Ahojte,je tu niekto, kto má za sebou vztah/manzelstvo s manipulatorom a ma s takým človekom aj dieta/deti? Snaží sa vás teraz po rozvode manipulovať cez dieťa ci,ešte horšie,snazi sa manipulovať dieťa? Neviem ako s tým ďalej..? Ďakujem
U nas naštastie prestaj javit zaujem o dieťa. Inak by to bolo strašné zle ;( a zložite
@erikaa09
@erikaa09 už je to cez rok co som ho poslala preč z nášho života,žiaľ za dcérou chodí stále častejšie a stále častejšie mi vypisuje a tvári sa ako otec roka,ale ja presne viem o co mu ide a mam z toho strach, bojím sa,že kým si nenájde inú obeť,bude obeťou dcéra, lebo on si neuvedomuje,že ubližuje jej,je to chorý človek. Zisťujem ci sa dá k súdu priložiť nejaký psychologicky posudok...som zúfalá z toho,chcem len aby dcéra mala krásne detstvo a aby z nej vyrástol normálny človek,ktorý bude mať svoj vlastný názor
Ja to mám podobne. Chápem čo prežívas. Ak chces napíš správu.
Ale je to jej otec, je pochopitelne, ze chce byt s nou a ma s nou dobry vztah, aj ked s tebou nie. Ved pokial ju lubi, nebran tomu. Skor sa s byvalym manzelom dohodni, ze sa nebudete vzajomne osocovat, nebudete tym vasu dceru zatazovat a budete sa vzajomne respektovat.
Ahoj, ano snaha tam bude, hlavne na zaciatku. Casom sa to zlepsi.