Ahojte baby,
Chcela by som sa opýtat, mam, no mala s priateľa ktoremu som nepovedala vsetko o byvalom priatelovi, ten byvaly priatel je jeho spoluziak zo SŠ.
Priatel sa to dozvedel. A zozisiel sa somnou, vraj za dokladne a premyslene klamstvo.
Prosila som ho, vysvetlovala som mu to a nedal si to vysvetlit, isla som za nim 3 x a nepochodila som dobre. Som zufala, neviem ako pokracovat dalej. Neviem co s rpbit. Mne je to luto. Uznavam klamala som ho, s tym ale bala som sa ze sa somnou rozide ked mu poviem ze moj expriatel je jeho spoluziak zo SS
Uz tyzden mi neodpisuje prosim ho. Ako mam postupovat.
3 sni som mu uz nepisala. Ja viem ze má ma rad a aj ja jeho a strasne. Chyba mi. Co si o tom myslisom mala postupovat?
Myslite ze ked o par sni pojde za nim a porozpravam sa s nim tak necha si to vysvetlit. Proste je pre mna dolezity. Vsetky tie spomienky sa mi vynáraju v hlave s nim. Ja viem ze somnsi to mala premysloet a povedat mu to, nez by sa to dozvedel o tretej osobe a boh vir co mu povedala ta tretia osoba. Ja som.zastancom ze vztahy by sa mali opravot a jie hned zahodit. Ja viem istym sposobom.som ho oklamala ale nemyslelala som to vzlom. A nechcela som ho cielene a vedome klamat
Dakujem vopred za radi. Prajem pekny den.
Este raz dakujem.
Nedoliezať,zrejme len potreboval dôvod na rozchod a ten by prišiel skôr či neskôr.lebo ak som dobre pochopila rozišiel sa pre hlúposť.
najprv zacni tym kolko mas rokov
@pavucikvet podla nicku tipujem 20 rokov a mozno 3 mesiace
@kitycat lebo na toto sa ani neda odpovedat. Deti....
Tak keď si s tým spolužiakom chodila pred vzťahom s terajším chalanom, tak nema co sa ten rozčuľovať. A ty nemáš povinnosť mu hovoriť, aké si mala minule vzťahy, keď sú uzavreté. Aj keby si rovno z jeho učiteľom chodila😃. Buď ten chlapec proste hľadal už zámienku na rozchod, alebo je ešte nezrely. Normálne človek takto nereaguje.
@marcuskaaa2000 ak si s tým spolužiakom nechodila počas vášho vzťahu ale predtým, tak podľa mňa ten tvoj len hľadal dobrú zámienku prečo sa s tebou rozísť. A vôbec to nesúvisí s týmto.
@marcuskaaa2000 čo ti šibe? nevtieraj sa mu, aj tak to dobré nebude. bude ti to vyhadzovať na oči každú chvíľu alebo podobné nezmysly. V čom si mu klamala? že si panna nepobozkaná a že jeho spolužiaka nepoznáš? Ak sa ťa na rovinu spýtal, či si chodila s XY a ty si povedala nie, tak je to klamstvo. Ak sa nikdy nepýtal a nikdy ste sa na túto tému nebavili, tak nie je o čom. On ti vymenoval všetky svoje bývalé frajerky aby tam náhodou nebola nejaká ktorú poznáš? Prosím ťa maj rozum a nepodliezaj mu, nestojí za to.
@elistek13 nie nemala som s byvalym nic pocas vztahu. Ved prave ze nechapem ani ja to. Chcela som.pocut nazor inych zien ...dakujem
@pavucikvet 21 budem mat
@jaskolka presne to je aj moj nazor
@sissy27 ja viem len tolko o jeho jednom vztahu ma 26 rokov a mal o 15 rokov starsiu zenu od neho
A nic ine. Ked som sa ho pytala na vztahy povedal ze nechce o tom hovorit ...
Ja som mu nepovedala priezvisko toho ex ale len menom. Som to povazovala za nepodstatne, pretoze ten chlap je pre mna tabu a nemam s nim o.com uz.
Bud rada, ze si sa zbavila kretena a prosím ťa, maj o sebe vyššiu mienku
@marcuskaaa2000 nie je vobec tak skvely, ako ho vidis. co je to za hlupost rozist sa kvoli tomu, ze tvoj ex bol jeho spoluziak zp strednej?
A riesit toto 7 rokov po tom, ako s nim naposledy dral skolske lavice?
To kde si splasila takeho hlupaka?
bud ma sebavedomie velkosti spendlikovej hlavicky. alebo ma s tym chalanom nedoriesene vnutorne spory este z cias skoly. mozno sa voci nemu stale citi menejcenny, porovnava sa a neznasa ho za to. mozno uz na skole ten chalan chodil s babou, do ktorej bol tento tvoj tajne zalubeny a bol nastvany, ze u nej nema sancu a doteraz na toho chalana stale ziarli.
a zrazu zisti, ze este aj jeho frajerku mal on prvy.
ale ani jedno z toho nie je tvoj problem.
uz by som viac za nim nechodila. 3x sa pokusat s niekym komunikovat a vysvetlovat je viac ako dost. s kazdym dalsim razom sa len zhodis.
1) neklamala si. On ti povedal o svojich vztahoch este menej. Nema co vyskakovat.
2) vztah s tym druhym je uzatvoreny. Bolo to pred tymto terajsim. Nema ani len moralne pravo do toho cokolvek povedat.
On si musi upratat vo svojej hlave. Cez teba si kompenzuje vlastne frustracie a problemy a nizke sebavedomie. Nerob mu uz boxerske vrece na jeho nalady.
