Mal som uzastnu manželku ktorej som chcel dať všetko,aspoň som to tak ja videl snažil som sa zarábať peniaze aby mala dom auto... Ale popri Tom som zabudol na to najdôležitejšie maňu.sral som na ňu ona sa doma snažila vždy bolo doma všetko navarené poriadene o deti postarané a ja som si to nevažil vždy som videl len sám seba ako pre rodinu makám a neocenoval jo.ziarlil som hľadal som zámienky klamal som ju až som sa do všetkého zamotal a už mi nič neverí.mysli si že som ju podvádzal ale to nigdu to mi nedalo bola mi všetkým len som jej to nevedel dať najavo potom začala spávať s našim spoločným kamarátom lebo je lepší ako ja nehnevám sa na ňu len mi je ľúto že som si ju nevažil mal som všetko a teraz nemám nič je mi zle ako som to všetko nechal upadnúť musim ju nechať ísť ďalej aj keď ju stále milujem ale chcem aby bola šťastná.
toľko uplakaných viet v jednom príspevku 🙄 tak ste to posrali obaja, evidentne nekomunikujete... či už zostaneš, alebo odídeš, postav sa k tomu ako chlap a nie ako uplakaná padavka.
@anonimpriznanie nelutuj sa a zacni uz konat..pises ze si si ju nevsimal.teraz mas dve moznosti,bud o nu zabojujes a tu bokovku odpustis a napravis co si robil zle..alebo ju nechaj tak a zi si dalej svoj zivot,staraj sa o deti...ale musite sa porozpravat vy dvaja,tak naber odvahu
@anonimpriznanie ak mi nieco vo vztahu chyba, komunikujem so svojim partnerom a neskocim na prveho , ktori okolo mna prejde (kamarat nekamarat)
Čiže vo vasom pripade bola chyba vo vzájomnej komunikacii .. ci sa da taky vztah zachranit ? Asi nie, uz len koli nevere z jej strany, ktora bola uplne zbytocna a uboha, pretože takto sa problemy neriešia..
Neobhajujem ani jedneho z vas, to ze ty si jej nedaval svoju pozornost, ukazalo to , aka v skutocnosti je .. ono v poslednej dobe, vela ludi vie zdupkať, ak sa nieco deje vo vztahu bez konunikacie a pomstit sa tomu druhemu ..je to smutne, popravde amutna realita 😪
@tamtamka26 komunikovat bude asi tazke, ono sa to ani citat neda :( jedno cez druhe
@anonimpriznanie teraz je čas o ňu zabojovať, poďme na to a spoločného kamaráta pustiť k vode....
@sinusoida to asi nepôjde povedala že už somnou nechce nič mať a áno sa už nechce baviť
@anonimpriznanie toto nebolo riesenie, mala ti povedat, ze sa jej nieco nepaci.
Ty si nieco popil vecer? Nikto nie je dokonaly, ale aby ti spavala zo spolocnym kamaratom sa proste nerobi a "nehnevam sa na nu za to", kludne sa hnevaj a nechaj emociam volny priebeh, jedna vec je rozchod, ked si ludia nerozumeju, druhe je zacat si bokovku pomimo... vela muzov robi chybu, ze si mysli, ze ich "cast" je pracovat a nosit peniaze, zena domacnost a deti, ono to u vela manzelstiev aj funguje, u inych nie, tam len stupa unava a frustracia a potom to praskne... poucil si sa, nabuduce to spravis inak... bud dobry otec, co najmenej "neprijemny" ex, dohodnite sa vzdy v ramci moznosti v klude uz kvoli detom a po case, ked srdce preboli, verim, ze najdes novu lasku a nove stastie...