Ahojte ,nechcem písať pod svojím nickom ..Je mi strašne ťažko ,smutno Ja viem ,že asi ani nemá za čím byť ,ale vždy to bolí,aj keď už dávno viem,že to nemá zmysel.
Denné tu čítam príbehy iných žien ,je také ľahké radiť ako m,čo a ako majú spraviť ,ale je také ťažké urobiť ten krok,keď sa to týka vás ...
Žijem už štvrtý rok s chlapom,ktorý má úplne zničil ..Vždy som bola usmievavá ,vedela ,mala som rada spoločnosť ľudí ,možno trochu nerozhodna..Bola som veľmi mladá ,keď som mnsa stala prvýkrát mamou..neplánovane ..Potom sa mi rozpadol 11 ročny vzťah ...z veľkej časti aj mojou vinou .Zaľúbila som sa ... do bývalého manžela mojej kamošky .Vedela som,že ich manželstvo nebolo zďaleka ideálne ,napriek tomu ,ako malá školáčka ,naivne som verila ,že sa zmení ,že pochopí ,že ho milujem ...lenže ..tadaaaa,nestalo sa .Spočiatku ziarlovostne scény ,fyzické útoky ..Non stop na mojom Facebooku a stále som hlúpo verila ...pred rokom a pol sa nám narodila dcéra ,vzťah totálne nefunkčný .Nezvládam to už ..potrebujem odísť ..vymotať sa z tejto siete ...Chcem a tuším byť zase raz sama sebou .Šťastná ...nebude to ľahké ...k rodičom ísť nemôžem ..v trojizbovom byte by sme.sa nepomestiki.Modlim sa ,aby som čo najskôr dostala mestský byy a mohla začať slobodný a šťastný život
Prajem si byť silnou a spokojnou a šťastnou mamou svojim deťom.Iba taký výlev .
K rodičom môžeš ísť vždy!!! Nedopustili by aby si takto bola už len minútu!!
Možno bude lepšie. 🙂 Verím tomu.
Dala by som si chvíľlu pauzu od vzťahov, a zatiaľ si pouvažovala, aké to boli typy mužov s ktorými som sa dala dokopy, aké boli náznaky už na začiatku, aby som v budúcnosti už využila tieto skúsenosti pri ďalšom výbere partnera. Verím, že vám to poslúži ako príležitosť extrahovať z týchto, aj ked bolestných situácií, jedinečnú životnú múdrosť, ktorá vám neskôr pomôže nájsť človeka, ktorý vám bude dlhodobo radosťou, aj vy jemu. Časom to bude lepšie. Čas naozaj zahojí rany, len ich nesmieme sami jatriť.
Dobre ste sa rozhodli, že chcete začať odznova a po svojom. Veľmi vám v tom fandím, a verím, že rany sa postupne zocelia. Majte sa 🙂
Ciel mas stanoveny dobry, tak uz len krok za krokom k nemu smerovat 😉.