Rozdielne názory

juliana1931
6. jún 2024

Ahojte všetci.
Pred 2 mesiacmi som spoznala na večierku jedného úžasného pána. Spĺňa všetké predpoklady aké by podľa mňa chlap spĺňať mal. Je gentleman, veľmi o seba dba, je romantik a za tie 2 mesiace sme sa veľmi spriatelili. Ale už počas 2 mesačného chodenia som pobadala, že máme dosť rozdielne povahy. Ja som človek ktorý ma rad prírodu, ktorý rad bicykluje, chodí na túry a na chatu ktorú som zdedila po rodičoch. A on je zase veľmi nóbl. On chaty doslova neznáša , na moju chatu odmieta ísť, nechce sa ani len na ňu pozrieť, vôbec sa netají tým, že on tam nikdy nepôjde a nedokázal by tam ani len trávu pokosiť. Stále hovorí, že chce Chatu ale v Španielsku, že on je pán dokonca sa necháva voziť osobným šoférom a na vzdialenosť Praha Košice ide lietadlom a úprimne mne sa to nepáči. My si rozumieme okrem toho máme rovnaké názory, máme si čo povedať ale mne sa to nepáči ja sa chaty , prírody nevzdám a mňa neláka more chata v Španielsku voziť sa na lietadle ja taký nóbl štýl neuznávam čo s tým ?? Dala som s ním reč áno už som dala, tak mi hra na city že ak si ma vezme budeme si užívať, že by bolo pekne mať chatu pri mori, je dosť aj urážlivý mám pocit že trucom si chce vydobiť svoje, bol tak aj vedený pochádza z bohatej rodiny mal vždy čo chcel ale ja takto žiť nechcem Luxus, Bohatstvo to nieje moje a pre mňa . Čo s tým ?? Myslite si že sa zmení ?? Vzdať by som sa ho nechcela, ale ani žiť štýlom ako on, ja som vedená skromne jednoducho čo by ste mi radili ? Podotýkam ja sa nezmením ja sa mu nechcem prispôsobiť … Ďakujem za každú radu

viestta
6. jún 2024

Tak ci tak sa rozidete, lebo vase zivotne styly su nekompatibilne. Musis si odpovedat na otazku, ci sa ti s nim oplati stracat cas

zanka777
6. jún 2024

@juliana1931 nie nezmení sa a časom by to bolo len horšie tie rozdiely sú veľmi veľké a myslím že kompromis medzi vami neexistuje keď on neustúpi

janai1
6. jún 2024

Takže ty sa odmietaš zmeniť alebo prispôsobiť ale od neho to vyžaduješ? Prečo?
Máte rozdielne životné úrovne. Nepoznám nikoho kto by dobrovoľne klesol a vzdal sa toho ako žije lebo 2 mesiace chodí s niekym kto dupe nohami

zuzanaete
6. jún 2024

Ty sa nezmenis, ale dufas, ze on sa zmeni?

januska12323
6. jún 2024

Jedna veľká červená vlajka tento váš vzťah.

vyrovnanaosoba
6. jún 2024

@juliana1931 že keď si ta vezme 🤣🤣🤣 mne teraz už manžel povedal ze možno si ma raz vezme po roku spoločného žitia. Pouvažuj trosku, čo by bolo, keby si mu povedala, že neplanujes sa vydávať v Španielsku ale chceš normálnu Slovensku svadbu 😅 keď sa nehodí o zem a nebude tichá domácnosť, potom sa s ním ešte rok stretávaj a potom sa ho zase opýtaj ako si predstavuje vaš spoločný život, keď sa mu bridí chata na Slovensku.
Nebuď naivná. Tomu neverím tak, ako keď niekto mi pošle kuriéra s peniazmi a baliacim papierom 😊🤭

lonely66
6. jún 2024

@juliana1931 podľa tvojej enormnej skromnosti usudzujem, že máš tak nanajvýš 30 rokov, viac asi nie. ja by som takého pána brala okamžite 😀 😀 nechať sa rozmaznávať, ach jaj 😀
ale k veci. prikláňam sa k názorom vyššie. máte absolútne odlišné názory na trávenie voľného času. baby, ktoré uvádzajú, že on ti vadí, že sa nemieni vzdať svojho životného štýlu, majú prakticky pravdu v tom, že ty si rovnaká. tiež máš svoj štýl a nemieniš sa ho vzdať. ja by som ti poradila prenechať pána gentlemana inej dáme, ktorá bude celá nadšená, že z Košíc do Prahy ide lietadlom pár minút a nemusí sa terigať autom alebo vlakom hodiny 🙂 a ty si tiež ži svoj ideálny život na chate v lese v lone prírody a nájdi si nejakého zálesáka. takto budete spokojní 4. stále lepšie, než 2 nespokojní.
ja mu totiž aj celkom rozumiem. ak na to má, že takto žije. tiež by som využívala výhody, keby som bola zámožná. a vzhľadom k prežitému, ja by som si veru vybrala rozmaznávanie a pohodlie 😀

rozculena
6. jún 2024

a teraz tú o Červenej čiapočke 🙈

katkati
6. jún 2024

Najviac by mi vadilo a nechcela by som žiť s človekom, ktorý je urážlivý a trucom si chce vydobiť svoje.

