Tie co ste zažili rozchod s narcistom, čo všetko vám urobil? Ja už toto peklo zažívam dosť dlho 😭
Základ je , nedať sa vtiahnuť do žiadnej konverzácie. A komunikovať iba ohľadom detí. Ostatné úplne, úplne ignorovať. Odpovedať jednoducho, áno, nie, zajtra lekár...bez ďalšieho rozvíjania, vysvetľovania, obviňovania a obhajovania sa. To je proste zahklad. Aj tak, žiadna konverzácia nemá zmysel. Nikdy neuzná tvoju pravdu
Po rozchode nič, všade som ho blokla a nekomunikovala. odvtedy som ho videla 1x, keď už som bola s terajším priateľom tak si nič nedovolil 😄 Pokiaľ nemáte deti tak ho úplne odstrihni, ako keby neexistoval.
A ešte, nikdy mu neprezradit žiaden zo svojich plánov.. napríklad...však uvidíš čo ti príde zo súdu poštou.. proste ani naznakom. Ak teda riesis prípadný rozvod a deti.
Po rozchode myslis? ...nuz ja som ho blokla vsade. Mail sa mi nedal, hadzalo mi vsetko do spamu a tam som mala postupne stovky sprav. Trvalo to skoro rok co pisal. Bez citania som vymazala. Vypisoval a vyvolaval mojim detom, co som musela razne stopnut. Zistila som casom, ze kontaktoval moju rodinu aj vzdialenu aby mi dohovorili. Vraj iba s nim budem stastna. A dvoch mojich byvalych ..netusim co riesili 🤷🏻♀️ ani ma to nikdy nezaujimalo. Autom sa vyvazal popred bytovku kde byvam. To mi casto susedia vraveli, ze ho videli. Nechaval mi pred dverami snad kazdy tyzden nejaku zabudnutu vec u neho co som mala s trapnymi odkazmi na papierikoch...ako place na schodoch a sedi tam hodiny, ze pride o tyzden a donesiei hrniec....no chory psychopat. Od marca tohto roka mam relativny klud...az na to ze ma kontaktovala zas nejaka jeho frajerka nedavno🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️a clovek chce len pokoj pritom 😁
@heidi4 🤣🤣🤣 v pohode. Vtedy som sa tiez aj smiala, aj za hlavu chytala...total ignor z mojej strany. Ja som este vtedy uplne nevedela co je zac, aj ked som sa s nim rozislaca nejakych dôvodov, plzs som mala zvlastny pocit, intuicia... ale ked sa mi nedavno ozvala jeho frajerka, ktora pravdepodobne bola sucasna zaroven so mnou a aj v case ked mi takto "zufaly" vypisoval, prosikal, ponizoval sa hrozne....divadlo riadne. Ako sa pri nej musel "prepinat" do ineho modu. Poslala mi fotky veci, ktore som chcela vyhodit a on raz ze to zoberie, ze ide von fajcit ze to vyhodi a tie veci zabalene vo folii v jeho skrini 🤦🏻♀️ normalne zimomriavky takto spatne mam akeho psychopata som mala pri sebe a hlavne detoch. A ako to hral 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Po rozchode ci pred nim?