Rozchod v hádke

2. jún 2020

Zažili ste? Máte nejake reálne skúsenosti? Aktuálne sa má to týka a neviem sa vysporiadať s tym,že takto mám zakončiť vzťah s človekom,na ktorom mi záležalo,s ktorým som čo to prežila a nebolo všetko iba zle,navyše keď ešte týždeň dozadu nám bolo spolu fakt dobre. Nemám rada nedotiahnute konce a v hlave milión nevypovedanych myšlienok. Návrat do vzťahu už neočakávam, (kvôli ťažkej povahe partnera a neschopnosti si priznať chybu),no s takýmto koncom sa akosi neviem vyrovnať,hoci som to iniciovala v návale emócií ja sama,ak máte skúsenosti,rady,ako to zvládnuť alebo tipy ako sa pokúsiť o rozchod dohodou,budem rada za každý podnetny nazor. Akurát som čítala článok,kde odporúčajú uskutočniť rozchod vzájomnou dohodou a nie v návale hnevu,no neviem,ako to urobiť tak,aby to nepôsobilo ako nejaké zúfalstvo. Pocity mam v sebe uzavreté,ale takýto rozchod ma bude mrzieť asi stále a rada by som si zachovala ľudskú tvár.

misha666
2. jún 2020

ked neocakavas navrat do vztahu tak to neries...

maminuska
2. jún 2020

tak mu normálne napíš sms , kde sa ospravedlníš za takýto spôsob , že to takto nemalo byť a že ťa to mrzí ,že mu ďakuješ za čas ktorý si s ním mohla stráviť ale dozrel čas si ísť každý inou cestou . A viac to nerieš , zavri dvere za týmto vzťahom a hotovo .

fokuska
2. jún 2020

Pytas sa ako sa pokusit o rozchod dohodou. Ale vy uz rozideni ste - rozisli ste sa pocas hadky. Takze sa chces dat znova dokopy a vzapati sa rozist dohodou?
Nedava to zmysel ;)
Asi jedine co mozes urobit je napisat sms, mail, alebo list, pripadne skusit osobne stretnutie - ak bude mat ex zaujem a povedat mu ze vidis ako chybu, ze ste sa rozisli pocas hadky, ze ta to mrzi atd. vsetko to co ta trapi mu povedz a uzavrite to definitivne "v mieri".

autor
2. jún 2020

@maminuska ono by to bola cesta,ale v tejto hadke,žiaľ,pochybil partner a preto to tak dopadlo,ako to dopadlo. Zlyhala komunikácia a ja som konala emotívne.

maminuska
2. jún 2020

a nie je to jedno kto pochybil ? Chceš mať kľud na duši , poďakuj sa mu a choď z toho von .

veronikaszabova
2. jún 2020

Ja by som sa v tom uz nerypala.
Rozchod dohodou? Ved uz spolu nie ste.

Ak mas potrebu to riesit, posli mu smsku

autor
2. jún 2020

@veronikaszabova celé je to také nedotiahnute,pohádali sme sa,ale nepadlo slovo koniec, len som to v naznakoch niekoľkokrát naznacila, niečo v zmysle,že nemam.problem zo vzťahu vykorčuľovať,ani raz však priamo,no odvtedy sme sa už nijako nekontaktovali.

laila22
2. jún 2020

Nepísala si tu pred par dnami? Tiež sa rozišli v hádke.

cervenaruza123
2. jún 2020

Neuzavrete konce nemam ani ja rada. Pohadali ste sa, rozisli, tak to byva zial casto. Napisala by som mu alebo zavolala, podakovala sa za krasny straveny cas spolu, ospravedlnila sa sa za svoju emotivnost, povedala, ze sice rozchod je najlepsie riesenie, ale ze mu prajes krasny zivot a ze bude stastny, ze nebudes nanho mysliet v zlom, len vam to proste neklapalo. Tak to uzavries a bude. On sa mozno ani neozve, to neovplyvnis. Ty to sama pre seba musis uzavriet a pohnut sa dalej.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindusss2016
2. jún 2020

Ja som rozchod v hadke zazila. Moj ex urazil moju rodinu, ja som na to cosi odvrkla, on sa urazil na mna a povedal mi, ze ho uz nemam kontaktovat. Tak ja som ho teda nekontaktovala 🙂 bola som vtedy v Anglicku, on na Slovensku. Ja som zmenila cislo (nie kvoli nemu, ale kvoli internetu) a on o par dni volal mojej kamoske, ze ako si to ja predstavujem, ze zmenim cislo a nedam mu ho 😂 tak som mu vysvetlila, ze som to nepovazovala za potrebne, kedze sam sa vyslovil, ze ho uz nemam kontsktovat. On mi potom denne vypisoval zamilovane sms, akoby sa nic nestalo, ja som mu neodpisovala. Dokonca si zistil, kedy priletim a bol ma cakat na letisku, co som s nim aj odmietla ist domov, potom sa este nejaky cas snazil veci urovnat a zakryval to tym, ze sa chce aspon v mieri rozist, na co som pristupila na rozhovor, rozisli sme sa teda v klude a nasledne si ma vsade zablokoval 😂 takze asi tak. Je to zbytocne, rozisli ste sa, ides dalej

autor
2. jún 2020

@lindusss2016 tak presne pre takéto prípady som prioritné založila túto diskusiu,ale samozrejme,každá iná rada dobra...a o čom ste sa teda rozprávali,keď sa snažil a zrazu ťa zablokoval?

