Rozvádzam sa a píšem si s bývalým

klaudiamolnsrova
19. okt 2024

S manželom sa asi rozvádzame po ôsmich rokoch :( nemá to už pre mňa cenu ... nerozumieme si hádame sa ponižuje ma kričí nam ňa pred deťmi dokonca ma už aj udrel:( tak som požiadala o rozvod . Len že mám tu ešte jeden problém píšem si s bývalim Už zo pár mesiacov len si píšeme nestretla som sa s ním proste nič len si píšeme on síce nalieha aby som sa s ním stretla a aby sme len tak pokecali ... dnes mi dokonca povedal že či si nezavoláme tak som mu povedala že neni to dobrý nápad že nech nam ňa netlačí.. a on mi na to napísal že nemám oňho záujem tak že som nou už nebude radšej komunikovať a že mu len vtedy píšem keď mne to vyhovuje a že nemá už omna záujem keď že to mechcem nikde dalej posúvať nechápem ... tak som mu napísala že keď to takto takto vníma tak v poriadku tak už ani neodpísal... podľa vás som sa mala s ním stretnúť? Aj keď to mám takto v manželstve že som pred rozvodom ..

lukbe
19. okt 2024

A ja ze prečo sa tu chce niekto radiť s babkou?

koniarova
19. okt 2024

@lukbe lebo babky sú životom ostrieľané. 😂

barka1
19. okt 2024

@klaudiamolnsrova nie, dobre si urobila. Ziadne stretnutie s ex, hlavne nie po takej detinskej reakcii.

pribinak
19. okt 2024

Najskôr ukončí jeden vzťah a potom začni další.

dskjhfdlkdjhl
19. okt 2024

Vyries si najskor problemy s manzelom a potom ries dalsieho chlapa.

jajanka31
19. okt 2024

Keby to bol mozno niekto uplne iny nejaky kamarat alebo kolega.. ale byvaly? Ved ked bol byvaly tak to znamena ze boli medzi vami nezhody a rozisli ste sa.. tak nech pekne ostane byvalym.. ty si pories sucastneho manzela.. byvanie ,deti, vyzivne atd.. potom kludne aj chvilu sama a tak si najdi niekoho 3tieho.. idealny stav..

klaudiamolnsrova
autor
19. okt 2024

@jajanka31 ďakujem za radu 🙂

kavasmliekom
19. okt 2024

Pre mňa platí, že nestúpim dvakrát do tej istej rieky. 👍

maminkadeticiek
19. okt 2024

Urcite si sa rozhodla velmi spravne a zrelo.Chaoem ze ako spestrenie v tomto narocnom case to moze byt fajn alr nikam dalej to neposuvaj.Moze ti to aj uskodit pri rozvode.Ziadne stretnutia.Inak ta jeho reakcia bola detinska a manipulativna.Dala by som si na neho bacha.

mimi2018
19. okt 2024

@klaudiamolnsrova ani stretnúť, ani písať ani volať s bývalým. Ak nemáte deti, tak rozvod pôjde ľahko. Držím palce.

klaudiamolnsrova
autor
19. okt 2024

@mimi2018 máme dve dcérky

rozculena
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
klaudiamolnsrova
autor
19. okt 2024

@rozculena nie s manželom

fantaghiro21
19. okt 2024

A s bývalým to padlo na čom? Ak teda nemáš problém o tom písať....
Zaujimalo by ma,kto inicioval konverzáciu s bývalým?
Ako bývalý sa dozvedel,že si v čase vybavovanie rozvodu?
Nebola tam nahodou iniciatívna z tvojej strany?
Ak áno,tak potom chápem aj jeho reakciu,ak si dával nádeje .možno sa cítil ako butlava vŕba....ako tebe vyhovuje.
Na druhej strane by som si nezačínala s chlapom,a nechcela mať chlapa, ktorý by ešte ani nie po rozvode chcel niečo niekam "posúvat"...Boh vie,čo by v budúcnosti ešte niečo chcel s inou "posúvat "
Ako kamarat,okej ale nič viac....

A na druhej strane,možno by si sama pred sebou uvedomila,že sa len chytá slamky a skúša,či sa chytis ty...a potom by padol do tých istych hriechov...
Ako ja nemám problém stretnúť sa s bývalým,kamarátom, kolegom....
Samotne stretnutie by nemalo byť problém ak je z kamaratskeho hľadiska (čo žiaľ on nevie)
Ale aby to ešte viac neuškodilo pri rozvode...aj keď by si nemala nejaké bočné úmysly,vieme ako to funguje na našich súdoch....
Či už z hľadiska rozvodu,ja by som si ukončila jednu etapu života ,dala si čas a neskôr začala ďalšou...

simona20201309
19. okt 2024

@klaudiamolnsrova dúfam ze Klaudia Molnarova nie je tvoje skutočne meno? Lebo inak ti tu chyba už len fotka 🫣 (aj to sa da na fb nájsť nie)

jozeffezoj
19. okt 2024

Ty sa chceš rozprávať a on *****.
A keď ti toto píše tak je dupľom idiot.
2,3 krát sa sním vyspís a potom ti bude ešte horšie.

ndrag
20. okt 2024

omg, kolko mate rokov, ze sa nechas byvalim takto vyzdierat? Este ani rozvedena niesi. By ti prospelo byt sama nejaku dobu ako toto citam.

