Rozchod cez mobil

1. sep 2021

Zazili ste niekedy rozchod cez mobil ze ste ani nechapali ze co sa stalo ?? 😳😳

bosorka2302
1. sep 2021

ano, nedavno

autor
1. sep 2021

@bosorka2302 aj Ti povedal dovod ?

bosorka2302
1. sep 2021

nie nic absolutne. Neviem kvoli comu. Revala som 2n dni v kuse ani som nejedla a teraz uz je to o trosku lepsie.

elizabet173
1. sep 2021

nezažila som, ale ak niekto nemá toľko "chochmesu", aby sa rozišiel ako človek a povedal to tomu druhému do očí, niet za čím smútiť

ivkazba
1. sep 2021

Dôvod by ma vôbec nezaujímal. Ak je niekto tak úbohý, že sa rozíde cez mobil, tak by som bola rada (hoci sa to na prvý krát nemusí zdať), že som sa zbavila úbožiaka.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
makova333
1. sep 2021

Otvor si proseco a oslavuj 🙂

autor
1. sep 2021

@hazelgracegus nie toto je moj 1. prispevok

bosorka2302
1. sep 2021

asi je to novy trend rozchody cez sms ...hrozne

zildo
1. sep 2021

Ja som ani sms nedostala
Mne sa prestal z ničoho nič ozývať. Boli sme spolu polroka.

marcellka32
1. sep 2021

@zildo ghosting- zmizne ako duch

marcellka32
1. sep 2021

Nejaký nový trend nastal? Rozchody cez sms... úbohé

adamol
1. sep 2021

Ano so mnou sa tak rozisiel manzel po 6 rokoch. Co ti budem hovorit, je to kreten, aj ten tvoj. Dospely rozumny chlap sa tak nechova. Bude druhy lepsi. Prajem vela stastia

hederamonstera
1. sep 2021

Ja som sa tak rozisla s ex🙈 boli sme spolu kazdy den ale pohadali sme sa a este sme sa hadali cez net, ked som odisla domov. Potom sa ma opytal, ze ci teda s nim este chcem byt, ked mi tak vsetko na nom vadi a ja som odpisala, ze nechcem, ze je koniec. Bol to cholerik, ja som sa ho uz aj bala. Samozrejme, ze sa to este tahalo nejake dva tyzdne aj osobne, ale cez net som nabrala odvahu.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pininka1
1. sep 2021

Aj mne sa to stalo, boli sme spolu pol roka a byvali vedla seba na intraku. Neskor po rokoch mi napisal ze to bola jeho najvacsia chyba. Ja som sa vtedy davala rok dokopy a potom prisiel moj muz a pochopila som co je ozajsna laska.

deti95060810
1. sep 2021

ja som sa takto rozišla ... išiel mi stráášne na nervy a tak som mu napísala list... reval ako malý chlapec. Nepomohlo...

lucia147852
1. sep 2021

Mna začal ignorovať 🤷🏽‍♀️ a to bol rozchod. Potom mi zas stále pisal či budeme kamaráti 🤷🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

miadi
1. sep 2021

Nezazila som.. ale stavim sa ze v stredoveku niektore dostali kopacky prostrednictvom postoveho holuba. Ktoreho potom z pomsty zjedli na veceru.

maminkadeticiek
1. sep 2021

Ghosting

kamkk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anita6666
1. sep 2021

Ja neviem,ale mne to príde asi jedno..... či osobne či cez správu,povedal by ti tak či tak to isté

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karolinakr
3. sep 2021

@tomyhardy 🙂

karolinakr
3. sep 2021

Mne sa lubila o tomto čast vo Sex ve meste, kde sa s Carrie rozišiel hamburger cez nalepovací lístok, a ona z toho narobila cirkus v bare s jeho kamaratom, to bolo celkom srandovné, ešte ich chytila polícia ako fajčia marišku

kikus7
3. sep 2021

Skôr som zažila chlapa, s ktorým sme chodili von na kávu, veľmi milý, aj plyšaká raz priniesol a zrazu nič. Ani bú, ani mú. Neozval sa na správu, nenapísal, nezavolal.. Takže aj takí sú chlapi. Mne dokonca frajer dal kopačky presne na narodeniny (dokonca okrúhle). Od kolegýň som dostala kvety, darčeky. Od chlapa "kopačky". Teraz sa nad tým len smejem, akých idiotov som v živote stretla. Takže nejaký rozchod cez mobil by som neriešila. Neriešiť, zabudnúť, nestál za to taký..

vierockamatkova
13. sep 2021

Ja som bola aktérom takéhoto niečoho keď partner vdovec s 2detmi s ktorými som si dobre rozumela. Prišiel pred vianocami deň a povedal mi neber to ako rozchod ale dáme si pauzu...tak po 2dnoch som mu zavolala že premena žiadna pauza...či keď ochorieť vážne tiež si dá pauzu ...tak nech sa teraz on nehnevá ale premena to znamená koniec....neskôr bol zamnou povedať mi ako som si dovolila písať jeho deťom ohľadom vysvedčenia a nezabudol podotknúť ako sa nikdy nebudem siahať po členky jeho manželke a ako som pribrala a to mám 53kg...no hruza

autor
19. sep 2021

@vierockamatkova co ?? To je magor

vierockamatkova
19. sep 2021

Len horšie je to že sa dal do pozície trpitela a tá najhoršia som ja...a on keď má stretne na ulici a to nemá 20 ale 37...tak sa ani neodzravi... urazený veľmi