nech nema cas na chujoviny co sa ho netykaju 😂
Pre mna je uplne ok ak sa niekto ide najest sam do restiky, proste chce mat cas len pre seba a dat si dobre jedlo bez namahy a zbytocnych kecov.

larena
15. máj 2024

Fuha no ja som často chodila sama sa najest..na kavu😂nikdy mi to nedošlo čudné

ajajaj00
15. máj 2024

bozeee ja pri dvoch detoch milujem byt chvilku sama..casnika neries dobre robis

olimuc
15. máj 2024

Je uplne normalne sa ist najest sama … casnika chcel zaposobit … len nejak to nezvladol. Dobru chut …

autor
15. máj 2024

Ste zlaté, ďakujem 💫

vilma7
15. máj 2024

Čašníka by som si asi riadne z. Upozornila, že to asi moja osobná vec prečo som tam sama atď.
Chodila som na prednášky do Prahy ale taký hlúpy čašník ma ani raz neobsahoval. Samozrejme som sa stravovala po reštauráciach.

erika237
15. máj 2024

Chodila som sama do restiky, na kavu, do kina, do divadla, aj na dovcu, pre mna kvalitne straveny cas, ak som chcela byt, ist s niekym tak som sa dohodla a sla.

Z jeho strany neprofesionalne a ak sa snazil zaujat, tak zaujal negativne.

tautunka77
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kassandra25
16. máj 2024

Nie, ten casnik mal bud problemy sam so sebou alebo bol tak stupidny, ze tymito recami sa ta snazil zbalit. Tvoja odpoved mohla uplne v pohode byt: a je vidiet, ze majitela restauracie mate daleko, ked si toto k zakaznikovi dovolite, lebo keby bol pritomny, a vas pocul, uz tu nepracujete. Nemozes byt taka labilná a citit sa ako čudák a mat otazky na mk z uplne nepatriaceho zamestnanca na svoje zamestnanie. Ked ti kyokolvek povie cokolvek, budes to tu riesit? Vlastný úsudok nemás? Takto ta moze niekto manipulovat? Potom bez od ludí!