Ahojte.. viem ze je tu vela tem ohladom toho..ale chcela som napisat svoju skusenost.pred 3 rokmi som sa zoznamila s muzom..hned sme si rozumeli vo vsetkom..zaluby, sex, spolocne myslienky..hned mi zacal hovorit aka som uzasna, ze ma lubi..po pol roku chcel aby som isla k nemu byvat..ze ak nepojdem je koniec..ze on chce mat zenu pri sebe..tak som isla k nemu .zacal mi kontrolovat telefon, vymazal mi kamosov a zablokoval z fb..nepustal ma ani s kamoskami von..stale sme travili cas spolu..boli dni ked bolo ok .ale aj dni ked sa na blbosti urazil a tri dni ma ignoroval..kym som ja za nim neprisla .po jednej vyostrenej hadke ma aj udrel..vynutil si parkrat sex..raz ma tak priskrtil ze som odpadla.. videla som ze to nie je ok..a aj ked som ho lubila..rozhodla som sa odijst..akoby to tusil.zacal sa spravat este horsie..po 2 tyzdnoch ako som odisla som zistila ze som tehotna..napisala som mu..povedal ze sa mam vratit.. samozrejme uz ma mal pod kontrolou..bolo to este horsie..potratila som...odisla som znovu..ale napriek vsetkemu som ho lubila .zacali sa stretavat..znovu mi urobil dieta..nastahovala som sa ku nemu..zase som potratila..potom ked som sa mu postavila..vyhodil ma z domu.. nasiel si nejaku kolegynu s dvomi malymi detmi..on ani vlastne deti nema rad..po pol roku som mu napisala...mal nejake moje veci..chxel sa stretnut..a zacal ma namotavat ze ju nelubi..ze mna ano..ze chce so mnou dieta..ja som samozrejme dieta nechcela..povedal ze ju necha..ked ma namotal a vedel ze som zase v tom..jeden den povedal ze koncime..bez stipky lutosti odisiel....budem pokracovat v komentari
Prečítala som pár riadkov a stačilo …utekaj kade ľahšie
@svetlovlaska37 a akú chceš radu?Ved keď ho nechceš,on ne hre dieťa buď len rad,že nejaví žijem takýto psychopat.Sa len čudujem na čo si si sťažoval teraz takto život?
@svetlovlaska37 Áno, on nemá záujem o nič. Nemá emócie ani pocity pre nikoho, necíti ako ty. Toto sú emocionálne úplne plochí ľudia. To je to najlepšie, čo sa Ti mohlo stať. Udrel Ťa, zakazoval kamarátov, žiadne konštruktívne riešenie problémov, psychické deptanie...🙄🙄Prečítaj si to po sebe. Toto nie je chlap, ani milujúci partner a to najlepšie, čo sa Tvojmu dieťaťu môže stať, že nebude mať takéhoto "otca". Preboha, úplne s ním preruš kontakt☝️Od narcisa sa uteká a mohla by si čakať aj 100 ďalších život a on by sa nezmenil.
Ach...
@svetlovlaska37 Podľa mňa by si mala začať chodiť k psychiatrovi,nechať sa trikrát oplodniť psychopatom,tak to už je trochu silná káva,ty máš nejakú hrdosť?? Akože stačilo mi,keď si napísala,že po polroku ťa prinútil ísť bývať k nemu,inak by sa s tebou rozišiel..Už vtedy ti mali blikať červené kontrolky,o ostatných veciach už ani nebudem písať..
No neviem, ci je psychopat iba on. Preco si sa mu po polroku ozyvala? Preco si s nim spala bez ochrany, aj ked bol v inom vztahu? Hadam uz mas pocit vitazstva.
@svetlovlaska37 ty si normalna nechat sa trikrat oplodnit nasilnikom?
2x ti osud povedal NIE a ty hlavou napred aj tretí krát
Ty bud rada, ze sa na teba vykaslal, lebo si to mala uz davno spravit ty. Taktiez bud rada, ze sa nezaujima o dieta. Snad nechces, aby to dieta malo takyto vzor.
