Rozpad vzťahu a neustále myšlienky o bývalom

domcii69
20. feb 2022

Ahojte ex priateľom sme sa rozišli cca 20dni dozadu. Nerozišli sme sa v zlom z obydvoch strán boli slzi a slova uz teraz mi chybas atd. Boli sme spolu síce len rok ale strasne mi chyba. Celých 20 dni co sme od seba dennodenne na nho myslim. Aj ked vo vnútri s nim uz nechcem byt pretože sa ku mne správal naozaj hrozne. A viem ze sa to. Ze sa on nezmení. Neviem na nho prestať mysliet. Jasne sú dobre dni a zle ale neviem ci mi pomôže cas. Chcem s nim byt ale aj strasne nechcem. Plusov a mínusov je rovnako. Snazim sa mu nepísať nevolat cely cas nechávam to tak a on tiez aj ked minulý tyzden mi v noci písal ze mu chybám ale napísal veci ktoré ho trápia v našom vzťahu a ze nemôže ist ďalej. Od vtedy mi este písal ako sa mam a ci som zdravá atd. Ja som neodpisala chcem si utriediť myšlienky a neviem absolútne fo robit s tym ze mi tak strasne chyba a to ze na nho neustále myslim aj ked niečo robím. Budím sa v noci dokonca sa mi o nim sníva tak ako mam zabudnúť a navyše sní neviem ci chcem 😢navyše to bol jediný chlap s ktorým som chcela s videla budúcnoť.
Nechcem sa mu ozývať ja. Myslite ze sa ozve ? Co by ste robili vy?
Píšem to sem lebo nemam žiadnu blízku osobu ktorej by som to povedala a zo strany rodiny tam pochopenie nebude.

panelacikova
20. feb 2022

Dospej, dozrej a douč sa gramatiku.

domcii69
autor
20. feb 2022

@panelacikova presne toto som potrebovala počuť, Konik nesklamal. Btw nežijem dlhšie ma sk a telefon mi opravuje blbo slova. Neviem co to ma ale s obsahom. Ale ľudia ako vy by netvorili toto tu

elenita
20. feb 2022

@domcii69 tak pre nieco ste sa rozisli...co to znamena, ze sa k Tebe hrozne spraval? Ponizoval Ta, podvadzal..?

panelacikova
20. feb 2022

@domcii69 čo iné si čakala? keď čítam, aké litánie vypisuješ, tak odhadujem, že nemáš viac ako 20. a keď vidím tie chyby..... inú radu som momentálne nevedela dať. keď budeš mať 35, budeš mať iné problémy. toto sú také hlúposti. jednoducho ho vymaž zo svojho života a ži si život svoj.

domcii69
autor
20. feb 2022

@elenita nie, nie je to dobry chlap. Nerozumeli sme si ale na druhu stranu sme rozmýšľali rovnako. Mali sme problém s dôverou. Teda z jeho strany. Co sa neskôr upravilo ale nikdy nevydržalo dlhšie. Správal sa ku mne dobre a potom ze ho to zase chytilo a potreboval odísť a byt sam. Mali sme sa na začiatku problém a ja som nebola úprimná z toho to cele vychádza.

pribinak
20. feb 2022

@domcii69 do by som robila? Zmenila cislo. Začala sa sústrediť na nove veci a nových ľudí v mojom živote
Smoklit do vankúša nemá zmysel.
Podľa toho čo a ako píšeš, tipujem, že máš tak max 24 rokov
Potrebuješ zažiť aj niečo takéto, aby si presne vedela akého muža do vzťahu nechceš

dzulli1980
20. feb 2022

Prečo ste sa rozišli, keď sa tak strašne milujete? ... neviem teda, ako "strašne sa k Tebe správal", či Ťa bil, urážal, ponižoval, podvádzal, v tom prípade je rozchod OK, pokiaľ to bola len nejaká malichernosť, treba sa nad sebou zamyslieť, popracovať na sebe ... nakoľko vzťah nie je o tom, koho ego je väčšie, ale o tom vedieť ustúpiť, vedieť robiť kompromisy atď.
@domcii69

domcii69
autor
20. feb 2022

@panelacikova tie chyby píšem ze niesom dlhšie na sk a predstavte si mam viac ako 20 a aj dcéru. Neviem naozaj co to ma s tym ze neviem cele dni dostať z hlavy muža ktorého milujem.

