Rozvádzali ste sa bez väčšieho dôvodu?

nikusm
7. júl 2022

Chcem sa spytat rozvadzala sa niektora z vas bez nejakého velkeho dovodu s muzom? Ako myslim to okrem takych peoblemov ako alkohol alebo nevera, drogy zavazne problémy. Sme a muzom 11 rokov brali sme sa ani neviem ci z lasky ako ano lubila som ho ale nemilovala, brali sme sa do roka co sme sa spoznali, zivot no b taky kazdy sme si v podstate sli svoje nemal potrebu travit so mnou čas ani nez ame zacali stavat a ako sm ezacali stavat uz vobec nie to boli samy kamarati a zurky na dome s kamosmi lrvo ved cez den robil a potreboval sa vyvetrať a potom ako dosli deti to nebolo o nic lepsie, ja domans. Detmi a on na dome s kamosmi chodila vyvolavala som aby aspoň vecer dosiel domov aby aspn videl malu nez zaspi, potom uz som rezigbovala, prisla druha a zasd som BJ ola na vsetko sama a tak to slo stale plakavala som po veceroch a nahovarala ze to je dobre budeme fungovat kazdy zvlast kazdy na svojom. Az raz som stretla jeho, a zamilovala sa na prvy pohlad nikdy som nic take necitila k nikomu, poznala som kto to je. Aky je ale nikdy sme sa nezhovarali az jeden osudovy vecer, je starostlivy mily ma rad moje deti a viem citim to ako nikdy ze ma naozaj miluje, manzel to vidi ze som ina a zaujala som k nasmu vztahu poticiu ignoracie uz som za nim ncrhodila ako chvostik a neprosila sa ho aby sliel do vnutra a pod. Teraz to chce zachranit snazi sa aj s deťmi len mne to pride neuprimne aj tvrdi ako ma miluje ale bojim s aze ked. Ku dma sancu za rok to bide na tom istom, a toho druheho milujem a trha mi srdce o neho prist. Co robiť?

wig
8. júl 2022

Nuž na to rada neexistuje...ty musíš vedieť, cítiť, čo máš urobiť. Zamilovanosť je nádherná vec ale časom opadne a aby si sa za nejaký čas neprehrala z opojenia, že je to také isté, alebo nebodaj horšie. Ale možno je ten nový chlap pre teba to pravé orechové, čo vieš...?