Rozpad manželstva

12. feb 2023

Ako ste dokázali odísť od manžela. Zahodiť za seba všetko čo ste spolu budovali a o čo ste snažili? Opustiť svoj domov ktorý ste si roky zulnovali? Kde ste nabrali tu odvahu? Chcem odísť od manžela no neviem si predstaviť opustiť svoj domov do ktorého som roky dávala svoje srdce a energiu.

dadka128
12. feb 2023

Ja som tiez davala svoje srdce energiu, ex bol gembler takže aj peniaze.. nič sa mi nevrátilo .. ale získala som hrdosť sebavedomie a ziskala som to najviac , toho najlepšieho muža akeho môžem mať ...
Rozvod som dlho odkladala, až to vsetko vo mne prasklo.. som stastne rozvedená a teraz hlavne milovaná

reanda
12. feb 2023

srdce a energiu si predsa zoberies so sebou..a vybudujes si novy zivot.. k comu je ti stara energia, vlozena do veci, co nefunguju? ta ta akurat tak tazi a drzi v priputanosti k nim, co ti k nicomu dobremu nesluzi.. odtrhni sa od toho a uvidis, kolko energie zrazu budes mat.. sa to nove bude budovat samo 😉

autor
12. feb 2023

@reanda Ach ako krásne sa to číta. Viem že treba odísť ale ako môžem deťom zobrať ich domov, ich priestor v ktorom vyrastali a zavrieť ich v lepšom prípade v 2 izbovom byte. K deťom sa správa relatívne dobre. Jedno dieťa by so mnou aj slo ale druhé stále po chvíľke povie že on lubi aj tata aj mamu. Ako mu mozem mojim rozhodnutím zobrať jeho domov, jeho istoty, jeho priestor? Tento rok má ísť v sebtembri no normo školy s asistentom a aj tu mám obavy ako to bude zvládať. A ešte takáto zmena. Stále si vravím že musím kvôli synovi vydržať aby som ho pripravila na život v našej spoločnosti aby to raz zvládol aj sám. Ale už fakt nevladzem neustále odpúšťať 😭😭😭😭.

mimi2018
12. feb 2023

Preco chceš od neho odísť? Robí ti niečo veľmi vážne?

reanda
12. feb 2023

to su vsetko len veci.. veci.. na veciach malo zalezi.. co pre deti znamena domov? je to skor to miesto, kde ziju, alebo ti ludia, s ktorymi tam ziju? ako mozes dat detom stastny domov, ked nemaju stastnu mamu? chces ich naucit, ze veci su dolezitejsie, ako ludia? .. ano, jasne, aj veci su dolezite.. ale ked si clovek chrani prave to svoje srdce a svoju energiu a tie da na prve, najdolezitejsie miesto, tak veci pridu.. pridu vzdy a pridu lahko.. neboj sa toho ..
a nemusis pripravovat deti na zivot v 'nasej' spolocnosti.. pripravuj ich proste na dobry zivot.. a budu ho mat, bez ohladu na to, v akej spolocnosti ziju..

dadis
12. feb 2023

Uplne viem, ako sa citis. Ja som ten tlak doma uz nemohla vydrzat a isla som s detmi do 2-izb bytu do najmu. V pribehu tyzdna som nasla byt, pobalila deti a zacali tam byvat. Bolo to len kusok od nasho povidbeho bytu, od skoly. Byt sme si zutulnili, domaci nam vystahoval zo spalne nabytok, kupila som novy, poschodovu postel. Nic nam tam nechybalo. Deti zo zaciatku sa po tyzdni striedali. O par mesiacov prisiel lockdown, distancne. Potom sa deti striedat nechceli, pol roka zase boli deti zo skoly doma, uz ponorka v tej izbe 😂, tak syn isuel byvat k otcovi, po roku sa vratil. Mam ich oboch zverenych do mojej starostlivosti, uz byvame v 4-i byte, kazdy ma svoju izbicku. Myslim si, ze napriek tomu, ze sa ten rozvod tahal 3,5r, boli asi 3 ci 4x vypocuvanie deti, tak to zvladli vyborne. Vtedy mali 10 a 12r, teraz uz budu mat 14 a 16r. Jedine - co, tak ich vztah s otcom je velmi sporadicky. Naposledy s nim stravili 3 dni v auguste (za cele letne prazdniny), po Vianociach s nim dcera chcela ist na ich chalupu, no on si ani dovolenku nezobral, tak bola doma. Nie je to predsa jeho povinnost len pravo 🤷‍♀️. Nechodievaju tam na vikendy, obcas nejaky program spolu dohodnu.

samanta44
12. feb 2023

Musíš dať klapky na oči a nič nevidieť nikoho nepocuvat a hlavne sa odpútať od tohto materiálneho čo ste nadobudli inak nikdy neodides.mysliet na to pekne čo bude a čo nové si kúpiš

autor
12. feb 2023

@reanda ďakujem ❤️❤️❤️❤️. Tou našou spoločnosťou som myslela to že jedno dieťa mám PAS.

autor
12. feb 2023

@mimi2018 keby som napísala len jednu vec z mnohých tak tu čítam že už dávno som mala byt preč. A je zbytočne niekoho očierňovať na internete keď to nikdy nič nezmení.

autor
12. feb 2023

@dadis ďakujem ❤️ a prajem už len to dobre ❤️.

autor
12. feb 2023

@samanta44 ďakujem ❤️

mimi2018
12. feb 2023

Áno to máš pravdu. Každopádne ti držím palčeky, aby si to conajlepsie zvládla 😊 Mozno sa ti zíde toto prislovie: Nikdy nie je tak zle aby nemuselo byť ešte horšie 😉

svetlanka111
12. feb 2023

Napis mi ip.mam obdobny osud aj s chorym dietatom

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz