Rozchod po troch rokoch

7. máj 2022

ahojte včera som sa rozišla s priateľom, boli sme spolu 3 roky, no neprejavival mi lásku, nemal na mna čas vobec pretože mal svoje hobby. Trápi ho to, pretože som potkala ineho mužs ktorý mi zo všetko dal, ale teraz sa trápim že on sa trápi…bojim sa ze budem lutovať…🙁
Len ja k nemu už nic necitim, len ma drzaly spomienky…

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mariejenka
7. máj 2022

Jeho netrápilo,ze ty si sa vo vzťahu s nim trapila..ze sa ti nevenoval, neprejavoval city.... nemá ti co byt ľúto,s nostalgie sa žiť nedá, posunula si sa dalej...

lindous
7. máj 2022

Rozchody také už raz sú, hlavne keď ste jeden druhému ničím vyslovene neublížili, len to nefungovalo ako malo ...ale keď tam nie už nie sú city, tak nie je o čom ... aj pre neho bude lepšie, keď začne od znova ako keby si sa k nemu mala vrátiť len z ľútosti a neľúbiť ho...

moonlight1210
7. máj 2022

Budes lutovat, iba ak sa nebudes snazit tento novy vztah rozvijat a budes zit tak, ze len prijimas, co ti je tym novym muzom davane.
Na tomto skrachoval po case nie jeden vztah, ale i manzelstvo.

Ked sa zacnes na toto sustredit, nebudes mat cas riesit exa. Lebo novy vztah ta dostatocne vytazi i bude prinasat zasluzeny pocit radosti.
A sice ti bude exa luto, ale nebudes sa bat, ze rozchod s nim raz olutujes. Pretoze budes vidiet ten rozdiel, ked dvaja nieco spolu buduju a tesia sa, ze maju jeden druheho (i ked nie su stale spolu), a ked jeden ma vztah pomaly iba ako vedlajsi konicek, len aby mal pocit, ze nie je single.
Takze budes chapat, ze akykolvek navrat este niekedy k nemu je nezmysel a naozaj nie je co lutovat. Nefungovalo by to ani tak. Nic si nestratila.

1gramofon
7. máj 2022

Kto vie co mu je ľúto, možno ani nie to aký ste mali vzťah, ale len ze pri nom zrazu nie si. zvykol si, už je sám a ty máš iného. Mal šancu 3 roky niečo zmeniť, sam sa rozhodol ako to bude a teraz sa moze poucit do ďalšieho vzťahu, alebo spraví tu istú chybu. To už je na ňom aký bude mať život. Všetko má svoje následky, cely život sa učíme. Tiež by si si mala riešiť svoje aby si potom neľutovala ako on, že ťa chlap nechal...