Sa stavim, ze keby luskol prstami, tak si spat pri nom.
@svetlovlaska37 no tento clovek vas nikdy nelubil, aj nadpis ste dali trefny. Na vasom mieste, zacnite urychlene pracovat na terapiach - budovat svoje hranice a hodnotu. Tu mate nulovu, inak by ste sa mala viac rada a toto sebe nedopustila. Dva krat ste prisla o dieta-chcela som povedat pre vase dobro...no aj tak sa podarilo dalsi krat. Nemam dojem, ze ste nieco pochopila a otazka nieje,ci sa niekedy ozve koli dietatu..skor ci sa ozve koli vam. To podla mna chcete vediet. Obavam sa, ze bez terapie a sebelaske skocite do podobneho vztahu
No... prepac ale ty si sa sama dostala do pruseru, 3x dokonca. Takeho chlapa by som ako otca dietata nezapisala nikdy, ani skrz vyzivne. Od narcistu utekat na kilometre, nie si s nim robit stale dieta . Akoze Teba vzrusovalo ze Ta mlati ci si az taka zufala ? Fakt nerozumiem, nechapem tomu.Och
@svetlovlaska37 prestala som citat pri slovách skrtil ma... tu niet rady
toto by si mali precitat vsetci ti, ktori tvrdia, ze clovek si za svoje nestastie nemoze sam.. niekoho musi proste zivot radsej milosrdne zlikvidovat, inak by sa mucil donekonecna
@svetlovlaska37 Tebe prvýkrať otehotnieť nestačilo s týmto magorom? Jedine koho ľutujem je to dieťa lebo ty si sama toto vyhľadávala stále dookola.
Ved on nema rad deti, sama si to napisala. A teba uz vobec. Aku odpoved od neho cakas? Lebo obe su zle: 1. Ci uz ta posle na potrat 2. Ci sa rozhodne s tebou kvoli dietatu ostat. Jedno horsie ako druhe. Chudatko dietatko.
Zijes v patologickom vztahu, ja ani neviem, ktorý z vás je väčší blázon...ty si dokonala obeť, vážne...King by z teba spravil hlavnú postavu. Urob sebe a tomu dieťaťu službu a vyhľadaj pomoc. Mam pocit, ze to ze sa k nemu nechces vratit pises len preto, ze vies ze sa ocakava ze sa nemas chcieť vrátiť....ale chceš, jedeno veľké gesto od neho a si späť. Toto tu je o com? Co chces pocut? Pribehy o tom ako sa z hajzla stal dokonaly partner?.... lebo dieta? Pozri sa prosim ta okolo seba, kolko z ludi co poznas riesi taketo veci vo vztahoch, nie je to ok, on neni ok, ty nie si ok
Ano ma to dieta na haku. Je to totalny psychopat. Preco si sa k nemu vratila? Odisla si a vratila si sa aj napriek tomu co robil a vies aky je. 3x si sa nechala oplodnit takymto clovekom. Clovek, ktory ta skrtil. Od neho utekaj co najdalej a nie sa mu este ozyvat a nieco cakat.
@svetlovlaska37 potratila si kvôli nemu 2x. Túžiš potratiť tretí krát?
Zbal si tri slivky, odsťahuje sa na opačnú stranu republiky a jeho si všade zablokuj, zmaž.
Ufff, noo....v prvom rade, baby, ktoré tu píšete, že nechápete, áno, na narcistovi vzniká silný druh závislosti a v xy prípadoch to dopadá takto ako autorka, bohužiaľ, to je štatistika...autorka, si na ňom a na tom patologickom vzťahu závislá, vieš, že je to mimo, nevieš sa z toho dostať a bohužiaľ asi nemáš zázemie a osoby, ktoré by ťa držali pri zemi a od neho...v tvojom prípade by som vyhľadala psychologickú pomoc, potrebuješ ju a ak si tehotná, obzvlášť. Sama s narcistom skúsenosť mám, našťastie spoločnému bývaniu aj akýmkoľvek záväzkom sme sa 100% vyhli a teda vždy sa ku mne správal aspoň slušne, bez akýchkoľvek útokov, nádavok a podobne. A aj napriek tomu som sa odsťahovala inde, začala nový život a odstrihla sa. Takže, môj názor, odíď niekde ďaleko a začni nový život, narcistu nikdy, ale naozaj nikdy nezmeníš, môžeš zmeniť len seba a svoju situáciu, bohužiaľ bejby na ceste to komplikuje výrazne, ach žena, mala si sa chrániť, toto nie je pes ani spoloční známi, ale dieťa.