sisa_s
6. jún 2024

A takyto dokonaly gentleman je slobodny? Ved dnesne zlatokopky by sa ochotne "obetovali" a cestovali lietadlom do spanielska na vikendy 😀

juliana1931
autor
6. jún 2024

@janai1 Tak to je pravda no uznávam ja sa zmeniť nechcem a myslela som si že sa ma zmeniť on ako chlap trošku blbe uznávam ….

juliana1931
autor
6. jún 2024

@sisa_s Áno je slobodný to je to lebo on ten štýl neukazuje na oko to som zistila až keď sme sa bližšie spoznali on tak nepôsobí

juliana1931
autor
6. jún 2024

@lonely66 Tak to asi by viac žien bralo no ja taká nie som možno sa dá prispodit ale dajako mi to nevonia

lonely66
6. jún 2024

@juliana1931 no tak to ukonči. už teraz máš pochybnosti a to ešte ani nie ste poriadne "spolu". nechce ísť tam, kam chceš ty, ty zas nechceš tam, kam chce on. to je skôr nevzťah ako vzťah

viestta
6. jún 2024

@juliana1931 vo vztahu sa nema manit ani jeden s pratnerov. To je zasadny chby mysliet si, ze sa zmeni pre mna, kvoli mne... V partnerstve sa daju prijat kompromisy ale nie za cenu toho, ze jeden alebo druhy sa zmeni na obraz toho druheho. Tu stracas cas, pretoze ak by si sa mala jemu prisposobit musis zapriet sama seba a svoje hodnoty a nastavenia. Ziaden vztah za toto nestoji.

juliana1931
autor
6. jún 2024

@
@zuzanaete No áno priznávam dúfala som že sa prispôsobí

lonely66
6. jún 2024

@juliana1931 😀 😀 že: "ja nie som taká" 😀 😀 ja som sa pobavila. keď som mala tak 20-30 rokov menej, ani ja som taká nebola 😀

juliana1931
autor
6. jún 2024

@lonely66 No mám blbu povahu uznávam

sisa_s
6. jún 2024

@juliana1931 aj prezradis, kolko mate rokov? Nejaky vacsi vekovy rozdiel nie je medzi vami?

kleopatra114
6. jún 2024

Tieto dva svety sa nikdy nestretnú a fakt to nikde nebude viesť .

lonely66
6. jún 2024

@juliana1931 nie. máš takú výchovu a je to v poriadku. ale život ťa naučí postupne prijímať aj tie jeho pohodlné a pozitívne stránky. keď budeš "vypľúvať" dušu pri troch malých deťoch alebo príde nejaká choroba a budeš rada, že si... potom s radosťou vymeníš pobyt pri mori za upratovanie lesnej chaty 😀 to nič v zlom.

juliana1931
autor
6. jún 2024

@viestta No to je asi pravda

juliana1931
autor
6. jún 2024

@sisa_s Máme 33 sme rovnako vekovo

janickacrazy
6. jún 2024

@juliana1931 No podľa mna riešiš blbosti, ved možete byť spolu, on bude chodiť na dovolenku do Španielska a ty ako jeho manželka pojdeš radšej na chatu na Slovensko, lebo ty si predsa skromné dievča. Nie je to trochu divné? Ved na tom nie je nič zlé, ked sa ti uroven polepší alebo áno? A na chatu možeš ísť s kamoškou. Som myslela, že máš tak okolo 20.

juliana1931
autor
6. jún 2024

@lonely66 Tak to je tiež pravda no možno by to tak bolo

juliana1931
autor
6. jún 2024

@janickacrazy Tak to je pravda ale aké by to bolo manželstvo že on na dovolenke v zahraničí a ja na chate ale zas na druhej strane ja raz za čas ku moru pôjdem ale raz za čas

sisa_s
6. jún 2024

@juliana1931 ved sa poznate kratko..podla mna budte kamarati, travte spolu cas a uvidis, ako sa to vyvrbi...ak na kazdu tvoju oblubenu aktivitu bude frflat a radsej pojde so soferom na potulky, tak casom mozno zistis, ci ozaj chces byt s takym clovekom..po 2m nemusite ist hned do vztahu a robit kompromisy ako v 10r manzelstve

rozculena
6. jún 2024

@sisa_s tento mi skôr príde,že by sa k nemu hodil zlatokop...podľa toho,ako sa správa...

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tykat
6. jún 2024

@juliana1931
"... úžasného pána. Spĺňa všetké predpoklady aké by podľa mňa chlap spĺňať mal. Je gentleman, veľmi o seba dba, je romantik..."
Otazka je preco toto dokonale stvorenie nema stabilny vztah.