Rozisiel som sa. Je to komplikovany vztah vela veci. Sluboval som ze to neurobim ze ju neopustim. Toto si nikdy neodpustim. Nedodrzal som slovo a sam v sebe som sa sklamal. Velmi som jej ublizil. Som zly.
Troll??😁
@stanulienkat vsetko moze byt. Tiez sa mi to nejako nezda, ale mozno sa mylime. 😀
@charon2001 Tak do buducna radsej bez teba ako s tebou.
@charon2001 ako si prave zistil, clovek ani sam za seba nemoze dat ruku do ohna. I keby sa akokolvek sebaisto v niektorych moralnych veciach citil a veril si.
Druha vec je, ze davat sluby tohoto druhu je romanticke, no nezrele.
Rozumny clovek ich nedava a rozumny partner ich ani nepozaduje.
Obaja vedia, ze za spravnych okolnosti taky slub strati bud zmysel (partner sa ku mne chova tak, ze sa to neda dodrzat), alebo vyznam (ja sa chovam tak, ze sa to neda dodrzat).
Ale ak chces, napis, o co slo. Mozno ti rozumovo odobrime, ze ina moznost nebola (ak nebola) a budes sa citit o nieco lepsie.
@moonlight1210 takze ja dlho sam po rozvode na kraji priepasti. Ona nestastna vo vztahu dieta. Akosi sme sa zamilovali. Nemali sme. A islo to fajn ocistila ma. S jej pomocou som prekonal zavislosti. Ona ze odide. A akosi to slo do stratena. Asi mas pravdu slub sa nedal splnit. Tak dik. Ale aj tak som jej ublizil. Viem to. Este raz dakujem.
@ndrag nie? S ex to bolo 7 rokov toto bolo nove
@ndrag najprv som sa dal do poriadku a potom hladal vztah.
@stanulienkat ne, sak pise, ze hovado😂
@charon2001 tak sme radi, že si nám to tu oznámil, teraz si to neodpusti a trieskaj si hlavu o stenu dva krát denne, neviem komu a čomu to už pomôže
@charon2001 poucenie do buducna nikdy neslubuj to,co nevies splnit. Ludia sa rozchadzaju a casom bolest odide,nezufaj a nesuzuj sa nad takymi nezmyselnymi uvahami. Premrhas dni svojho zivota nad hlupostami
@charon2001 a kvoli comu si ju opustil ? Co sa stalo ? Napis trochu viac, lebo toto je take vseobecne co si napisal.