Už mám to docela vadí. Presťahovali sme sa a sme sami. Neviem kde nájsť nejakých kamarátov na výlety atď. Máte to tiež takto alebo naopak máte veľa spoločných známych? Nemáme tu ani rodinu. Ako sa s niekým zoznámiť?
Kebyze napises odkial ste a kolko mate rokov konicky mozno si nejakych najdete... 🙂
Ahoj. A odkiaľ ste ak.mozem.vediet
Nemame vobec. Len rodinu, nastastie dost velku. Ja mam asi dve kamosky. Potom uz len take zname - mamy synovych spoluziakov. Cize to je take docasne. Teraz som na, RD. Muz v praci ma znamych ale to su starsi od neho, co uz maju dospele deti. Cize ani z toho nic. Kedysi sme aspon s mojou sestrou a jej frajerom chodili na vylety. Len on sa dal dokopy velmi s byvalymi kamosmi tak uz vsetko absolvuju s nimi. M9j brat deti nema cize ani oni s nami nikam nechcu. Proste nemame koho zavolat ani len na grilovacku alebo tak. Len ked mame rodinnu oslavu. Uz som to vzdala, rezignovala som. Budeme sami s detmi, co uz. Susedov mam len dochodcov. Jednych mame mladych s dietatom ale tí ani z dvora nevyjdu. Ta mala ma vyse roka,, este som ju nevidela. Aj kocikovat ju chodila len po zahrade. Som vdacna aspon za tie kamosky, dve a sestru. A u nasich sme casto, byvaju pri nas. Ale som smutna z toho.
Nemame ziadnych spolocnych kamaratov. Moj partner ma svojho jedneho kamosa a ja mam tiez jednu,dve tri kamosky, ale mam tolko svojich aktivit,ze ten cas na kamosov nemam a ani moc nechcem mat 🤣.
Vystacime si hlavne my dvaja, sme nielen partneri ale aj kamosi a nepotrebujeme niekoho dalsieho na vylety. Skor mi to pride ako prekazka
Kde pracujete ? Nejakí kolegovci s ktorými si rozumiete a spoločne záujmy ? Ja by som pre začiatok pozvala niekde na túru, do kina , divadla na Stand up a potom na pivko sadnúť.