domcii69
autor
20. feb 2022

@dzulli1980 konecne normálna odpoved. Dakujem vam.

barbora0308
20. feb 2022

@domcii69 Je iba na tebe, ci vies odpustit jeho chyby z minulosti a ci je on ochotny sa zmenit. Ak sa nezmeni a bude ti nadalej ublizovat, tak sa budete obaja zbytocne trapit a urcite to nebude prosperujuci vztah. Sprav si poriadok v hlave, dajte si od seba odstup a casom uvidis, ci je este vas vztah hodny zachrany.

bosorka2302
20. feb 2022

@domcii69 ako tak citam skus porozmyslar ci nemohol mat nejaku poruchu osobnosti. Ked potreboval byt sam ak ho to chytilo. Mozno asperger,, alebo schizoid. Ono rozchody su narocne. Rozumovo vidis ze to nie je dobre ale emocne potrva pokial sa odputas. Kazdy sme si tym presli. Niekedy aj spomienkovy optimizmus robi svoje. Nic ine len nereagovat , nesledovat nepomaha. Ak jeho osobnost nema predpoklad na spokojny zivot

marisoul
20. feb 2022

@panelacikova len ona nema 35 a rieši veci primerane jej veku, čo je na tom?

@domcii69 zrejme si to ukončila z vážneho dôvodu, spraval sa k tebe hrozne ako si pisala, len sa zamysli, či kvôli pár dobrým dňom a spomienkovemu optimizmu chces tie hrozne veci zazivat dlhodobo...? Racionálne vieš čo je správne, s citmi je to vždy ťažšie, ale nevracaj sa niekde, kde ti očividne nebolo dobre.

domcii69
autor
20. feb 2022

@bosorka2302 snažila som sa ho akceptovať aj jeho správanie aj vsetko pretože som mala a mam pocit ze je manipulátor aj som mu to naznačila a vyzeral ako keby o tom vedel. Ale každý je nijaký brala som to tak.

bosorka2302
20. feb 2022

@domcii69 ano lenze s manipulatorom je zivot nemozny

domcii69
autor
20. feb 2022

@marisoul naozaj velmi pekne dakujem za tieto slova s ze je tu na Niekto aj s normálnymi názormi a postojmi. Dakujem

liljana
20. feb 2022

Si chvilu po rozchode. Mozog vytesnuje zle veci a spomina na pekne. Chces zit s manipulatorom? S dvomi detmi sa ti bude odchadzat horsie. Ziarlivci a manipulatori su najhorsi partneri.

domcii69
autor
20. feb 2022

@bosorka2302 on ako keby potreboval stale ze ked odíde aby som ho k sebe ťahala a dokazovala ze mam ozaj rada. Mozno ma aj nijaké veci z detstva ktoré mi nepovedal ze ho to k tomu ťahá aby sa tak správal. Rozprávali sme sa vela o jeho správaní sa ku mne ale vždy prišla zmena len na dva dni
A u mna to uz ani nieje tak ani o tej láske ale on tom ze je na druhu stranu uzasny muz a ze mi na nim zalezi samozrejme ze ho mam stale rada ale je tam viac veci kvôli ktorým by som ho chcela naspat ale samozrejme ze mam hranice a chcem nieco iné

bosorka2302
20. feb 2022

@domcii69 a co je na nom take uzasne?

barbora0308
20. feb 2022

@marisoul Tiez uplne nechapem tieto zbytocne utocne a rypave prispevky od @panelacikova 🤷 pride mi to ako ked sa niekto zbytocne snazi niekoho vyhecovat a tym rozprudit hadku ...

