S mužom sa budeme asi rozvádzať po 14r.preto ze pije nie stále ale cez víkendy, začne to pivom skončí to pri fľaške s kamošmi.inak je to celkom dobrý chlap,stara sa o nas, mame všetko co potrebujeme, navarí,uprace ked treba ale tymto ho neobranujem ..v poslednej dobe je ale totalne sprosty ku mne ked si vypije tak ze mám vypadnúť ze dom jej jeho on ho staval, alebo si mám ostať a všetko platiť a ze mi neda ani cent.mame ho na hypo...najhorsie ze to všetko vidia deti staršia mi reve lebo vidi ako mi skaredo nadava a mne ide srdce roztrhnúť ako im to vysvetliť.momentalne som bez práce a neviem co dalej, papiere som napisala este v decembri ked rozdrbal 500€ na automate..nemam kam ist, nema mi kto pomôcť a ja neviem čo ďalej bez peňazí a prace kam ísť..
Vybavit zverenie deti, vyzivne, nechapem preco nepracujes - dnes napis zivotopisy alebo zavolaj do povodnej prace, ze sa chces co najskor vratit a potom smer podnajom, aj keby malte mat byt malicky. Dom sa preda, vyplati ta, nervy okolo toho budu riadne, ale co uz... s alkoholikom sa zit neda, nech to beries z akejkolvek strany.
koľko majú deti rokov a prečo nemáš prácu. Ak sú deti väčšie alebo veľké pracovať môžeš. Ako sa chceš rozviesť ked nemáš prijem a dom je spoločný a ani jeden z vás ho neopusti. Budete po rozvode bývať spolu a bude TI nadávať aj deťom. Takže žiaden posun.
no najskôr tak treba urobiť. alkoholika a nasílnika netrp tvoje deti ani TY si to nezaslúžite.
no najprv si najdi vhodnu pracu. a potom zacnes riesit ostatne .... pozistuj si moznosti najomnych/socialnych bytov v okoli ...
tazka situacia. Ake v prvom rade si najdi pracu. Napis zivotopis, rozposli vsade, idealne poroznasaj a pytaj sa. Daj si metu aspon 10 zivotopisov denne rozposlat alebo osobne rozniest po firmach. Potom ries rozvod.
Kolko mate deti? V akom veku? Je dom pisany aj na teba? Mate este dajake majetky? Preco si bez prace?