baby, prosim, ste tu take, co ste sa rozviedli a mate z manzelstva deti, nasli ste si novy vztah a ste stastne? ako to u vas prebieha s detmi? nam to s muzom vobec neklape, hadame sa, uvazujem nad rozvodom, ale desi ma predstava, ako by sa niekto iny, novy muz spraval k mojmu dietatu.. je vobec sanca aby cudzi chlap bral ine dieta ako svoje? bojim sa toho.. a nechcem aby sa dieta citilo ako ze mu nieco chyba a nema kompletnu rodinu :( a ze zije pripadne s cudzim clovekom - nie, nikoho nemam, ani vyhliadnuteho, to sa iba zamyslam nad teoriou ak by som sa rozhodla nezostat sama
Tak buď s mužom chceš ostať alebo nie.....ak nie tak môžeš ostať sama len s dieťaťom a ak sa pošťastí, nájdeš si aj druhého partnera....a ten ak ťa bude chcieť, tak si musí byť vedomý že dieťa je tvojou súčasťou....veľmi pochybujem že by si ostala s chlapom ktorý by nebol dobrý na tvoje dieťa....ty už nebudeš hľadať len partnera pre seba ale aj "otca"/kamaráta pre svoje dieťa...sú chlapi čo im to problém nerobí a aj takí čo budú robiť vždy rozdiel medzi svojim dieťaťom a tvojim dieťaťom....
Neboj sa, ak bude ten pravý, bude tak ľúbiť tvoje deti ako teba.
Ja este rozvedena nie som, rok a pol som v rozvodom konaní, ale stale sa necitim na dalsi vztah. Par "interakcii" s muzmi som za ten cas mala, ale stale sa necitim na vztah. Zatial mi je divne predstavit detom niekoho cudzieho. Muzi vsak s mojimi detmi problem nemaju. Tam by som problem nevidela. V mojom pripade vidim skor problem v tom, ze mam pocit, ze vsetci dobri muzi su uz v moj veku zadani. Neberiem ako problem, asi som len nemala este cas a prilezitost najst tych dobrych 🙂. Radšej budem sama, aj takto som celkom spoko.
no jasné že tvoje dieťa nebude nikdy pre tvojho nastavajúceho na prvom mieste... 😉
Ja som sa rozviedla pred 3 rokmi.bolo to najlepsie rozhodnutie v zivote. A ver ze aj keby si mala ostat sama pre dieta bude lepsie ked bude mat v prvom rade doma klud a pohodu. Od rozvodu mam uz druheho partnera. Prvy jej bol viac otcom ako biologicky ale to bude tym ze on nemohol mat deti... Ale vztah skoncil po 6mesiacoch... Rok sme boli same a teraz pol roka mam novy vztah. Neries ci budes mat partnera alebo nie. Ja som uz ziadneho nechcela.ale ako sa vravi clovek mieni a pan Boh meni... Neviem ako to bude dalej ale zatial ho obdivujem ze este od nas nezdrhol 🤗 (mame obdobie vzdoru a je to uz na prasky tato pandemia no otvorili skolky a snad bude zasa dobre).
Kazdopadne... My zeny sme silne bytosti,ktore sa nevzdavaju. Lepsi stastny rozvod ako nestastne manzelstvo. To ako sa bude novy potencionalny partner spravat k dietatu neries teraz..az ked to bude nejaky problem.no ver ze vela chlapov nema problem mat vztah so slobodnou mamickou ak je vyrovnana a sebestacna...skor by som povedala ze take maju vacsiu sancu niekoho najst vdaka tejto dobe kedy fiflenky chodia len s kamoskami na kavicky po baroch a diskotekach... Slobodna matka im vie zabezpecit pohodu a rodinny zivot. Drzim palce
Ja som rozvedená, mám 11r dcéru z manželstva, žijem s novým priateľom, on má dve deti z predchádzajúceho vzťahu. A máme aj spoločného synčeka a teraz zase čakáme prírastok.
Deti medzi sebou sa majú radi, oslovujú sa brat sestra 😄 nás tiež majú radi a my tiež všetky deti rovnako, či moje, jeho, naše. . všetky sú naše 🥰
Hmmm. Až na jeho ex. Čiže väčšinou nie je problém v deťoch, ale v dospelých. Bývalých hlavne.
Viem o jednej co mala takeho co ju zbuchol v 16ke vecne ju opustal a vracal sa k nej znovu ju oplodnit.. ked mala 30 bola sama so 4 detmi. Potom si nasla muza co bol velmi dobrak aj k jej detom este aj jeho rodicia sa im venovali viac ako ich bio stari rodicia z otcovej strany, zobrali sa a mali este jedno spolocne dieta, Je to len na tebe akeho muza si najdes, Alebo nenajdes existuju.. Ak je tvoj muz milujuci otec tak nikto ziadny cudzi chlap nebude tvoje dieta milovat tak ako on. Ak je nanic otec tak aj ten cudzi na urovni nebude na škodu. Je to zvlastne ako uvazujes ci vrabec v hrsti ci holub na streche.. Hlavne aby si nejakeho vtàka mala . 🤣sorry toto sa mi podarilo vystihnut. Mala by si Hlavne vediet byt aj sama. Jedine tak sa zbavis zleho partnera ci uz teraz ci v buducnosti.
Mamičky ja sa neviem od rozvodu odraziť do neveho vzťahu ak nájdem nejako muza čo sa mi páči tak mi povie že nemam.cas na seba. Mám syna a cez týždeň práca a potom domov k synovi učiť sa s ním večera ja nemôžem ísť cez týždeň na rande chodiť. Ani jeden muz to nechápal 🙁🙁🙁
Zbytočne predbiehaš udalosti. Ešte si si nevyriešila jeden vzťah a už rozmýšlaš, aký bude další? Také veci ako kde budeš s deťmi bývať, ako zladíš prácu a starostlivosť o deti, ako udržíš vzťahy medzi deťmi a ich otcom, v tom už máš jasno?
Ak by si už nikdy iného chlapa nemala mať, tak potom radšej zostaneš s týmto? Tak potom asi to s ním nebude až také zlé, aby si rozmýšľala nad rozvodom 🤷♀️
Neviem, úplne najposlednejšia vec čo som riešila pri rozchode s otcom mojej dcéry, bol další chlap. Lepšie povedané nie najposlednejšia, nad tým som vôbec neuvažovala. Ale prišiel. A všetko je v poriadku, žiadne “nevlastné decko”. Ja som tiež nevyrastala s biologickým otcom a tiež sme to nikdy neriešili. A poznám takých XY dalších. A potom tu máš kopu príbehov, kedy nový partner robí rozdiely, kedy dieťa má problém prijať nového partnera... ako to bude u vás nikto nevie. Ale najprv treba vyriešiť to čo máš teraz...