Ver, ze stretnes lespieho, co sa nebude chovat v 26 rokoch chovat ako 15 rocny utlocitny spratek.
@moonlight1210 toto je myslim, ze problem mnohych zien, ze vidime len to, co vidiet proste chceme :/
@marcuskaaa2000 prosím ťa otvor si šampanské a oslavuj, že si sa ho zbavila. Je úplný nezmysel, aby sa vo vzťahu robil prehľad o ex z jednej-z druhej strany. A ruky preč od každého chlapa, čo niekedy bude mať potrebu skúmať tvojich ex, s koľkými si spala, aké sexuálne praktiky ste robili a podobné hovadiny. Do toho nikoho nič nie je a ak sa v tomto niekto nutne potrebuje rýpať a vypytuje sa, tak je to prvý znak toho, že to nemá v hlave celkom v poriadku a čakajú ťa s ním len problémy.
Nepochopila som,čo vlastne riešiš,ale ok,takže takto: tvojho súčasného partnera absolútne nič do toho,kto bol tvoj bývalý....je jedno či je to jeho spolužiak,ujko,strýko,brat,sused......ty nie si povinná mu o žiadnom tvojom bývalom nič hovoriť....čo povieš a do akej miery,je vyslovene len a len na tebe a jeho je do toho albosutne nic.....a ak sa s tebou rozišiel len preto,že sa dozvedel takúto "mega" skutočnosť,tak je ch*j a na tvojom mieste by som neriešila už absolútne nič a už vôbec by som s mu nevnucovala....
@marcuskaaa2000 on sa s tebou nerozisiel preto ze si chodila s jeho spoluziakom...lebo to nie je ani nemoze byt dovod na rozchod...jedine ze by sa on s tym spoluziakom vyslovene neznasal, nenavidel, alebo nieco ine s nim mal nedoriesene...inak to vyzera tak ze iba pouzil toto ako dovod na rozchod, prepac ale milovat ta isto nemiluje ak sa s tebou len tak bze vazneho dovodu a vyvsetlenia rozisiel...a tiez si nemyslim ze mu chybas, lebo keby to tak bolo uz sa davno ozve a chce sa porozpravat...zaraza ma najviac ze ty mas potrebu nieco vysvetlovat jemu...a co prosim ta? To s kym si chodila pred nim je iba tvoja vec. Nemala si povinnost mu to oznamovat. Co ako chces vysvetlit? Na tvojom mieste by som sa nanho vybodla uz len za to ako detinsky a nezrelo sa k tebe zachoval...zloz si ruzove okuliare
@marcuskaaa2000 To je tak hlúpy dôvod na rozchod. Tiež si myslím, že buď hľadal nejakú zámienku na rozchod alebo je ten chlapec vážne choré vnímanie partnerského vzťahu. Každopádne neovplyvníš ani jeden z týchto problémov. Je jedno či ťa proste už nechcel, či mu vadí, že si chodila s niekým koho pozná alebo mu vadí že si chodila práve s tým spolužiakom. Proste je to choré. Sú proste ľudia, ktorí majú veľmi skreslené vnímanie reálnych vzťahov. Poznám týpka čo sa chcel rozísť s frajerkou lebo zistil že chodila s niekým z Južnej Ameriky (zahraničný študent). A nie, nebola to jediná vec v čom reagoval choro. Dievča časom pochopilo, že ten chalan je cvok.
Okrem toho, tvoj ex je to riadny pokrytec, ak od teba čaká že mu zavesíš na nos všetky svoje životné tajomstvá a on ti nepovie ani 10% naspäť. Predsa nebudeš frajerovi robiť zoznam všetkých svojich životných skúseností s podrobnosťami aby sa pánko mohol rozhodnúť či ti ponechá titul "moja frajerka". :D :D :D Čo je on, tajný agent z NBÚ?
A urob si službu. Nenamýšľaj si, ako ťa on má rád. Keby ťa mal reálne rád, tak nejaký tvoj minulý vzťah nie je ani dôvod na dlhšiu debatu, nie to rozchod.
Ak ťa dokázal opustiť kvôli takejto "sonarine" tak ťa asi nemiloval. K tomu viac nie je čo dodať.
hlavne nebuď doterná...ak nechce - nič a nikto ho nedonúti. Ber to tak, že je to voľba tvojho ex priateľa...
neverim, ze ta mal ozaj rad, ako kvoli takejto somarine sa rozist? to kde sme, jedine, ze by si nieco zatajila ale toto uze ste sa poznali, tak to nevidim ako dovod rozpadu vztahu
Poviem ti to takto jemu môže byť jedno kto bolo tvoj ex a malo by byť lebo ty si nerobila hysak z toho s kým on chodil tak teraz nechápem čo si chalan chce dokazovat tým ze žiarli na tvojho bývalého a áno určite hľadal dôvod na rozchod a keď ho dostal ako na také tak to využil.. Nevnucuj sa mu... Nepíš mu nič... Keď chce tak za tebou dolezie aj sam.. Nevesaj hlavu bud rada ze si sa takého kretena zbavila.. Nestojí ti za slzy
@clarke dakujem velmi si to vazim, ze ste ma vsetky baby podrzali dakjjem
Dakujem baby ze ste si ma zastali velmi moc
Ja nechapem.. A ty si s tym jeho spoluziakom byvalim mala nieco pocas toho ako ste spolu chodili alebo nie? Ak nie tak potom neviem preco sa z toho robi taka veda a co, ze to bol jeho spoluziak? Aky je v tom rozdiel od toho keby to bol niekto uplne neznami?