Ahojte..S priatelom sme sa rozisli a ja to nedokazem nejak vstrebat...Je pravda,ze sme mali problemy vo vztahu v poslednej dobe a tie problemy boli kvoli mne...Nevedela som sa vpratat do koze,bola som vybusna,neustale som ho kontrolovala a najhorsie bolo ze som nejak zacala viac pit...Ked ma nieco vo vnutri trapilo proste som sa opila🤦♀️😔 priatel mi niekolko krat dal sancu ked som mu slubovala,ze sa zmenim,ale vzdy to nejak stroskotalo pri prvom probleme...neviem ani preco som taka bola,bolo toho na mna asi moc...hovoril,ze je to vela aj na neho vsetkeho,pretoze nam nevysla praca v zahranici,prisli sme o vela penazi atd a uz to ani on nezvladal..pri jednej hadke (vtedy to ale bola jeho chyba) ja uz som bola na stanici s kufrom-pribehol tam za mnou ze nech nikam nejdem ze ma miluje...ale este v ten den som sa opila a robila som bordel-neviem ani zaco..Sla som teda domov aj tak, na druhy den,lebo jeho pohar trpezlivosti sa prelial...Ja Som odisla domov ale doma som velmi trpela u nasich,pretoze som nevedela na com som a dokedy bude tato situacia trvat...Prestala som jest,nemohla som spat a az vtedy som si to vsetko uvedomila aka som bola hlupa,vsetko som znicila a mrzelo ma to.Pisala som mu po 4 dnoch jak mi je a ze potrebujem vediet ci este spolu sme ,ale on mi napisal ze na neho moc tlacim...potom vybuchol a povedal mi ze je koniec....v sprave...tak som sa zbalila rano o 4 sadla na vlak,ze mu idem ukazat jak strasne ho lubim a jak som si vsetko uvedomila...povedal mi ,ze mi uz neveri,ze sa to nezopakuje a uz nechce pokracovat v nasom vztahu,ze je uplne citovo prazdny co sa tyka vsetkeho...ale toto vsetko sa udialo iba za 4 dni....este pred 4 dnami mi povedal ze ma strasne miluje a za 4 dni uz ma nemiluje...myslite si ,ze je to mozne????co mam robit poradte,som uplne psychicky vycerpana
Sent from my iPhone
@miley13 myslim že obaja potrebujete čas aby ste si utriedili myšlienky a city. Ty sa hlavne prestaň utapat v alkohole lebo ten ta akurát potiahne na ešte hlbšie dno. Ver ze keď sa naozaj lubite, cestu k sebe si nájdete a keď nie tak nie. Život sa preto nekončí, čaká ta niečo iné a každá takáto skúška ta posunie ďalej.
Milujem ho velmi,prestala som sa utapat v alkohole,uvedomila som si vsetko neskoro,ale uvedomila...no on uz neveri:( ale zaujima ma skor aj to ze ci je normalne aby niekto niekoho lubil a za 4 dni uz nie ?
kolko mas rokov? jasne ze za 4 dni laska nevymizne. ty potrebujes dospiet a sama mozno casom uvidis cestu. drzim palce. alkohol nic nevyriesi ale len prehlbi problem. si este mlada tipujem, nezomieras, tak sa vzchop. nie si ani Prva ani posledna ktora dostala kopacky myslim ze kazda z nas take nieco zazila a zijeme, sme tu a vdaka kopackam kvoli ktorym se sa trapili, mame vacsina deti a dobrych chlapov. drz sa si zena a nelutuj sa. za 4 dni sa laska neda zmenit. to uz bolo asi davnejsie. slova sa hovoria ale ine sa moze citit. vela zdaru
@miley13 a hlavne zacit milovat samu seba. pozeraj do buducna ;)
@bublinka1426 ja mam prave dost rokov:( nabuduci rok mi bude 30...mala som zvlastne zivotne obdobie a nejak som zisla z cesty 😔🤦♀️Teraz to viem a ten pocit ze som o neho prisla ma zabija,velmi ho lubim
pokazila si co sa dalo, nemozes ze cakat ze ti uveri bez skutkov. Nechaj ho tak, daj sa do kopy a hlavne ziadny alkohol a ziadne vystupy. Nastrbit doveru je lahke, ziskat spat je velmi tazke a trva dlho. Nema absolutne ziadny dovod verit tvojim slovam.