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domcii69
autor
20. feb 2022

@cocolino234 no toto bolo hodné komentára 15rocnej. Ano na sk som pár mesiacov a nikoho ti v bb nepoznám logicky ked žijem mimo 🙂👈🏻Ale toto tu rozoberať nejdem zbytočne
Jediný kto by mal dospieť si tu ty asi 18ka 19ka iste
A ked si potrebuješ nieco dokazovať na koniku tak sa racej pozri do zrkadla
Mozno budes v rovnakej situácii a potom pochopíš.
Karma 🧘🏻‍♀️

andrejkap123
20. feb 2022

Nerozumiem hned skarede komentare. Laska boli rovnako ci ked ma clovek 15, 20, 30… ale ako sa hovori ze na vsetko treba cas. Zacni cvicit, malovat, pisat, s kamoskami von a uvidis casom na neho uplne zabudnes. Ale viem ake to je tazke! Drzim prsty.

domcii69
autor
20. feb 2022

@domcii69 každopádne dakujem všetkým čo zanechali normálne komentáre 😇

mandala77
20. feb 2022

@domcii69 čo by som robila ja? Bola by som disciplinovaná a prestala živiť spomienky na neho. Dala by som si jeden, dva dni, aby som to odsmútila, poplakala si, ale potom disciplína. Myšlienkam na neho by som nevenovala pozornosť. To je jediná cesta, ako sa vysporiadať s rozchodom. Žiadne omáčky, čo by bolo keby a podobne. Vždy sa navracať k tomu, čo robíš v danej chvíli bez toho, aby si v hlave bola pri ňom a viedla s ním debaty.
Z hlavy ho nedokážeš dostať z úplne jedonudhcého dôvodu. Lebo na neho vkuse myslíš.

Na môj vkus máš veľmi hodnotiace komentáre. Založila si diskusiu, každý napíše, čo uzná za vhodné.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadulamamula
20. feb 2022

@domcii69 tak chýbate si už teraz, plakali ste a rozišli ste sa aj tak? Divný vzťah.. Bez budúcnosti.. Nájdeš si lepšieho a on si nájde lepšiu.. Za blokuj si ho kde sa dá včetne telefónneho čísla.. Vijdi si von s kamoškami odosobnit sa... Medzi vami nebola žiadna láska to ti napíšem hneď.. Takto vzťah nefunguje.. Bud ma ľúbiš alebo nie, rešpektovať sa treba, či máš + alebo - nikto nie je dokonalý.. Očividne ste obaja maldy a hlúpy naivný.. Určite si nájdeš niekoho lepšieho

layla123321
20. feb 2022

@domcii69 podľa mňa treba len vydržať ešte pár týždňov. Psychika a mozog všeobecne sú zaujímavé... Človek po ukončení vzťahu, hoci aj zlého, má tendenciu si pamätať skôr tie pekné veci, tie zlé sú v úzadí a je to bežná obrana psychiky... Mne vždy pomohlo si spísať čo najviac tých zlých na papier a pripomínať si ich. Nie že by som sa chcela mučiť, ale skôr aby som nezabudla, prečo sme sa rozišli. A pri každej si uvedomiť, či toto by bolo naozaj niečo, čo chcem bežne zažívať do konca života. A ako niektoré baby radili, možno začať nejaký nový koníček alebo rituál - napr každý deň si zacvičiť, spraviť masáž tváre alebo niečo len tak pre seba.

annamarin
20. feb 2022

Ak by ta ľúbil, tak by sa k tebe nesprával zle alebo aspon by sa snažil zlepšovať. On vydrzal max 2 dni. Taká si pre neho hodnota. Chce to len čas a dostaneš sa z toho.