Tak začnem pomenovaním
Ja - zamestnanec
Tú ktorú ľúbim a nechápem- je moja šéfka
Potom je tu ten ktorý bol podvedený- šéf
Ale nachádza sa tu aj údajný kamarát z detstva
Nazveme ho- ľudoopov stolicou
No pred ani nie 3 rokmi som šiel knim pracovať samozrejme prešla veľmi krátka doba a proste sa stalo ale bolo to len o zábave ,hneď ako povedala že to bude chcieť častejšie bol som chladnejší.kratko bola pauza ale veľmi krátko prišiel druhý rok a tam už to bolo dosť dokonca prišli city ale stále som sa vedel.kontrolovata myslím že aj ona to chápala .
Lenže prišlo to čo som nechcel a varoval som ju že ak budeme takto pokračovať zaľúbi sa a nebude sama lebo som to cítil podobne ,veril som jej je ozaj úžasná.
Takže láske nezabranis prišlo všetko to pekne už aj nieake tie noci úlety plány proste ozaj mi bolo jedno čo ako dopadne bol som pripravený na to aby zme začali a ona skončila svoj vzťah .
No chápal som že to nieje jednoduché ale rýchlo sa to prevalilo samo a zobrala to statočne zbalila kufor a prisla ku mne .
No prešiel vykend a povedala že chce čas že je zmätená že chce bit sama chvíľu nebránil som jej však ok.
Ale aj napriek tomu že povedala že pôjde k svojmu otcovi preto som bol v kľude,
Šla bývať k LUDOOPOVEJ STOLICI!!!
Hovorím si dobre však ak sú kamoši prehltnem to však tam nebýva sám ,no nie ona snim spí v jednej posteli a údajne nič že jej mám veriť .
No stále som sa krotil lebo však spávme spolu každý den a viem že toto je z oboch strán v pohode.
Mali zme si nájsť spoločnú prácu a začať lenže ta ludoopova stolica ju stiahla robiť tam kde pracuje aj on takže som sa rozhodol že sa na to vyserieme že nemôžem ustupovať vo všetkom
Ale láska moja že nie že mi to nedovolí že jej mám veriť prišla výmena názorov kde sa mi priznala že bývali šéf chcel sex ale odmietla čo nebudem rozoberať ,ale že sa snou chce stretávať a že ona sa bude a že sa nemám báť že ona sa k nemu nevráti a nebude sa jej nik ani dotýkať že spáva somnou a miluje mňa
Tak samozrejme ju milujem skúsil som že jedine ak toto všetko skončí a začneme spolu ako sa plánovalo
No nie stále potrebuje čas neviem na čo?
Tak zme sa dohodli že ok spávať budeme ďalej ale odomna nemôže čakať toľko lásky aj keď sa musím premáhať aby som bol chladný.
A dal som jej podmienky nebudem ich menovať ale sľúbila a ja idiot ties lebo verím že tam je to isto všetko ako tvrdí
Ale už začala vymýšľať proste nevie čo chce ako ja sa idem zblázniť neviem či toto niekdo vie rozumné vysvetliť ale budem vďačný ďakujem.
@nelca0510 píšem nie ako tatár ale ako to vidím a bohužiaľ na všetko sú dvaja a vysvetli mi potom prečo vieš že nechce keď každý deň sme spolu? Vysvetli mi prečo nechce aby som odišiel a vie že ten sex bez lásky jej nedávam tak ako treba nevidím v Tom len sex myslel som si to ale je to hlúposť
@milankodanica no karma ta dobehla čo chceš počuť
@sofia1979 to by ale nespravila takto
@milankodanica Načo sa nás pýtaš, keď teda všetko vieš? Podvádza manžela s Tebou, Teba s kamarátom. Žiadna láska tam nie je. Koniec hlásenia.
Ty máš v tom celé chaos, teda aspoň v spôsobe ako si to napísal. Ale podvádzala predtým, a aj keď s tebou nebola vyslovene vo vzťahu, oklamala ta a šla bývať ku kamarátovi. To ti nestačí ako dôvod prečo sa na to vykašľať? Okrem toho, ja osobne by som na pracovisku nevytvárala žiadne vzťahy a ani sex na jednu noc. Tak bud zmeň prácu alebo to ignoruj, ona to pravdepodobne berie celé inak ako ty a ma to len ako zábavku alebo ju to vzrušuje keď je to “zakazane” alebo mimo normy mať sex s niekým s kym pracuje a tváriť sa že nič. Neriešila by som to a ani by som ju nebrala ako serióznu osobu lebo klame kade chodí 😂 kašli na to celé a v práci sa venuj práci.
Prišiel si jej do života, páči sa jej, že ju chceš. Ale nemiluje ťa, ak by to tak bolo, chcela by byť iba s tebou. Zbytočne to naťahuješ.
Na rozdiel od diskutujucej predo mnou, ja si myslim, ze pomenovanie osob(sef, sefka, ludoopova stolica..) je na mieste. Klepol si tym klincek po hlavicke.
Je to cele hra!
Staci, aby si si uvedomil ake meno mas ty.
