Rozchod

uzviem
21. aug 2023

Ani neviem kde začať ! Medziľudské vzťahy sú asi najzložitejšia vec na svete náš vzťah bol ako Tom a Jerry ale ako aj love movie ide o to že som stratíl ženu ktorá ozaj mi prirástla k srdcu po fakt dlhej dobe . Rozišla sa somnou a všade zablokovala ignorancia a po týždni keď som sa ozval len výčitky. Teraz k nej berie lieky na psychiku a za posledné týždne dosť začala piť jej matka despota generál atd v kuse jej rozkazuje čo môže čo Nie atd. Mala dosť psychiku dole začal som sa o ňu starať mala poruchu sústredenia tak sme začali pomaličky pozerať ľahké filmy po pol roku sme už pozerali thrilery a všetko bolo Ok hádky boli len keď sme mali pár drinkov v sebe a poviem vám že úplne hlúposti . Jej rozum mi prišiel ako detsky verila každému a všetko nás vzťah rozoberala s nesprávnymi ľuďmi ktorý nás ani nepoznajú dávala skreslene informácie trošku nafúknuté atd …. Rozchod a potom sme sa stretávali až nadisla akčná scéna ako z filmu . Neviem a netuším ako si mám ju získať spat posledné dni týždne len bar kamarátky chlast a zábava netuším či v takom človeku je trošku súcitu trošku spomienok či sa vôbec trápi či na mňa si aspoň občas spomenie každý druhý deň nový príbeh na Fb a vraj je šťastná spokojná . Zili sme v jednej domácnosti rok a bolo to celkom fajn. Baby prešli dva týždne myslite že je ozaj v pohode že zabudla na všetko na mňa na naše chvíle Na čas strávený spoločne ! Záleží mi na nej a netuším ako sa jej pripomenúť ! Nechcem jej vypisovať vyvolávať prosím ak máte nejakú dobrú radu sem snou veľmi rad tieto veci preberiem aj cez tel a môžeme porozprávať inak je veľmi závislá na rodičoch myslite že je šanca to zvrátiť získať zabojovať ju spat je toho viac len to sú už osobne veci nepísať nevolal dať jej priestor na vyblaznenie alebo jej skúsiť zavolát. Poznáte to človek v takejto situácii nemyslí racionálne ! Ďakujem

deti95060810
21. aug 2023

kašli na ňu...nech má čo chce...

domkakvet
21. aug 2023

@uzviem skus na nu zabudnut.

uzviem
autor
21. aug 2023

@domkakvet ako poraď milujem ju

kornelies
21. aug 2023

@uzviem Vztah ako Tom a Jerry. Uz viacej si pisat nemusel. Rozchod je rozumne riesenie. Potrebujes zenu, ktora ma psychicke problemy, rozobera vztah s ludmi, atd. Hadali ste sa, ked ste boli pod vplyvom alkoholu. Mmmm. Idealny par do Zameny manzeliek. Narod by mal zarucenu zabavu na sobotny vecer.
Moja rada znie, neprosit sa, pribeh je ukonceny. Druhy diel nebude nasledovat.

yanka8952
26. aug 2023

@uzviem Rozchod vždy bolí. Svoje pocity smútku môžeš spracovať technikou EFT - nájdeš na youtube. Byť tebou, skôr by som sa spýtala - kde je moja sebahodnota? A začala na nej pracovať. Ďalšia otázka - chcem žiť zo ženou, ktorá pije a je "závislá" na rodičoch? Máš v sebe archetyp "záchrancu", ktorý neprispieva k šťastnému životu. Začni mať rád samého seba, potom príde aj žena, ktorá ťa bude môcť skutočne milovať.