lindusss2016
2. jún 2020

No on sa ma cely cas snazil presvedcit, ze sa uuuplne zmenil a mam sa k nemu vratit, ale ze ked teda nechcem, nech ostaneme aspon kamarati a ja ze fajn, tak teda kamarati a to sa mu nakoniec asi nepacilo 😂

daganov
2. jún 2020

obávam sa, že aj ty v kútiku duše dúfaš, že sa k sebe vrátite. Inak by si mu poslala SMS, tak ako ti to radia a viac to neriešila

autor
2. jún 2020

@lindusss2016 a nechýbal ti? Ani ako kamarát? Už si k nič necitila alebo ti v rozhodovaní "pomohli" tie urážky na rodinu?

evica01
2. jún 2020

Vies, ono niekedy treba cas.
Nemozes tlacit na pilu, nasilu sa v dobrom rozist. Mozno aj o 2 roky sa kruh uzavrie. Mozno o 10.
Vsetko je v hlave. Nechaj to ulezat, parkrat sa na to vyspi.

autor
2. jún 2020

@daganov poviem úprimne,nedufam,ale keďže to ostalo také nijaké,tak asi treba nechať pracovať čas a ono sa to ukáže neskôr zrejme

lindusss2016
2. jún 2020

Absolutne nie... boli sme spolu tri roky, ale ked som sa spatne zamyslela, co za debila to bolo, tak som sa chytala za hlavu. Bola som mlada, neskusena vo vztahoch a on o 5 rokov starsi, myslela som, ze to je asi normalne... potom som si nasla frajera, ktory ma na rukach nosil...

panelacikova
2. jún 2020

Môj názor je, že ak nemáte deti a zároveň máš pocit, že s ním nechceš byť pre jeho povahu, tak už nerieš. Môže ti byť ukradnuté, ako ste sa rozišli. Hádali ste sa predsa obaja a je jedno, prečo. Nechcete byť spolu - alebo aspoň ty s ním nemieniš byť, tak to už nechaj tak. Iné by bolo, keby bolo dieťa zo vzťahu, vtedy musíš aj keď nechceš nejak komunikovať 🙄

sante81
2. jún 2020

Celkom ti rozumiem, ako sa cítiš, ja mam do dnes nevysvetlene veci s exmanželom, a to sme rozvedení 4 a pol roka. S odstupom času sa na to pozerám už inak, ale keby som poznala pravdu, prečo, keby sme sa viac rozprávali, keby bol ku mne fér, keby .. keby bolo keby.. ušetril by mi čas, prebdene prerevane noci, niekedy je lepšie pozvať pravdu, rozísť sa ako dvaja dospelí ľudia, ako roky v sebe dusiť nenávisť

autor
2. jún 2020

@sante81 ja v sebe nezivim nenávisť,určite nie,ale myslím,že je lepšie povedať si vzájomne si do očí,ako v hádke kadečo vykričať a potom hrať mŕtveho chrobáka. Nikdy som takýto pocit pri bývalých nezažila,preto sa nad tým zamýšľam. Ja neviem byť taká,že utat sa hotovo. So všetkými ex vychádzam úplne v pohode,tak preto má to ťaží.

sante81
2. jún 2020

Ja som písala o sebe 😊

janickacrazy
2. jún 2020

tak niektorí chlapi so svojimi ex nechcú mať nič spoločné a možeš sa aj na hlavu postaviť, moj ex so mnou žil 7 rokov a ked som ho opustila, tak si ma všade zablokoval, vymazal si moje telefónne číslo a dokonca zakázal svojim deťom ma navštevovať, chodili za mnou tajne

autor
2. jún 2020

@janickacrazy tak vidíš,v našom prípade bolo ublížené mne,no napriek tomu nemám problém v kontakte byť,ani nezivim nenávisť.neviem byť taka,aj keby som teraz právom mala byť nahnevaná,mne to akosi nejde.

janickacrazy
2. jún 2020

no tak ja som ho tiež neopustila len tak bez dovodu, ale každý človek je proste iný a inak reaguje, tak musíš s tým počítať, že on to može spracovávať úplne inak ako ty

janickacrazy
2. jún 2020

no tak ja som ho tiež neopustila len tak bez dovodu, ale každý človek je proste iný a inak reaguje, tak musíš s tým počítať, že on to može spracovávať úplne inak ako ty

nairia
3. jún 2020

myslim, ze to su celkom normalne pocity, co mas... ja som sa sice v uplnej hadke nerozisla, ale tiez mi to potom prislo cele nejak tak luto, ze kolko veci som mu este chcela povedat a mala som aj pocity, ze ved mozme na tom popracovat a bude to znova fungovat... vsetko mozne mi chodilo po rozume, aj som mala snahu, z druhej strany nic... o rok a pol po rozchode, ked zistil, ze uz niekoho mam noveho prisli litanie a prosiky a podobne... treba to v sebe spracovat a snazit sa s tym vyrovnat vnutorne, ono sa to utrasie a casom to uz nebudes riesit... vsetko je ako ma byt...

laila22
16. jún 2020

Ako to dopadlo? Ozvali ste sa?

autor
16. jún 2020

@laila22 nie. Nikto sa nikomu viac neozval

laila22
16. jún 2020

Nemáš za čím banovat.