Dievcata mate aj vy takuto skusenost?
Stretavali sme sa 3 roky, obaja rozvedeni, mame deti. Jeho deti o mne vedeli, moje deti ho poznali ale nevnimali
Ako partnera.
Ide o to ze dlhodobo to nefunhovalo, snazila som sa to viackrat riesit ale ON mal uplne iny pohlad na svet ako ja a jeho spravanie voci mne ako zene nebolo tiez pekne.
Mna mrzi trosku to ze som to ukoncila cez spravy. Nebol tam zaujem ani o telefonat a ani o sttetnutie. Na poslednu spravu som nedostala anilen odpoved.
V podstate mi to potvrdilo jeho “charakter”.
Mate ajj vy takuto skusenost?
Nemrzelo by ma to. On zjavne záujem niečo riešiť nemal. Jediné,čo by ma mrzelo sú 3 stratené roky.
mozno si o tebe len pomyslel, ze si bola velmi moderna, ked cez smsky sa dokazes aj rozist a on hladal nejaku klasiku 😅😉
@domkakvet
Ja som cakalq ze sa stretneme, mal mi dokonca volat, nevolal tak som napisala spravu a zacal byt opat nepriejmny - arogantny, tak som to nejak ukoncila. On totalne bez zaujmu, nic…
Nie je to moj styl spravania sa - toto ma na tom mrzi. Ja mam rada vo vztahoch priamo
Komunikaciu …
Ked nemal zaujem, tak s tym nic neurobis, tak bud uz len rada, ze je to vybavene.
@koniarova mna to mrzi v suvislosti s mojou osobou - ze nie je to moj styl riesenia situacii -
Ale nedalo sa inak a druha strana sa totalne odlmacala … 3 roky a clovek zrazu spali mosty
@wolf_ ja skor chcem vediet ci ma niekyo s tymto osobnu skusenost ale dik za nazor
áno, jeden debil sa takto so mnou rozišiel...nemal žiadne EQ a ešte zo mňa robil blbú...bol starší o x rokov, ale empatia a emočná inteligencia žiadna...sociopat a narcista.
@sima338 sa smejem / aj tento narcis a robil zo mna stale blbu / sociopat tiez podla mna bol
oni to tak robia, je jedno, koľko majú rozchod, čo sú zač, ich obľúbené je ešte napísať na všetko ok, zbohom a potom sa ozývať znova, buď pripravená...koľko rokov ma tento tvoj?
@sima338 ano presne - najrpv arogantne odpovedal na vsetko OK a potom uz nic. Ma 46 rokov, ja 38. Este zacal pisat / vlastne uz ked ja som veeeelmi slusne mu vysvetlila prefo to dalej nemoze pokracovat, mi priat vela lasky a ze si mam uzit leto. Bolo to fakt dicne - s clovekom s ktorym si 3 roky a zrazu toto akokeby sme sa poznali par dnj
aj môj bývalý má dnes už 46, no sranda, je z BA, tiež?
@sima338 ano je z ba. Ale my sme spolu 3 roky tak neciem ci by to ten isty bol 😅
čosi, ja som 12-13 rokov dozadu s takým chodila....nie teraz
nemá meno na J?
@sima338 nie 😊
Takych chlapov je asi viac / empatia bola naozaj nulova. Moja chyva ze som to cely cas tolerovala, zatvaraka som oci pred tym a nejak som si myslela ze sa to este zmeni
Nevadi ponaucis sa. To je aj pozitivne. Zalubis sa este uvidiiiis ani nebudes vedet kedy 😊😊😊🤎
áno, jasné, takých je plno, bohuzial narcizmu je hrozná vec, tí ľudia sa na seba šialene podobajú tým správaním a je to hrozné...buď rada, že si rozídená, ja som sa dávala dokopy ešte dlho, ale bolo mi 100krát lepšie už len
@damira90 dakujeeeem … dufam a verim ze este lasku stretnem
@sima338 ja som na ten rozchis myslela velmi dlho - nebola som schopna to s nim skoncit napriek tomu ze to bol fakt zly nenaplneny vztah - az ked som vnutorne ditila ze to dam tak som sa odvazila. Inak by som sa tiez velmi dlho davala dokopy. Tak verim ze ty uz si ok 🙂
Ja som sa tiež rozišla cez správy. On sice nebol vyslovene narcista ani mi nerobil zle, aké skrátka ochladol voči mne, stretávali sme sa čoraz menej, stále sa vyhováral, že nemá čas, pritom na iné veci aj iných ľudí si čas našiel. Keby som čakala, že sa stretneme osobne a tam mu to poviem, tak by som sa asi nacakala. Doslova som mala pocit, že chce sa rozísť, len to naťahuje smerom, aby som ja stratila trpezlivosť a ja to ukončila. Jeho reakcia bola, že OK, keď to tak chces. Doslova bojkotoval moju snahu, počkal si, až kým som nepovedala, že je koniec. A až potom povedal, že škoda, ja som mal snahu. No nemal ju. Čiže vôbec som nemala výčitky, že som to takto ukončila.
Ja som sa raz rozišla cez mail. Už som nemala energiu sa s ním baviť, úplne má predstava na rozhovor s ním desila. Keď sa potom chcel so mnou stretnúť (vrátiť mi nejaké veci), tak sa mi noc predtým snívalo, že ma škrtí. Úplne to vystrihovali moje pocity na záver toho vzťahu. Vôbec neľutujem ani po 25 rokoch, že som to vtedy skončila cez mail.
Ja som sa pár mesiacov stretávala s chlapom, ktory býval u svojej babky - mal syna, tvrdil mi že je riaditeľ banky ktorá v tej dobe ešte ani pobočku nemala a rozišli sme sa cez sms - tvoj syn povedal môjmu synovi, že je potkan
Marián, srdečne ťa po 9 rokoch pozdravujem 💋
Aspon si to vybavila rychlo. V podstate ste sa ani nerozisli, lebo ste spolu ani nemali vztah. Len si mu oznamila ze si uz nebudete pisat a stretavat sa 🙂
@vanilkovazmrzka ja som dlho nevedela ci to vztah je alebo nie je …. Jeho deti zrazu vedeli o tom ze sme spolu (od neho) aj jeho rodina cela. Ale mas pravdu, vztah to plnohodnotny nebol
Uprimne, mrzi ta tato strata? Alebo ti je fakt luto ze ste ss kvoli tomu nestretli?
@bodka70 wau. Tak to je debil s prepáčením. A nie je to jediný a posledný takýto prípad kedy sa muž takto správal,aby dohnal ženu k tomu, aby sa s ním ona nakoniec rozišla a ešte on sa zahrá na obe,ť že vlastne ty si to chcela. V takomto prípade vôbec nie je podľa mňa hanbou ukončiť to cez správu. Len by si sa ďalej trápila a musela čakať kedy si pánko nájde čas aby si vyjadrila svoje aktuálne pocity?
@vanilkovazmrzka mrzi ma, ze po troch rokoch som mu nestala ani za to, aby sme si to odkomunikovali ako dvaja dospeli ludia. Ze sa zachoval voci mne ako k nenakej handre tym ze neodpisal … ale potvrdil tymto jeho charakter resp bezcharakteretvo
Je trapne rozchadzat sa cez spravy, ale v tvojom pripade je to ine, ked nemal zaujem o telefonat a ani o stretnutie, tak ze dalej to nemusis riesit.