Rozchod a návrat

8. feb 2023

Ahojte, potrebujem radu, lebo mám pocit, že sa z tohto nikdy nedostanem. Rozišla som sa s priateľom po 4 rokoch vztahu - nebola som jeho priorita, povedal že si ma nikdy nevezme. Odisla som od neho. Neskôr som sa začala stretavat s inym muzom, ktorý mi dával presne to, čo mi chybalo, bol vazne skvely. Ale zacal sa mi ozývať byvaly, plakal že si uvedomil ako veľmi to posral, bojoval o mna. Vrátila som sa k nemu a síce to vyzera byt fajn, mám v sebe stále ten pocit, že som možno mohla mat krajsi a šťastnejší vztah (s tým druhym muzom ) … keďže s týmto mojim sme si prešli uz veľa zlým.. možno aj to bol jeden z dôvodov, prečo som sa k nemu vrátila… no citim, že to asi nie je uplne ono☹️

jarmilka86
8. feb 2023

Tak to ukonči,,,

dzulli1980
8. feb 2023

Nič v zlom, no dobre si to pos.ala ... odídeš s fungujúceho vzťahu kvôli tomu, že Tvoj bývalý, pri ktorom si nebola šťastná, si chudáčik poplakal a uvedomil si, že bla, bla, bla ... nič si neuvedomil, za chvíľu to bude presne tak, ako predtým.

mirkava
8. feb 2023

Stalo sa mi niečo podobné ale ja som sa už nevrátila ak má raz odmietne .... no neverila bysom mu aj keď som ho veľmi ľúbila... teraz som vydatá za toho druhého a neľutujem ani sekundu ze som sa vtedy nevrátila k ex....

maryetta
8. feb 2023

Ja som s mojim bola 2roky. Tak sme boli 2roky od seba. A tak sme sa dali znovu dokopy.
A uz sme spolu dalsich 13rokov.

Ale zase my sme boli spolu pocas skoly. V “puberte”. Takze to bolo pre mna “ine” ako potom neskor ked sme aj kusok “dozreli”.

janetinka27
8. feb 2023

nepises, co si citila k tomu druhemu muzovi. chyba ti? chcela by si sa k nemu vratit? aky bol rozchod s druhym priatelom? chces sa k nemu vratit alebo si cely cas myslela na byvaleho?

autor
8. feb 2023

@janetinka27 ano, je mi za nim smutno. Bolo nám spolu super, aj keď sme randili asi tri mesiace len. A rozchod s ním bol tazky, oznámiť mu to tak aby mu to neublížilo a necítil sa zle. A keby som bola v inej situácii, že nemam za chrbtom byvaleho ltory sa ma nevzdá, bola by som s ním.

marika39
8. feb 2023

stalo sa mi čosi podobné ale ja som sa už nevrátila, začala som iný vzťah a cítila som, že by to bol krok späť . Chodil za mnou strašne dlho, čakával pred domom , vyplakával, sľuboval , často mi ho bolo aj ľúto, ale vedela som, že keď to už dlho nefungovalo, tak sa jednoducho nestane zázrak a zrazu bude všetko super. Riskla som to s iným mužom , ktorého som vtedy stretla, nevedela som či to bude lepšie ale neľutujem.

toskanka
8. feb 2023

Spravila si chybu a veľkú. Čím si ťa bývalý získal späť?

h2
8. feb 2023

Chyba! Len preto, že bývalý ti povedal, že sa ťa nevzdá, si mala pocit, že máš povinnosť sa k nemu vrátiť? Nemáš. Teraz už je neskoro rozmýšľať, čo by bolo, keby. Veľmi by som sa divila, keby ti ten nový dal ešte šancu, aj keby si sa rozhodla s terajším skončiť.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ropucha6
8. feb 2023

To si sa naozaj vratila k muzovi, co ti povedal, ze si ta nikdy nevezme?

mimka1402
8. feb 2023

Preboha nájdi v sebe rozum a odíď od tohto... To nemá zmysel. Radšej sama ako s niekym kto si ma v skutočnosti neváži.

loliku
8. feb 2023

To si pohnojila 😬

nnnuuunnn
9. feb 2023

No ništ už. Môžeš si hľadať tretieho. 😃

hope87
9. feb 2023

Netvrdim, ze niekomu nepomoze k uvedomeniu sok a riadna facka od zivota, ked ho partner opusti ale mala si rozbehnuty "novy" zivot a vratila si sa k niekomu, kto ti povedal, ze si ta nikdy nevezme...nuz, zelam ti, aby si to neolutovala a boli ste stastni...

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
svetlovlaska37
14. dec 2023

Ahoj .vyslo vam to s byvalym ci nie?

autor
14. dec 2023

@svetlovlaska37 nie, nevyslo

svetlovlaska37
14. dec 2023

Ďakujem za odpoved..a uz si s tym zmierena, ci este na neho myslis?

autor
15. dec 2023

@svetlovlaska37 myslim stále, vycitam si minulost. 🙂

absolventka
16. feb 2024

Ja som sa rozviedla lebo som myslela že z rozumu . Ale pútal poslednú šancu ako aj x krát predtým .. lenže on to myslel vážne a zmenil sa a dnes je šťastne ženatý a ja s dvoma deckami u rodičov plačem do vankúša lebo mi chýba. Uvedomis si čo máš až keď to stratis a také mi ženy sme .

hope87
20. feb 2024

@absolventka tvoje pocity ti vobec neberiem ale vies, ono, keby ste spolu ostali, mohlo to ostat opat len pri sluboch, tak ako aj mnohokrát predtym. Nemal by motivaciu, ako mnohokrat predtym, lebo si vzdy ostala. Zmenil sa, lebo zistil, ze uz mu sluby nepomozu, lebo si naozaj odisla...a mozno prave tym, ze si sa s nim rozviedla, ho pomklo k tomu, ze sa musi zmenit, ak chce byt v zivote este stastny a nejaka zena ho chcela. Ty si mu mozno pomohla k stastnejsiemu zivotu a umáraš sa niecim, co by tebe nebolo sudene...vsetko sa pre nieco deje a plakat do vankusa ti nepomoze v tom, aby si sa pohla dalej 😉