Ahojte. Keď partner lajkujes fotky ženám na Facebooku, hlavne take ktoré sú zamerané na výzor , že sa fotia v legínach , s vystrihmi, namaľované a fotka je zameraná na to. Tie ženy pozná ale tak že ich vyhľadal v minulosti a začal im písať a ostali kamaráti. Tak ja hneď stratím dôveru. Štve ma to. Všimla som si že zadaným ženám fotky nelajkuje iba nezadaným.
A komu by sa to páčilo?
tak dôvera tam nemohla byť aj pred tým ako si zistila, že nejaké fotky lajkuje.. lebo keď vôbec sleduješ čo partner robí a chodíš mu napríklad aj do mobilu alebo zámerne nejak vyhľadávaš čo lajkol - už vtedy dôvera z tvojej strany nie je.. a je úplne jedno či by lajkoval fotky zvierat či prírody. Neveríš mu a to už je dôvod na zamyslenie...kde je príčina
@athena27 pretoze moju dôveru si človek musí získať. Neverím bezdovodne. Ak by sa ukázalo že nelajkuje také ženy a pod veci , verila by som mu
ako dlho ste spolu? keď si dôveru ešte nezískal?
@athena27 2 mesiace
z kratšej cesty sa ľahšie schádza.. vo vzťahu je dôvera veľmi veľmi dôležitá. Povedz mu to, že ti to vadí a uvidíš jeho reakciu.
Ste spolu dva mesiace a uz toto, dalej v tomto vztahu nepokracuj.
Celé zle, dva mesiace a ty ho kontrolujes? A na druhej strane, on to skúša má iné v čase, keď by mal venovať pozornosť len tebe a získavať si ťa? Mali ste už pomer?
Čiže on zámerne vyhľadal tie dotyčne a začali sa kamarátit? A stále im lajkuje tie fotky? Nuž nie, ani mne by sa to nepáčilo.
To nie je tvojej dôvere, to je o tom, ze on je pako