Rozvod po 17 rokoch

ivka221
3. dec 2024

Prosím, nesúďte, len… Po 17 rokoch manželstva som zistila, že ma manžel niekoľkokrát podviedol. Neviem kedy, neviem s kým. Nemala som o tom ani len potuchy. Je to pre mňa nesmierny šok a neviem sa z toho spamätať. Navonok sme mali manželstvo ako každý iný pár. Raz horšie, raz lepšie dni, 2 deti, práca, rodina, dovolenky… Pýtala som sa ho na to, zaryto mi tvrdí, že ma nikdy nepodviedol. Spôsob ako som na to prišla mu povedať nesmiem. Klame mi do oči… Komfrontovat s priamym dôkazom ho nemôžem. Ale je to 100%. Čo mám robiť??? 😔 Som na dne.. Mám pocit, že som žila s úplne iným človekom, po celý čas v klamstve. (Intimny život sme mali bezproblémový.. )

magic08
3. dec 2024

a ako si na to prisla a preco ho nemozes konfrontovat, ked mas priamy dokaz?

ivka221
autor
3. dec 2024

@magic08 bojim sa jeho reakcie.

kavasmliekom
3. dec 2024

@ivka221 a prečo sa bojíš jeho reakcie? Co môže byt ešte horšie, ako keď vieš a máš dôkazy?

ivka221
autor
3. dec 2024
kavasmliekom
3. dec 2024

@ivka221 nerozumiem veď tu to môžeš napísať nie?

klotildabazarik
3. dec 2024

@ivka221 tak asi ste nemali bezproblemovy intimny zivot ked ta podviedol

martul
3. dec 2024

@kavasmliekom možno sa mu hrabala v telefóne, alebo ho dala sledovať, ktovie...

kavasmliekom
3. dec 2024

@martul tiež si myslím. Ale ja by som mu tiež prehrabala telefón, keby viem ze ma vodí za nos

magic08
3. dec 2024

ciže, si to zhrnme, mas dokaz, ale nechces, nesmies ho pouziť a teda, ani vykomunikovať si to s nim ani nic, kedze on so svojho pohladu nic nespravil. takze co chces robiť? žiť takto dalej?!

ivka221
autor
3. dec 2024

@kavasmliekom áno, telefon, aplikácia…, kde si spravil taký zápis, že manželku som počas manželstva už niekoľkokrát podviedol..

magic08
3. dec 2024

preco sa bojis jeho reakcie? akoze on ta podvadza kade tade a ty sa bojis, ako zareaguje na to, ze vies pravdu?

ivka221
autor
3. dec 2024

@klotildabazarik počas tehotenstiev, po pôrode, keď boli deti male to bolo také všelijaké… No Asi posledne dva roky to bolo úžasne..

kavasmliekom
3. dec 2024

@ivka221 zúfalí ľudia robia zúfalé činy. Takže na tvojom mieste mu to pekne obijem o hlavu a nech mi to vysvetli...
Jeho verzia bude aj tak, že to je len nejaká aplikácia, čo skúšali s kolegami, že veď vieš, že ťa miluje a ved aj tak nikde nechodí.

kavasmliekom
3. dec 2024

@ivka221 úžasné v akom zmysle?

ivka221
autor
3. dec 2024

@magic08 prepáč, viem to od včera, stále to neviem spracovať a ako sa k tomu postaviť. Musím fungovať s deťmi, v robote.. A toto je vec, ktorá zmení život nielen mne..

martul
3. dec 2024

@ivka221 kľudne mu povedz odkiaľ si sa to dozvedela. Akože jeho reakcia je posledné, čo by ma trápilo v tejto situácii. Podstata nie je ako si sa to dozvedela, ale že on ťa podvádza, roky!
Horšie to už nebude.

klotildabazarik
3. dec 2024

@ivka221 mas dve moznosti rozviest sa alebo drzat hubu a zit ako doteraz

januska12323
3. dec 2024

Ale prosím ťa, čo horšie sa už môže stať? Maximálne prizná, že je to naozaj pravda.

kavasmliekom
3. dec 2024

@ivka221 co ta viedlo k tomu, niečo hľadať? Keď si nemala ani potuchy ani ti nedal dôvod?

zuzanita1609
3. dec 2024

@ivka221 teraz nerozumiem 🤔. On si niekde zdokumentoval,že manželku niekoľko krát podviedol? To vážne? 🙄. Veľa šťastia do budúcna, úprimne,pre teba,predsa nie je možné žiť ďalej s niekým takýmto bezcharakterným a aj hlúpym.

magic08
3. dec 2024

@ivka221 a dal ti nejaky dovod na to, aby si mu lustrovala telefon? keby nemas podozrenie, nemas dôvod patrat,

kavasmliekom
3. dec 2024

@zuzanita1609 niekto ma aplikácie, koľko minul peňazí, niekto také 😬

ruza123
3. dec 2024

Inak ja jednemu nerozumiem..vela zien po zisteni nevery tu pise, ako su v nesmiernom soku, neratali s tym a pod. V dnesnom svete kde na kazdom kroku ciha prilezitost?To naozaj vsetky tak bezhranicne verite svojim muzom?Ja napriklad neverim ani sebe, ze urcite nikdy v zivote by som nepodviedla. Verim, ze ano, ale ruku do ohna nedam, kedze zivot je nevyspytatelny. Doverujem svojmu manzelovi, ze nic taketo nerobi, nekontrolujem ho, ale nemam 100% istotu. Takze stale ma to tak prekvapi, ze zena vobec s touto moznostou nerata. Dalsia vec - este ty sa bojis jeho reakcie?To si nejaka submisivna putka?U mna by teda zazil rodeo, ja by som nevydrzala ani sekundu mlcat..

katkati
3. dec 2024

Ty sa trápiš a klamár sa vytešuje ako ťa vodí za nos. Tvoj dôkaz je síce zásah do jeho súkromia, ale jeho nevera je dno.

janaspa
3. dec 2024

@ivka221 prepáč, ale myslíš si že by si chlap ktorý podvádza zapísal niekde koľkokrát podviedol? To bude nejaká blbosť.

zuzanita1609
3. dec 2024

@kavasmliekom Normálne mi to rozum neberie a niektorým ľuďom ebe 🤐

krtko1313
3. dec 2024

@ruza123 presne.po dlhom čase sme malí v robote večierok. Moje mladé kolegyne, čo robili, po 5 poháriku,som zostala v šoku. Ako sa lepili po ženatých mužoch. Manželovi verím, ale, toto bola iná divočina. Odteraz mi nie je všetko jedno, keď niekde idú.

mandzula
3. dec 2024

@janaspa never tomu, poznam chlapa, co mal doma notes, kde si zapisoval, kolkokrat s ktorou bol plus mesto, kde byva.

klotildabazarik
3. dec 2024

@ivka221 ak sa budes rozvadzat rozdelte si deti, nech aj panko ma co robiť

emuska30
3. dec 2024

Mňa po 15 rokoch .....podvádzal myslím celý život...2 roky som to tušila....
Tak som ho pobalila...požiadala o rozvod ....poslala k milenke /vydatej/ a zrazu???už to nieje také ružové u neho...nemá navarene....nemá oprate ....nema desiatu.......fúú nevie kde co ma.......mňa to bolelo veľmi asi pol roka bezsenne noci....plač ked som bola sama . ..ta zrada...a ešte keď vieš s kým...to bola naloz....ale ver ...urobil to raz urobí znova a znova.....už je na tebe ci stým dokážeš žiť. ..ja nie. ....to budem radšej celý život sama ...ako žiť s niekym kto zradí svoju rodinu len za to ze zásunie