Rozišli sme sa a stále ho asi ľúbim

annamarin
7. aug 2020

Pred cca 2-3 mesiacmi sme sa rozišli. Stále si myslím, že ho ľúbim. Veci okolo neho mi nie sú úplne jedno. Včera som videla padať hviezdu a hneď som si pomyslela na neho. Ako sa toho zbavím? Nechcem už ďalej takto.

zuzana_ilkova
7. aug 2020

@annamarin pokial si si na 110% ista ze sa k nemu vratit nechces, zamestnan sa ...nemyslim pracu aku taku, ale maj stale nejaku cinnost pri ktorej musis premyslat nad niecim inym ako je on...a daj tomu cas... nezmyzne to len tak z mesiaca na mesiac ...

annamarin
autor
7. aug 2020

@zuzana_ilkova Ja nad ním ani tak často nemyslím. Len keď mi ho niekto spomenie alebo ho vidím a pod. Vtedy mi tak strašne buší srdce a chémia pracuje. Vrátiť sa k nemu nechcem.

annamarin
autor
7. aug 2020

V taký bežný deň nad ním ani nepremýšľam. Aj sa obzerám často za inými, či nenájdem niekoho, kto by sa mi zapáčil. Lenže sa mi páči on a mne to už prekáža. A neviem jak to sama v sebe zničiť.

basullinka
7. aug 2020

@annamarin len vydržať.... ono chvílku trvá kým to úplne spracuješ

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaskolka
7. aug 2020

To chce čas, prejde to

annamarin
autor
7. aug 2020

a nejak urýchliť sa to nedá?

jajka71
7. aug 2020

@annamarin su zeny, ktore ti odporucia si niekoho najst ale je vysoka pravdepodobnost, ze to bude obdobny typ ako predchadzajuci a z dazda pod odkvap ako sa hovori. Najdolezitejsie je teraz, aby si sa venovala vsetkemu, comu si sa nemohla alebo nemala cas venovat, najst si zalubu, ktora zamestna hlavu alebo si stanov vyzvu aby si v nejakom smere prekonala svoje limity, bez ohrozenia zivota a zdravia....kazdej to trva iny cas, niektore to uplne neprekonaju, no su aj take, ktore si nahovorili, ze to maju za sebou a noveho volali menom predoslej lasky, alebo chceli noveho vtesnat do predstavy o predchadzajucom....aj ked len podvedome...treba tomu dat cas, no nesedket doma so zalozenymi rukami, dopriat si relax, zazitky a vyzvy....

gabsisi
1. sep 2021

@annamarin u mna tento stav nevedel prejsť rok…. A potom som ho stretla a on sa tváril akoby má nepoznal. A to má uuuuplne oslobodilo a zrazu som bola slobodná od týchto myšlienok na neho.