Rozchod po 3,5 roku

27. aug 2023

Ahojte prosim o radu. Včera sme sa rozišli s priateľom po 3,5roku. Byvali sme spolu, takze kazdy den sme spolu zaspávali aj vstavali. On bol láskou mojho zivota.. teraz sedim v prázdnom tichom byte, netusim co robit. Nemam sa komu ani ozvat a mam srdce na milion kúskov. Nespala som skoro celu noc, stále iba placem a je mi strasne moc zle. Milujem ho on mna už nie, preto odisiel. Čo mám robiť ?😭

2006_1211
27. aug 2023

Keď chceš napíš mi súkromnú správu. Skus na neho prestat myslieť chod medzi ludi niekde kde prídeš na iné myslienky

alexas56
27. aug 2023

Ja som prežila pred 3 rokmi to isté, stým rozdielom, že sme bývali spolu v zahraničí, kde som mala len jeho. Veľmi ma to bolelo. Teraz po 3 rokoch to hodnotím ako najlepšiu vec, ktorá sa mohla stať. Stalo sa mi toľko skvelých vecí, toľko príležitosti..rozchod vôbec neľutujem.. Ber to tak, že ťa čaká niečo lepšie..bude ťa to dlho bolieť, ale prejde a bude lepšie uvidíš

0silvia0
27. aug 2023

Treba si to odsmutit a ist dalej.
Obnovit stare priatelstva, ist medzi ludi...

andy48
27. aug 2023

Som na tom podobne ako ty
Neviem ti poradiť, ani sama sebe neviem
Ja len stále dúfam že čas pomôže zabudnúť

mable123
27. aug 2023

Netreba sa fixovat na jedneho cloveka. Treba udrziavat kontakty s kamaratmi. Stavaju sa aj horsie veci. Raz sme stastni a raz sme na tom zle. Sinusoida zivota Ta nauci zvladat taketo situacie a vykyvy.

sindla
27. aug 2023

Presne týmto istým si momentálne prechádzam aj ja, taktiež rozchod včera 😢 my sme boli spolu 2,5 roka

joesvk
27. aug 2023

Bude lepšie.
A ak nebol ochotný viac bojovať za váš vzťah, tak máš veľké šťastie, že to teraz skončilo, kým ste nemali deti.
Keď chceš plakať, poplač si.A poďakuj životu/či Bohu/za životnú skúsenosť. Určite si sa mnohému naučila.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
f666
27. aug 2023

Bude to znieť ako klasické klišé, ale- Chce to čas. So mnou sa rozišiel priatel po skoro 5 rokoch a na začiatku tehotenstva. Plakala som nonstop každý deň, nechutilo mi jesť a nemohla som spať. Viem ako sa cítiš. Už je to pár mesiacov a je mi relatívne dobre. Občas si na to vspomeniem a je mi do plaču ale to asi len kvôli bábätku, že nás tak nechal…. prejde ťa to, neboj. Ja si tiež hovorím, že keby tam nie je bábo prejde ma to skorej. Chlapa nájdeš vždy, tak hlavu hore.

yanka8952
28. aug 2023

Ak chceš môžeš mi napísať osobne. Tiež som si prešla bolesťami z rozchodu a dostala sa z toho. Nemusíš trpieť pol roka ako iní...

kristina_1
19. sep 2023

Ahoj ako si to zvladla?

kvetinka75
19. sep 2023

chce to čas. Držím palce.

svetlovlaska37
1. nov 2023

@yanka8952 ako si to zvladla?