Prosim vas poradte mi uz nevladzem zistila som ze moj manzel mal skoro 2 roky vztah s mojou najlepsou kamaratkou bola mi ako sestra zistila som to pred pol rokom stale som nieco tusila ale nebola som si ista a stale som to odmietala ze by sa nieco take mohlo stat stale som sa obvinovala ze mi asi preplo ked na nieco take myslim no stalo sa to . Ide o to ze ked to vyslo najavo cela rodina sa rozpadla myslim z jeho strany a on mi to skoro kazdy den vycita lebo ja som im to povedala lebo jeho svagrinej sestra je ta dotycna osoba takze sa to tykalo aj ich . Ani jeden z nich sa mi neospravedlnil skor to popreli a robia sa ze sa nic nestalo . Ze ja som ta zla ktora vsetko znicila uz nevlazem toto pocuvat kazdy den. Neviem co robit mame 2 deti a nemam kde ist snimi zijem v zahranici .
Tak oni sa "pelesia" spolu a ty si tá zlá, lebo všetko vyšlo najavo?Co si zničila? To že si oni užívali? Za mňa pár faciek jednému aj druhej, a nech si zjedia, čo si navarili.
To akože kde sme? To si mala len mavnut rukou, že veď super, dobre, Jožko, že si pretahoval Anicku, veď je to v rodine? 🙈🙈A tolerovať to?
To nebola jednorazovka, keď 2 roky mal s ňou normálne paralelne vzťah. Takže na tvojom mieste by som šla k rodičom, či rodine nazad na Slovensko a začala, si budovať život tam sama.
@ewqa131095 píšeš co sa stalo, ale nepíšeš aké možnosti a zázemie okrem manžela máš. Kde v zahraničí žiješ. Ako dlho tam žiješ - tj ci máš nárok na sociálnu pomoc a pod. Aký vek detí. Máš nejakú vlastnú rodinu - rodičia, súrodenci. Skús popísať trochu viac, vtedy sa oveľa lepšie radí a rozmýšľa co a ako ďalej
Ja by som odišla, hlavne, ak máš rodičov, je nemysliteľné, že ešte oni sa hnevajú. Veď to nebola aférka, ale vzťah. Na tvojho muža a tú štetku by sa mali hnevať, nie na teba. A tvoj muž by sa ti mal plazil pri nohách a prosiť o odpustenie.
V zahraničí vziať pekne byt do podnájmu, ísť do práce. To sa predsa dá, alebo?
Treba sa s muzom pozhovarat, ze akoze ako si to dalej predstavuje. Najlepsie keby ste sa vedeli nejako dohodnut. Neries, kto si co mysli, kto co hovori.