Prosím, nesúďte, len… Po 17 rokoch manželstva som zistila, že ma manžel niekoľkokrát podviedol. Neviem kedy, neviem s kým. Nemala som o tom ani len potuchy. Je to pre mňa nesmierny šok a neviem sa z toho spamätať. Navonok sme mali manželstvo ako každý iný pár. Raz horšie, raz lepšie dni, 2 deti, práca, rodina, dovolenky… Pýtala som sa ho na to, zaryto mi tvrdí, že ma nikdy nepodviedol. Spôsob ako som na to prišla mu povedať nesmiem. Klame mi do oči… Komfrontovat s priamym dôkazom ho nemôžem. Ale je to 100%. Čo mám robiť??? 😔 Som na dne.. Mám pocit, že som žila s úplne iným človekom, po celý čas v klamstve. (Intimny život sme mali bezproblémový.. )
@ivka221 a prečo sa bojíš jeho reakcie? Co môže byt ešte horšie, ako keď vieš a máš dôkazy?
@kavasmliekom 😔
@ivka221 nerozumiem veď tu to môžeš napísať nie?
@ivka221 tak asi ste nemali bezproblemovy intimny zivot ked ta podviedol
@kavasmliekom možno sa mu hrabala v telefóne, alebo ho dala sledovať, ktovie...
@martul tiež si myslím. Ale ja by som mu tiež prehrabala telefón, keby viem ze ma vodí za nos
ciže, si to zhrnme, mas dokaz, ale nechces, nesmies ho pouziť a teda, ani vykomunikovať si to s nim ani nic, kedze on so svojho pohladu nic nespravil. takze co chces robiť? žiť takto dalej?!
@kavasmliekom áno, telefon, aplikácia…, kde si spravil taký zápis, že manželku som počas manželstva už niekoľkokrát podviedol..
preco sa bojis jeho reakcie? akoze on ta podvadza kade tade a ty sa bojis, ako zareaguje na to, ze vies pravdu?
@klotildabazarik počas tehotenstiev, po pôrode, keď boli deti male to bolo také všelijaké… No Asi posledne dva roky to bolo úžasne..
@ivka221 zúfalí ľudia robia zúfalé činy. Takže na tvojom mieste mu to pekne obijem o hlavu a nech mi to vysvetli...
Jeho verzia bude aj tak, že to je len nejaká aplikácia, čo skúšali s kolegami, že veď vieš, že ťa miluje a ved aj tak nikde nechodí.
@ivka221 úžasné v akom zmysle?
@ivka221 mas dve moznosti rozviest sa alebo drzat hubu a zit ako doteraz
Ale prosím ťa, čo horšie sa už môže stať? Maximálne prizná, že je to naozaj pravda.
@ivka221 co ta viedlo k tomu, niečo hľadať? Keď si nemala ani potuchy ani ti nedal dôvod?
@ivka221 teraz nerozumiem 🤔. On si niekde zdokumentoval,že manželku niekoľko krát podviedol? To vážne? 🙄. Veľa šťastia do budúcna, úprimne,pre teba,predsa nie je možné žiť ďalej s niekým takýmto bezcharakterným a aj hlúpym.
@zuzanita1609 niekto ma aplikácie, koľko minul peňazí, niekto také 😬
Inak ja jednemu nerozumiem..vela zien po zisteni nevery tu pise, ako su v nesmiernom soku, neratali s tym a pod. V dnesnom svete kde na kazdom kroku ciha prilezitost?To naozaj vsetky tak bezhranicne verite svojim muzom?Ja napriklad neverim ani sebe, ze urcite nikdy v zivote by som nepodviedla. Verim, ze ano, ale ruku do ohna nedam, kedze zivot je nevyspytatelny. Doverujem svojmu manzelovi, ze nic taketo nerobi, nekontrolujem ho, ale nemam 100% istotu. Takze stale ma to tak prekvapi, ze zena vobec s touto moznostou nerata. Dalsia vec - este ty sa bojis jeho reakcie?To si nejaka submisivna putka?U mna by teda zazil rodeo, ja by som nevydrzala ani sekundu mlcat..
Ty sa trápiš a klamár sa vytešuje ako ťa vodí za nos. Tvoj dôkaz je síce zásah do jeho súkromia, ale jeho nevera je dno.
@kavasmliekom Normálne mi to rozum neberie a niektorým ľuďom ebe 🤐
@ivka221 ak sa budes rozvadzat rozdelte si deti, nech aj panko ma co robiť
Mňa po 15 rokoch .....podvádzal myslím celý život...2 roky som to tušila....
Tak som ho pobalila...požiadala o rozvod ....poslala k milenke /vydatej/ a zrazu???už to nieje také ružové u neho...nemá navarene....nemá oprate ....nema desiatu.......fúú nevie kde co ma.......mňa to bolelo veľmi asi pol roka bezsenne noci....plač ked som bola sama . ..ta zrada...a ešte keď vieš s kým...to bola naloz....ale ver ...urobil to raz urobí znova a znova.....už je na tebe ci stým dokážeš žiť. ..ja nie. ....to budem radšej celý život sama ...ako žiť s niekym kto zradí svoju rodinu len za to ze zásunie
a ako si na to prisla a preco ho nemozes konfrontovat, ked mas priamy dokaz?