Rozlúčka s kolegyňami

26ivka12
29. sep 2024

Ahojte, sme super kolektív v práci a ja budúci týždeň odchádzam na materskú. Poraďte aké darčeky kúpiť kolegyniam ?
Ďakujem 😊

slavkadi
29. sep 2024

@26ivka12 ja som doniesla niečo na pohostenie, koláč a chlebíky, a od kolegov som dostala kyticu a po narodení malého darček pre neho.

26ivka12
autor
29. sep 2024

@slavkadi áno pohostenie bude 🙂 skôr som chcela nejaký darček

micusa2222
29. sep 2024

@26ivka12 ťažko poradiť, najlepšie kolegyne poznáš len ty...

danica2711
29. sep 2024

ja keď som odchádzala na materskú, dostala som darčeky ja, nie že som ja obdarovávala kolegyne... prečo aj?

really8
29. sep 2024

Unpopular opinion: nenos ziadny darcek.

gab1sol
29. sep 2024

@26ivka12 nič, žiadny darček, pohostenie stačí…

muchotrafka298
29. sep 2024

Davate si darceky bezne? Napriklad na meniny, narodeniny, Vianoce? Ak ano, tak by som im nejaku malickost doniesla. Ak nie, tak na to nevidim najmensi dovod. Donesies obcerstvenie, date si, posedite, oni sa Ti mozno na nieco vyskladali (a mozno aj nie) a tym to konci. Ja mam viacero kolegyn, co isli postupne za posledne roky na matersku a nepriniesli nikdy nic. Myslim to tak, ze ani obcerstvenie pre kolegov, nieto este darceky.

h2
29. sep 2024

Mne sa zdá divné, že máš ty dávať darčeky. Normálny postup podľa mňa je, že ty donesieš pohostenie a oni pre teba darčeky.

monikkatt
29. sep 2024

@26ivka12 preco by si im mala kupovat darceky? Darceky mas dostat ty a oni budu mat pohostenie. Tak sa to zvycajne robi

simona20201309
29. sep 2024

@26ivka12 radšej investuj do bábätka. Odkladaj. Všetko je veľmi drahé. Myslím ze nikto nepotrebuje ďalšiu sviečku alebo mydlo do zbierky. Nehodí sa to

muchotrafka298
29. sep 2024

@simona20201309 uplne s tebou suhlasim. Hlavne tie lacne sviecky, kremy na ruky, masky zo Sinsay alebo z Pepca. Radsej nekupit nic, ake tieto braky.

alex49
29. sep 2024

Odchadzajuca robí pohostenie a dostáva darčeky. Ty kolegyniam nič nedávas.

titla
29. sep 2024

Ja som upiekla pre kolegov muffiny a dostala som ako darcek pre babo body. Ani ma nenapadlo, aby som darceky kolegovcom rozdavala ja.

candii
29. sep 2024

Podľa mňa by mali rozlúčku spraviť oni tebe a nie ty im

liz_lemon
29. sep 2024

ziadne darceky sa nedavaju, ty donesies pohostenie, a oni by ti mali dat nieco na rozlucku, u nas sa vzdy dava pliennkova torta

lindus_esterka
29. sep 2024

Tiez si myslim, te staci občerstvenie, ale napíšem co sme podostavali my v byvalej robote (ale nie len materska, ale aj svadba, odchod..), boli sme velmi dobrý kolektív a chodievali von aj mimo prace - zrkadielko do kabelky s konkretnym obrazkom (to na obrazku bol interny humor), malinkatu nadobku s medom s personalizovanou etiketou, privesok na kluce (tiez špecifický tvar ktory mal pre nas symboliku), pernicky s obrazkom - toto je podla mna fajn, kto nechce lapače prachu tak ho zje, a kto chce odlozi si na pamiatku.

evcagabi
29. sep 2024

Boze, o chvilu sa budu riesit darceky aj ked niekto ostane pn 🤦‍♀️

diewcatqoo
29. sep 2024

Ked som odchadzala na MD, tak moji kolegovia kupili veci pre babatko ako lehatko, kolotoc nad posielku, bodycka a pre mna nejake sladkosti a balony. Ja som doniesla len pohostenie (sladke, slane, dzusy a pod) a ziadne darceky pre nich som nenosila. To som este nepocula, ze by sa nosili nejake darceky pre kolegov od zeny, ktora odchadza na MD.

lauriik
29. sep 2024

2x som odchadzala na MD a vzdy som ja doniesla obcerstvenie a dostala som od kolegov darcek 🤷🏼‍♀️ Nekupovala by som im nic.

michellemary
29. sep 2024

Baby majú pravdu, pohosti kolegyne, darčeky dostaneš ty. 🙂