Dobrý deň žienky muži.... som po rozchode boli sme spolu 5 rokov.... dôvod rozchodu nebol tam rešpekt z jeho strany a hádzal na mňa všetku svoju vinu.... včera sme sa stretli a tie slová nato nikdy nezabudnem.... zevraj spoznal inú že si snou píše tamto a tamto.... smial sa mi do huby že sa somnou už nikdy nedá naspäť dokopy že ma rad taky život jak ma teraz... ma kamoša ktorý chodí za jednou babou a on chodí sním zevraj je to tej baby kamoška zevraj si ju asi donesie na narodeniny... bývame v jednej dediny... že on na mňa zabudol za mesiac.... neviem co si mam myslieť fakt som zničená bojím sa ze keď ich uvidím tak budem zase zničená fakt ci si zo mňa robil prdel alebo to robil nasilu ja neviem..... strašne ma zklamal tento človek boli ma to veľmi ako sa cez to dostať....
Cas to spravi...Venovat svoju mysel sebarozvoju alebo praci alebo konickom....A casom zabudnes, ze niekedy aj dychal vedla teba...
Mala si mu povedať niečo v zmysle: čo komu tá nešťastníčka urobila, že stretla teba?
Ja tá mam z krku, teraz má problém ona
Na kerú onu sa stretávaš s toxickým debilom po rozchode?Smeti sa vyniesli samé. Skôr poľutuj tú babu, tieto drísty a správanie bude mať vždy pri každej jednej babe!To si treba uvedomiť.
@liliana_32 on sa choval ako 4 rocna baba. uplne trapne a vo mne taketo spravanie vyvolava pocit stastia ze clovek tohoto typu nepatri do mojho zivota.
bohu dakuj ze ta ho zbavil. uplne vazne. ty mas oslavovat a nie byt znicena.
Aj to žienky že ste žili s niekym 5 rokov vedel o vás všetko poznali ste ho jak svoju ruku a on vám povie toto.... a povedal ze je to všetko moja vínna.... strašne som nahnevaná aj zklamana som proste aj na seba nahnevaná že viem ešte dokázať ho stále ľúbiť.... povedal ze už nechce že ma už neľúbi a také veci že on chce takú ženu jak je on to znamená zábavy alkohol.... on to bol....
@liliana_32 Prepáč, tento človek bol emocionálny žebrák celých 5 rokov. Len ty si to nevidela. Nie je to ani muž, ani hodnotný človek. Od takého len zdrhať. Ty sa zameraj na seba a niekde musí byť v tvojej minulosti dôvod, prečo si myslíš, že takú mužskú manipulatívnu nulu si zaslúžiš a dokonca sa kvôli nemu trápiš. Tento človek nebude nikdy šťastný a toto, čo urobil tebe, bude robiť každej babe. Máš na viac!
@enmery presne NULA !!!
@liliana_32 tak tak NULA a sklamana nebud. to boli ruzove okuliare. je nacase vidiet realitu.
@pralinka25 každý piatok sobotu si chodil vypiť
@pralinka25 a v deň deň sme ešte boli spolu vo vzťahu keď ju on spoznal a ešte ten večer si zevraj išli von všade som ho už blokla číslo whastap všade boli ma to ze ma zklamal a verila som mu keby ma naozaj ľúbil tak by nič také nedokázal spraviť
@pralinka25 a ešte žienky chodil si vypiť každý piatok a sobotu ešte som mu dovolila ísť na zábavu s kamošmi lebo som si myslela ze chlap musí sa uvoľniť bohužiaľ som bola sprostá žena
@liliana_32 vobec ci ho nepoznala, skurat chudera si najde len chudaka. Ty si nevazis sama seba?
A vo ze ma inu? Ak nie je krepa, nezabije s jim 5 rokov narozdiel od teba. A este by si chcela byt smutna?
Pre takeho?
Tak by som tej novej vyjadrila uprimnu sustrast a dovi. Bud rada, ze si sa ho zbavila zmetka…
@kitycat presne tak ja tu dievču budem ešte ľutovať ešte on mi povie ze som nikam nechcela chodiť každému raz dôjde také obdobie ale chcela som tiež chodiť... a on nechcem nie... mohol ma aj podvádzať boh vie.... mali sme mať ja dieťa lenže synčeka som stratila v 7 mesiaci zomrel teraz tomu budú 2 roky po tom som chcela hneď bola som psychicky natom zle a on nie... viem ze sme mladý musíme si užívať život ale on chcel si užiť sam...
@kiki68 tak tiež celý život není iba o zábave...
Bud vdacna, ze e prec … mas sancu mat normalneho partnera. Nesmut za debilom …
Načo sa s nim stretavas? Zablokuj ho,ignoruj,prejdi na druhú stranu cesty ak ho uvidíš ísť.Smutiš,ale mala by si skôr oslavovať,raz to pochopíš.
