Rozpad manželstva

ewqa131095
5. okt 2022

Prosim vas poradte mi uz nevladzem zistila som ze moj manzel mal skoro 2 roky vztah s mojou najlepsou kamaratkou bola mi ako sestra zistila som to pred pol rokom stale som nieco tusila ale nebola som si ista a stale som to odmietala ze by sa nieco take mohlo stat stale som sa obvinovala ze mi asi preplo ked na nieco take myslim no stalo sa to . Ide o to ze ked to vyslo najavo cela rodina sa rozpadla myslim z jeho strany a on mi to skoro kazdy den vycita lebo ja som im to povedala lebo jeho svagrinej sestra je ta dotycna osoba takze sa to tykalo aj ich . Ani jeden z nich sa mi neospravedlnil skor to popreli a robia sa ze sa nic nestalo . Ze ja som ta zla ktora vsetko znicila uz nevlazem toto pocuvat kazdy den. Neviem co robit mame 2 deti a nemam kde ist snimi zijem v zahranici .

penelope11
5. okt 2022

Treba sa s muzom pozhovarat, ze akoze ako si to dalej predstavuje. Najlepsie keby ste sa vedeli nejako dohodnut. Neries, kto si co mysli, kto co hovori.

jaskolka
5. okt 2022

Tak oni sa "pelesia" spolu a ty si tá zlá, lebo všetko vyšlo najavo?Co si zničila? To že si oni užívali? Za mňa pár faciek jednému aj druhej, a nech si zjedia, čo si navarili.
To akože kde sme? To si mala len mavnut rukou, že veď super, dobre, Jožko, že si pretahoval Anicku, veď je to v rodine? 🙈🙈A tolerovať to?
To nebola jednorazovka, keď 2 roky mal s ňou normálne paralelne vzťah. Takže na tvojom mieste by som šla k rodičom, či rodine nazad na Slovensko a začala, si budovať život tam sama.

haley7897
5. okt 2022

@ewqa131095 píšeš co sa stalo, ale nepíšeš aké možnosti a zázemie okrem manžela máš. Kde v zahraničí žiješ. Ako dlho tam žiješ - tj ci máš nárok na sociálnu pomoc a pod. Aký vek detí. Máš nejakú vlastnú rodinu - rodičia, súrodenci. Skús popísať trochu viac, vtedy sa oveľa lepšie radí a rozmýšľa co a ako ďalej

elenka74
5. okt 2022

Ja by som odišla, hlavne, ak máš rodičov, je nemysliteľné, že ešte oni sa hnevajú. Veď to nebola aférka, ale vzťah. Na tvojho muža a tú štetku by sa mali hnevať, nie na teba. A tvoj muž by sa ti mal plazil pri nohách a prosiť o odpustenie.

vilma7
5. okt 2022

V zahraničí vziať pekne byt do podnájmu, ísť do práce. To sa predsa dá, alebo?