gerber58
20. okt 2024

@klaudiamolnsrova tak sa rozvádzaš alebo len asi nastrašuješ manžela, že odídeš? Bývalého nechaj bývalím, keby vám tak bolo dobré tak ste spolu doteraz. Tlačí na teba, vyčíta ti, uzavri to s oboma. Máj pokoj v sebe.

klaudiamolnsrova
autor
20. okt 2024

@simona20201309 a to to ako sem petrý ?

klaudiamolnsrova
autor
20. okt 2024

@fantaghiro21 nie mi sme sa náhodou stretli v obchode ... tak mi on napísal nemala som problém si s ním písať.. vedel o tom že sa rozvádzam ale na nič netlačil povedal mi že sa stretnime len tak nezáväzne ja som to odmietla... tak sme si ďalší mesiac písali .. asi to už vzdal 🙂 A predtým keď sme spolu chodili no nebolo to Bohvie čo veľmi som bola žiarlivá no proste ešte mladá som bola čo som mala 17 rokov :D teraz to už vnímam inak.. Mi sme sa rozišli oby dvaja 🙂

slavka1988
20. okt 2024

@klaudiamolnsrova neviem tvoj ex je pre niečo ex a manžel buď rob vsetko preto aby ste to spolu zachránili alebo rozvod ,ale neni zle byt chvilku aj sama a nie hneď zl vztahu do vzťahu

klaudiamolnsrova
autor
20. okt 2024

@slavka1988 už niekoľko krát sme sa pokúšali dat do hromady manželstvo už to proste nejde :( 😞 😓 a z bývalým sa určite do kopy nedám a a ni žiadnym iným mužom pretože ako hovoria dievčatá potrebujem to celé sama spracovať a usporiadať si život.

johanka21
20. okt 2024

@pribinak Presne tak. Nie je dobre, keď, dá sa povedať, že "zranená a ešte nevyliečená" ideš z jedného vzťahu do druhého, to nerobí dobrotu, poznám taký prípad. Až keď po rozvode nájdeš rovnováhu a budeš spokojná so sebou a so svojím životom, tak máš šancu, že stretneš vyrovnaného muža. Inak povedané, nebudeš stretávať takých, ako je tvoj bývalý, ktorý dal najavo svoj skutočný charakter netrpezlivosťou, nepochopením ťa a následne svojou detinskou reakciou.

fantaghiro21
20. okt 2024

@klaudiamolnsrova tak potom si si odpovedala a našla odpoveď
Pred pár riadkami,v resp úvode si sa pýtala na iné....
A ako a kedy sa bývali dozvedel ,že sa rozvádzas ?
Nejakým spôsobom sa to musel dozvedieť...
Takže ak to bolo z tvojej strany,tak sa nečuduj.
Ja by som takéto info nikdy nezdieľa.keby že si uz dávno po rozvode,ok ..
Ale zbytocne rozbúrenie nádeji a emócii...

A píšeš o žiarlivosti.
Nie si náhodou aj v aktuálnom manzelstve žiarivá a vždy myši byt po tebe, vždy musíš mať tú pravdu?

klaudiamolnsrova
autor
20. okt 2024

@fantaghiro21 nie nie som žiarlivá.. ako môžem byť keď ho lelubím svojho manžela po toľkých poníženi a nadávani ... on žiarli nam ňa bez dôvodné však minule som šla ku susedke na kávu ani to sa mu nepáčilo tak mi tam urobil hanbu že či som tam nefajčila náhodou ko.. neodpoviem radšej to slovo domysilte si 😞 podľa vás sa dá takého človeka ľúbiť?? Nie nedá a potom sa robí že je všetko v poriadku ako keby sa nič nestalo .. preto mi robilo dobre si kus písať s bývalim ale prišla som nato že to tiež není riešenie 🙂

simona20201309
20. okt 2024

@klaudiamolnsrova tak ja neviem ci to tu patrí, už ty vieš...
Len je to verejne fórum a príbeh o Klaudike a jej ex budú vedieť všetci skôr ako vôbec k rozvodu dôjde
Akože súkromie, nič?

klaudiamolnsrova
autor
20. okt 2024

@simona20201309 tu človek môže hoci čo napísať a písať di radu
.. moja zlatá keby každá tu riešila to čo si teraz napísala tak tu nikto nepýta žiadnu radu .. a nebuď drzá nikto si od teba nepýta radu

fantaghiro21
20. okt 2024

@klaudiamolnsrova márnost,a prečo zbytočne vybuchujes ?prchke chovanie ....
Veď
@simona20201309 ti chce len poradiť...v tvojom nicku je pravdepodobne viac odkrytého ako anonymného...(Ak tvoje priezvisko sedí s priezviskom "Molnárová"
Nikto tu nie je drzý...
Píšeš na fórum ,kde si väčšinou členky hľadajú nejakú radu....
A hneď útočis.
Ak muža takto vyprovokujes, arogantne sa správaš (čo neviem posúdiť) hľadaj možno problém v sebe .(Najprv)

libusak
20. okt 2024

Ja som si s priatelom zacala a este neboli rozvodove papiere ani na sude 🤷
S ex sme spolu nezili a nejaky papier mi nebude hovorit ci mozem ist s niekym na kavu alebo nemozem.

fantaghiro21
20. okt 2024

@libusak s tým rozdielom,že ste už ani nežili spolu
Čo je v podstate už len čakanie na "zbytočný papier"
Toto nie je prípad autorky
Žijú spolu, a ide " sa asi " rozvádzať....
Čo je dosť podstatný rozdiel....