@miley13 neboj sa ja som tiez kolem 30r po dlhorocnom vztahu ostala sama. zivot ide dalej a nik to nema v zivote lahke--> tomu ver. nemas 60 ani 50. vzchop sa baba ;) ja som tiez myslela ze sa mi zrutil svet ale ako hovoril moj nebohy :( - pro jedno kviti slnce nesviti
Daj mu čas, myslím, že veľmi sa v tebe sklamal, a určite aj sama tusis, že hlavne kvôli tomu, že riešiš problémy alkoholom a potom vyrábas scény, ako sama aj píšeš, ani nevieš, prečo. Ono dôveru je ľahko stratiť, keby to bolo naopak, tiež by som povedala, že keď chlap pije a vystrája, je to problém. Iste láska len tak nezmizne, ale možno prehodnotil, či chce byť s takou ženou. Daj sa hlavne dokopy po tej stránke, že riešiť problémy alkoholom skončí veľmi zle. Možno sa zmierite, možno už nie, tazko povedať. Teraz pracuj hlavne na sebe, lebo ani prípadný budúci partner určite nebude chcieť vybusnu alkoholicku.
Je to ako z pera Rosamund Pilcherovej ale chlap ma v tomto pripade rozum a ide si za lepsim zivotom bez hysterky ako ty...
Nech je toto lekcia pre teba proide dalsi... pijes aj teraz ked toto pises?
@miley13 ani ho tak nemilujes, ako sa nevies zmierit s koncom a pocitom, ze to bolo naozaj posledny krat.
Ten pocit definitivnosti umocnuje emocie. To je bezne. Vsetko zrazu prezivas intenzivnejsie.
Vratite sa k sebe a za chvilu budes vystrajat zas.
Najprv zisti, preco si vystrajala. Nebolo to len zivotnym obdobim. Nieco to spustilo. Zivotne obdobie to uz len umocnilo.
Dories si vlastnu hlavu a co ti vadilo.
Ale nepozeraj na to tak, ze vsetko by si uz neopakovala, odstranila a zvladla, len nech sa ti vrati.
Lebo to je klamstvo a vypomsti sa vam.
Vymysleny pribeh
@moonlight1210 to si nemyslim...a milujem ho velmi ...nezopakovala by som to uz ,neriskovala by som to
@stanulienkat nie je to vymyslene,bohuzial
Júj no. Tuto momentálne nič nepomôže. Chce to čas z veľkej miery, potom sa uvidí, netreba to siliť teraz, aj keď viem, že asi ti moc dobre nie je, ale iná možnosť ako čas nie je.
Môže sa stať, mne sa jeden zo dňa na deň znechutil, trvalo to deň, veľa sĺz, ale za 2 dni som sa z toho smiala ako som s takým magorom mohla byt. Len zažila som prvotný strašný sok, keď som sa dozvedela aký je človek v skutočnosti, ze to všetko bolo len jeho veľké klamstvo a pretvárka. Mohla si sa mu znechutiť, ako mne on. Po tyzdni som ho náhodne stretla, volal ma von, ale pozerala som sa na neho zrazu úplne inými očami, akobyto bol úplne iný človek, ktorého som predtým poznala a v duchu som si hovorila, že čo dom to vôbec na ňom videla. A to sme spolu boli relatívne dlho,...
@miley13 este sa vyjadrim k tomu ako je mozne ze ti hovoril ako ta miluje a par dni na to uz nie... Existuje ista hranica kolko clovek znesie, pisala si, ze ti dal vela sanci a pred odchodom ta prosil aby si nesla...A to mohla byt ta pomyselna hranica kedy sa mu (pre teba bohuzial) otvorili oci... On sa na teba teraz pozera uplne inak ...vsetko si to prehrava a hovori si ako to mohol nevidiet...
Ak pridu dalsie trampoty netreba sa kvoli tomu opijat...vypestujes si akurat tak pekny navyk a uz o teba nikto ani bicykel neopre ❤
@miley13 , nepiješ necelé 4 dni a už vieš za seba zaručiť, že už to nikdy nebudeš robiť? A jediný dôvod, prečo si akože prestala, je to, že chceš aby bol frajer späť? O tom, že už nepiješ, si môžeš povedať, keď to nebude pár dní, ale minimálne pár týždňov a mesiacov a keď sa k tomu nevrátiš po akejkoľvek "rane osudu".
Menej melodrámy a viac rozmýšľania, vek na to už máš.
@miley13 Ak si uvedomil, že mať takú priateľku, ktorá rieši problémy alkoholom je presne to, čo nechce, tak môže prestať ľúbiť aj za niekoľko dní, lebo taký vzťah nemá perspektívu.
Či sa vrátite k sebe alebo nie, alkohol treba nechať, lebo spôsobí ešte ďalšie problémy aj v iných oblastiach (v tehotenstve, pri starostlivosti o dieťa, v práci atď.) a nič nevyrieši.
Keby si tá osoba uvedomila, aká je vtedy, keď to preženie s alkoholom - tak by sa nečudovala reakcii.
podla mna by si mohla dospiet.