@liliana_32 prosim ta na buduce, ked ho stretneš, tak mu poďakuj, ze nic lepsie sa ti nemohli stat. Ze mu vazne za to dakujes, ako ti otvoril oci, ze takeho chlapa by si uz nechcela ani keby ostal jediny na celom svete.
@betulinka1 ďakujem van žienky že ste ma takto podporili strašne ďakujem lenže on je debil a neprizná si to a radšej hodí na druhých svoji chybu
@liliana_32 tak preco nad tym lamentujes. Otvor sampus, ze si sa ho zbavila. Si predstav, ze mas este dve deti na krku a s nim sa dotahovat. Normalneho si najdi, co uz nebeha chlastat kazdy vikend. A ked ich spolu uvidis, tak s velkym pozdravom im zakývaj. A s debilkom sa uz nestretávaj. Akoze vazne toto pocuvat este 🙈🙈.
@betulinka1 no ano aj keď možno sú tam chybí moje ale nie také ze by to bolo na rozchod je to všetko kvôli nemu koľkokrát povedal už to neurobím alebo niečo furt to tak dopadlo dúfam ze bude mat takú ženu jak je on alkohol a zábavy a som zvedavá co im do dá do života a nech sa majú dobre ale o mne nechcem počuť ani zle slovo od neho ani od tej ženy
@liliana_32 Je to proste toxický človek a manipulátor. Tí dávajú vždy za všetko vinu iným. Sú takí aj muži, aj ženy. Ty asi ešte netušíš, aké máš šťastie, že je preč z tvojho života. A nie si zaňho vydatá a nemáte deti. Jeho absolútne nerieš. Nikdy viac.
@liliana_32 načo to furt rozoberáš a pipláš sa v tom,ste sa rozišli,tak čo ho stále riešiš..
Tak nech spoznal. Srat na neho. Spoznas aj ty a 100x lepsieho len za nim musis prestat smoklit. Vsade blok.
Hotovo. On robi zo seba pred sebou frajera - aspon tak si mysli ale je to uboziak. Toto by si chcel spat? 😅
@liliana_32 on chodi kazdy vikend na ožran-párty, povazuje to za vrchol spolocenskeho vyzitia sa a velebi zenu, co sa s nim po tych party vlaci?
A tebe sa smeje do tvare, aka je narozdiel od teba skvela?
Bud vdacna. Ty mas sice pocit, ze on ponizuje teba. Ale v realite sa on ponizuje pred tebou. Doslova jeho male ego krici: pozri, aky som ja chudak. Bez alkoholu sa neviem zabavit a ani ten novy vztah nestoji za to, ak sa tym nemozem pred tebou vychvalovat. Vsak ja mam potesenie iba v tom, ze sa tvaris z toho znicene.
On ti dava vsetky dovody nim pohrdat, cely kolky je.
Keby sa choval slusne, milo, tak sa da za niekym takym plakat, ze si ho stratila. Ale toto čudo?
Neboj sa. Casom pochopis, ze to, co ta este boli, je zvyk za starym vztahom a tym peknym, co bolo, nie on. A odpadne ti od srdca uplne.
Potom zacnes k nemu mat zhovievavy mily postoj, ako starsia sestra k mladsiemu bratovi, ktory sa ju snazi urazit, no vyzera len ako poskakujuce steniatko, co havka. A cim viac budes kludna a zhovievavo sa nad jeho pokusni ta urazit usmievat, tym viac bude urazeny a ponizeny on.
Lebo on cerpa energiu a radist z toho, ako sa trapis. Ked mu ju nedas, fajka mu zhasne.
A nie, nepotrebujes chlapa, co sa musi ist “uvolnit” prechlastanim vikendu. Nie je dovod takeho tolerovat po svojom boku. Daj si to ako kriterium, co buduci partner robit nesmie.
Nikto si nedokaze tak komplikovat zivot a robit zo seba chuderu ako zena.Totalna stoka taky chlap a ty budes o nom zakladat diskusiu ako ta zranil.Netreba ani reagovat.
A Ty si sa s ním rozišla s tým, že sa zas dáte dokopy? Mala si jasný dôvod na rozchod. Buď rada, že si nezničíš celý život s takým človekom. Evidentne sa z rozchodu nedostal, keď má potrebu Ti toto hovoriť. Nabudúce mu pogratuluj a povedz, že novej priateľke držíš palce, aby mala s ním trpezlivosť.
Tolerovat ozran akcie kazdy vikend? Skus si dalsieho partnera najst triezvejsieho. Upinas sa na trosku, ktora ta nelubi, nevazi si ta. Ale to zistis sama az ked si najdes normalneho partnera a pochopis v akej katastrofe si zila s hentym.....
@zooeynka mate uplnu pravdu dúfam ze sa čím skôr dostanem od tohoto všetkého a nech na neho už zabudnem každý deň o to aj modlím
Ty si znicena ze si takemu debilovi nestala za to? Ja byt Tebou dam na omsu a dakujem Bohu.
@liliana_32 poďakuj bohu, že si zistila aký je a že to nemusíš riešiť o pár rokov. Máš na viac 💪