Presne o takomto chlapovi mi tvrdí známa, ze mu plne dôveruje, a vsetko je úžasné v ich vzťahu. Až sa mi to nezdalo, ale ďakujem za tento príspevok. Mala som problem veriť, že toto moze niekto v poriadku akceptovať. 😀
Toto je vazne realny pribeh??? Prilis vela na 1 cloveka, na 1 zenu 🫣
@personality moze,ktory to potrebuje,aby sa poucil
So žiadnym narcisom nebudeš mať nikdy na ružiach ustlané. Hoc môže posielať tulipánov plnú náruč,vždy to budú iba bodliaky,po ktorých budeš s ním kráčať. . .
Kontrolovat telefon, vymazal kamaratov... Presne odtial mal ten vztah a cely pribeh skoncit a v zivote si sa mu nemala ozyvat... Normalny clovek toto nespravi.
Žena - prosím ťa, vyhľadaj psychológa, alebo aj psychiatra, nie je to hamba lebo ty potrebuješ silne a urgentne odbornú pomoc.
Myslím to vážne, bez útokov a urážok k tebe.
Zachráň to dieťa 🙏
Úprimne? Si sibnuta ?
Aj ked si napisala, ze sa k nemu vratit nechces, aj tak po tom tuzis. Inak by si nekontrolovala stale telefon. Ale preco? Preco si sa k nemu uz 2x vratila a vzdy si sa nechala oplodnit?
On je nasilnik, tyran, manipulator, ale zial, ty si hlupa. Ze si nechas od neho ublizovat, ze mas dieta s takym chlapom.... ty tuzis potom, aby ste boli rodina, dieta malo otca, ty partnera... ale nevidis, ze on je debil a nikdy nebude tym, cim ho chces mat?
Ak to sama nezvladas, popros mamu, sestru, kamosku, aby ta vzdy prefackali, ked sa o nom co i len zmienis.
Popravde, nie je mi ta luto (a to ja som ozaj citlivy clovek), lebo toto si si sposobila ty sama. Kazdy si nastavujeme svoje hranice, ako so sebou nechame manipulovat.
Ak by ťa ľúbil, aj vaše dieťa, bude si ťa hýčkať. Sánka mi padla, že si sa vrátila k nemu. Násilníkovi. Neváži si ťa. Si preňho len majetok.
Urob hrubú čiaru a začni normálne žiť, prosím ťa, aj kvôli dieťaťu. Ver, že si nájdeš milujúceho muža
@svetlovlaska37 ta jeho uz o nas vedela..ale podla mna je tiez na neho namotana..on ju len vyuzival.. upratala mu dom..varila..on jej v dome nikdy nepomohol..a zistila som ze som tehotna..na mojom fb ma zablokoval..vie ze som tehotna..ona mu to povedala..a on sa vyjadril ze to nie je jeho . pritom dobre vie ze s nikym inym som nebola..ona napisala ze vraj s nim skoncila...ja som mu pisala z druheho uctu na fb..aby sme sa spolu rozhodli co s dietatom...spravy nie su precitane..ale nezablokoval ma..stale sa snazil mi urobit dieta aby si ma udrzal..a teraz to ma na haku.. myslite ze ma len tresta a preto je ticho .alebo naozaj mu to je jedno..je mozne ze sa casom ozve??. Nechcem sa samozrejme ku nemu vratit..len ma zaujima ci fakt ma to dieta na haku? Alebo sa casom ozve..prosim piste vy co mate skusenosti