..."vzdy dostupny pipik oslika", alebo..."v posteli sikovny chudobny pribuzny"... alebo "smudla hlupacik"...
Pomenuj sa a povedz, ci chces dalej hrat tuto hru, alebo si vyberies inu, kde budej za krala alebo "moje vsetko, co mam a milujem"
Najdi si normalnu zenu, predpokladam, ze tato zena na nejaku psychopaticku poruchu.
No podla tej profilovej fotky co si tam mal rano, podla toho ako pises mi ten pribeh aj dava zmysel. Aky isiel, taku nasiel.
Ludoopova stolica wtf, zena spava s dvomi chlapmi naraz a ty ju aj riesis, by som vymenil zamok na dverach a dovidenia nie ju este aj riesil po forach a pytal sa ako dalej..
Prepac,viem ze ked ju lubis,pride ti to drsne..
Ale ver mi,je to obycajna pobehlica.
Taketo sa nikdy nezmenia! Nikdy!
Estelen jeden vikend bola u teba a uz zdrhla.
A este ta aj oklamala...
Boze!!!
Ja som myslela ze len zeny dokazu byt take blbe,najivne..
Ruky prec od nej.
Z toho budu len a len problemy!
No, autor, čo ti na toto celé povedať...?Asi len toľko, že "Aký išiel, takú našiel". Zrejme, nemáš vysoké nároky na partnerku , keď ti neprekáža jej promiskuitny spôsob života.
@milankodanica
V tomto prípade je to opičie hovno tvoja (už bývalá) frajerka.
Prečítala som si to celé 2krát... potom som sa na chvíľu zamyslela nad tým, čo píšeš... a aj napriek tomu som si len pomyslela... že čo? Toto môžu riešiť tak pubertiaci a nie dospelí ľudia.
@milankodanica No ja to vidím asi tak sex je s tebou asi fakt užasný keď sa toho nechce vzdať ,ale prepáč mi vieš si predstaviť, že ty sám ležíš vedľa peknej ženy a nemáte spolu sex len si kamarát chcem ti povedať s tým asi tolko ak neni jej kamarát totalne teplí tak na ten sex isto myslí ak spolu ho už nemali je to len otázka času a s tým bývalým šefom nechapem prečo by sa mala stretavať?
Ten šéf je jej muž či prečo je tam spomenutý? Píšeš ako Tatár ale pochopila som, že si si narazil šéfku, ona sa na teba vykašľala ale spí s tebou naďalej, zatiaľ čo "spáva" v kamošovej posteli a ty ju miluješ? Si normálny? Nechceš si nájsť obyčajné verné dievča?
@milankodanica to mas este o taku zenu zaujem, nieste normalny v tom kolotoci ani jeden.
No buchol si sa do kurvy, tak buď si zvykneš a budeš s tým ok alebo hľadaj inde🤷♀️ A píše sa sme, nie "zme". Asi nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku,tak vezmi radšej knihu a čítaj namiesto trtkania. Z toho je menej problémov a ešte sa aj niečo naučíš 🙏
@milankodanica podľa mňa si ty naivne myslíš, že ťa chce a ona si užíva. No čo ti poviem skús otvoriť oči aby si sa ešte viac nepopalil
@milankodanica ZME..... Chcela BIŤ...vYkend.... Ale On je ludoopova stolica....po prvé je to tak trápny výraz čo si dokázal vymyslieť že je mi trápne aj za teba...po druhé neverím že máš viac ako 15 rokov keď takto píšeš...(Aj čo sa týka tej stolice a aj gramatiky)po ďalšie.... Tvoja šéfka je lacná ...... Keď skáče z manželstva do vzťahu zo vzťahu do ďalšieho vzťahu a z postele do postele .... Ale inak bojuj o ňu ďalej ... Myslím že sa k sebe skvele hodíte 😁👌ty nemáš hrdosť a ona tak isto
Prepáč ale je to nejaká krava respektíve kur...., nič iné ma nenapadlo... robí si čo sa jej chce a ty ak sa nechceš trápiť tak to skús STOPNÚŤ, nech sa možno spamätá, ale bojím sa , že je už dávno neskoro....
Zničila ťa a ak sa jej dobrovoľne nevzdáš tak spadneš citovo hlbšie ako je len dno...
Ak si normálny, tak si to nezaslúžiš... teraz hneď v tejto poslednej chvíli zdvihi svoju hrdosť a na rovinu jej povedz že už máš toho DOSŤ...
No nechce ťa a nestojí o teba… a že s tebou spáva je len jej poistka, keby jej to ďalšie nevyšlo…drží ťa za gule proste…chcela by zarúbať vyššie, keď sa jej to podarí -odkopne ťa… a keď sa jej to nepodarí tak jej budeš dobrý, ale otázka je dokedy..
@milankodanica píšeš ako tatár. Ludoopova stolica. Ty si ešte mladý alebo čo.
Nikdy si nezačínaj so šéfkou. Očividne nemá záujem o teba po Tom víkende,len o sex. Popozeraj sa po novej robote a vzťahu.