Ahojte.
Predvčerom sa so mnou rozišiel môj priateľ. Vôbec som tomu nedokázala uveriť, a stále nedokážem. Bol pre mňa naozaj všetko, tak ako partner, tak aj najlepší kamarat. Veľa sme si toho preskákali, mali sme veľa spoločných spomienok, na ktoré sa mi tazko zabúda. Naucil sa veciam, o ktorých som predtým nemala tušenia a s ním ma to hrozne bavilo. Samozrejme sme mali škriepky ako v každom vzťahu, ale vždy sme si to vedeli prediskutovať. Dnes mal narodeniny. Mali sme byt spolu od štvrtka do nedele, avšak v stredu mi napisal, aby som prišla až v sobotu ráno. Tvrdohlavo som za ním išla už vo štvrtok za čo sa veľmi nahneval. A to ho nejak napumpovalo k rozchodu. Keď som sa ho pýtala na dôvody, že už ho to nebavi a že sa zmenil. Že si chce užívať život (ja mám 19 rokov, on dnes tiež). Príde mi to ako hrozne iracionálny dôvod. Nikdy som nechcela, aby sa cítil ako na reťazi. Keby som vedela že sa tak cíti, určite by sme to nejak prediskutovali. Stále ho strašne ľúbim, stále dúfam v to, že sa to dokáže nejak urovnať. Myslite, že by bol návrat možný? Že by som mu začala po čase chýbať a ozval by sa mi? Žiaľ zablokoval si ma takmer všade. Mali sme ozaj harmonicky vzťah, stále sme sa spolu smiali. Sám mi hovoril, že je so mnou hrozne stastny. Ešte v sobotu mi pripadalo byt všetko v poriadku, v nedeľu už začal byť voči mne odmeranejsi. Neviem sa cez to prekusnúť.
Ale stále dúfam v to, že sa ku mne vráti. Mali ste to nejak podobne?
samozrejme, že si chce užívať, má 19 rokov! A ty tiež, ži svoj život, spoznávaj ľudí a hlavne seba - chlapa, ktorý bude pre teba naozaj "všetkým" stretneš neskôr, keď vyzreješ
Nerešpektovala si jeho prianie, avšak na druhú stranu, keby mal k tebe hlboký cit, tak by ho tvoja návšteva milo prekvapila. Máte za sebou 4r a ste veľmi mladí, myslím si, že mu chýba taká tá chlapská sloboda, bádať, skúmať, vyblázniť sa a jednoducho to nejak vyprchal a zatúžil po slobode. Zase po 4r je smutné, že Váš vzťah neukončil ako chlap. Všade si ťa zablokoval, to znamená, že nechce byť v kontakte s tebou a je mi ľúto, musíš to rešpektovať a posunúť sa ďalej. V žiadnom prípade ho nekontaktuj, bolo by to horšie a ak ho stretneš, skús sa mu vyhnúť a hlavne nemaj žiadne ružové sny, že budete spolu. Už viac s tebou nechce tvoriť pár, je to kruté, ale v živote ešte ten pravý príde.....
Naozaj chceš byť s človekom, ktorého nedokážeš rešpektovať ani v tak obyčajnej veci ako kedy máš prísť? Ty síce tvrdíš, že si ho nedržala na reťazi ale tvoje činy hovoria opak. Jednoducho sa to v ňom nazbieralo a už mal toho dosť.
Spravas sa ako stihacka, nerespektujes jeho hranice a odmietnutie. Asi preto si ta zablokoval, lebo inak by si mu nikdy nedala pokoj a neprestala dufat. Vzhladom na vas vek je to normalne. Obaja este mentalne dozrievate a on si uvedomil, ze uz mu nedavas to po com tuzi alebo ze sa nikam neposuvate, ze s tebou nevidi buducnost. Bola by si radsej, aby to tahal este roky a rozchadzali ste sa potom? Nie, nedaju sa vsetky problemy a rozdielne ocakavania prekonat, zivot nie je Rosamunde Pilcher. Pises, ze bol pre teba vsetkym, mas aj vlastny zivot? Vlastne zaujmy? Najvyssi cas uvedomit si, ze najdolezitejsim clovekom v tvojom zivote si ty sama. Nauc sa byt stastna sama so sebou a pre seba a pride aj to ostatne, neboj sa.
Mate iba 19, v tomto veku je normalne, ze Ti niekto povie, ze ho to nebavi a konci… asi si ho prilis obmedzovala . Nauc sa mat vlastny zivot a uzivaj si ho. Ak Ti niekto povie, ze za nim nemas chodit, tak nechod … kym sa to nenaucis respektovat pochovas vsetky vztahy
Asi si myslíš,že to je koniec sveta.Poplac si,posmut a potom hor sa do života.Zi,užívaj si ,bez ohľadu na to,či sa vrátite k sebe alebo nie Veď máte len 19 ,život len začína,aj keď ti to tak nepríde.
Pozri, ja to vidím trochu inak ako dievčence tu. Mne osobne by vadilo, keby môžeme spolu stráviť 4 dni a on by mi deň predtým napísal, že jeden deň so mnou mu stačí.
Podľa mňa sa s tebou nerozisiel, lebo si prišla skôr. Nevycitaj si to. Už predtým to asi z jeho strany skripalo. Vykašli sa na neho a nájdi si takého, ktorý sám za tebou príde na toľko dní, koľko len bude môcť.
Spoznaj svoju cenu. Inak ja som tiež stíhačka. 😆 preto viem, že sú typy ľudí, ktorí úzkosť v stíhačkách vyvolávajú a takí, ktorí ju tlmia. Treba si vybrať správneho.
@tomiholjubavi súhlasím
A tiez si myslim ze…nezapáčila sa mu iná? A ze zacal byt zo dna na den odmeranejsi? Mi to akosi nehra
Hlavne ak by sa ozval tak prosim ťa kasli na neho, myslim si ze mas na lepsieho 🙂 ja byt tebou uzivam si single život 🙂 si ešte mladá
Asi ta sklamem ale som si istá že už má za teba náhradu.
Má vo výhľade inú čo ho očarila. Vyzerá to tak, že si chce nielen že užívať život, ale skôr užívať si s inými babami. To je u chlapcov v 19 rokoch úplne normálny jav. Podľa mňa sa už mal s tebou ponorku a tvojim nečakaným príchodom si pridala posledný klinec do vašej rakvy. Neži v nádeji že sa k tebe vráti, pohni sa ďalej, si mladá.
kasli nanho mal ta na haku,mohol byt rad a vazit si ta,ze s iprisla skor.Uz by som ho
nechcela,ved on by nebol ani dobry manzel
Mne príde kus iracionálne, že si za ním išla už vo štvrtok, keď povedal, že v sobotu ... nie, isto sa necítil ako na reťazi ... samé si za to mnohé ženy môžete, doliezate za tými chlapmi ... načo? Muži nemajú také ženy radi ... a k Tvojej otázke, či je návrat možný ... za mňa nie, ten je aj rád, že sa Ťa zbavil, aj keď podľa Teba si "ho nedržala na reťazi" ...