Rozprávanie o ex stále veľmi bolí

19. okt 2024

Ahojte. S ex sme rozideny už takmer 5 rokov. No stále keď sa ma niekto opýta na bývalého priateľa tak ma to veľmi dojme nakoľko sme sa nerozisli dobre . Zažili ste si niečo podobné? A nie nemám vzťah. Ani som vlastne od rozchodu vzťah nemala.

raztovsetkozmizne
19. okt 2024

Vieš čo, 5 rokov už je relatívne dlhá doba aby si sa takto trýznila. Určite si už dostala veľa rád, tak mám takú otázku ktorá rada ktorú si počula sa ti zdá tá najlepšia pre teba?

barka1
20. okt 2024

Nie, nič podobne som nezažila. A to som rozvedená a este mi skončili 3 vztahy.
Chcelo by to asi popracovat na sebe a hlavne žit svoj život. Nie len prežívat. Lebo další život už nedostaneš.

gerber58
20. okt 2024

Problém je možno ten, že si vzťah odvtedy nemala. 5 rokov je hrozne dlho na to aby si sa konečne od neho odpútala a keď ešte bol zlý koniec k tomu.

nynia
20. okt 2024

ja som otázky o ex úplne ignorovala buď som zmenila tému alebo odpovedala jedným slovom dosť všeobecne a keď niekomu nedošlo, že viac to rozoberať nechcem tak som to povedala priamo, že nechcem sa o ňom rozprávať. Keď tých 5rokov ti ho niekto stále pripomína a týn sa ti oživujú spomienky ani sa nečudujem, že ešte si sa cez to nepreniesla.

taktotedanie
20. okt 2024

Ja nerozumiem co sa ta kto pytat po 5 rokoch od rozchodu ako sa ma ex?!
To co su za necitlivi a hlupi ludia! Tak im uz razantne odpovedz , ze nech si zisti na neho kontakt a zavolaju mu a zistia ako sa ma a nech s tym neotravuju teba

karolinakr
20. okt 2024

stale ho miluješ, inak by ťa to nebolelo..a hľadala by si si niekoho iného..nevieš sa odpútať.. ja poznam ľudi, čo 20 rokov od rozvodu dokažu vykrikovať, akoby sa včera rozišli.. zabudnúť, odpustiť, pustiť toho človeka ísť a sustrediť sa na niečo nové.. si s nim v kontakte, myslim, či sa stretavate nahodne? nemáš niečo v sebe asi uzavreté

tykat
20. okt 2024

To sa po 5r este niekto vyzveda ako sa ma tvoj ex? Naco si takych ludi drzis pri sebe?

annamarin
24. okt 2024

Ja to mám rovnako a to som od neho mala vzťahy. Bude to tuším 7 rokov. Ostatné vzťahy boli ukončené kamarátsky, ale tento jeden hrozne. Neznášam ked sa ma na neho niekto opýta a neznášam aj ho stretávať. Ked niekde viem, ze je tak radsej sa mu vyhnem. Velmi bolel ten rozchod, hlavne ze to skončilo nepekne.