Rozchod

4. jún 2023

Ahojte, potrebujem sa asi len vyliať. Rozišli sme sa s priateľom a popravde absolútne neviem ako to zvládnem. Mám 24 rokov a už strácam nádej že niekedy príde partner a ktorým si budeme naozaj rozumieť a založíme si rodinu. Viem že asi si poviete že som ešte mladá ale naozaj sa už bojím ďalšieho sklamania. S priateľom sme boli skoro stále spolu, dokonca spolu aj pracujeme rozišli sme sa v dobrom, vychádzame spolu dobre ale cítim sa vnútri naozaj prázdna ako keby som nemala na nič chuť a už teraz viem že bude veľmi ťažké sa vzchopiť.
Je tu niekto kto si tiež prešiel ťažkým rozchodom? Asi len potrebujem vedieť ako dať hlavu hore a nájsť niečo čo by ma napĺňalo a pri čom by som prišla na iné myšlienky.

hanicka1995
4. jún 2023

Ahoj,
tiež som si prešla veľmi ťažkým rozchodom. Partner ma po 7 r vzťahu nechal a vymenil za inú. Zosypala som sa a dlho som bola na dne.
Všade som čítala že pomáha sústrediť sa na seba atď. Prišlo mi to ako blbosť. Ale zabralo.. Začala som cvičiť, čítať, každý deň prechádzka, písala som si denník.. Po 7r vzťahu som ani nevedela kto som. Nanovo som sa vlastne spoznávala 🙂
Bolo to to najlepšie čo sa mi mohlo stať. Zamilovala som sa na novo do seba. A zrazu prišiel MUŽ do môjho života. Úžasný, milujúci, empatický.. Často na neho pozerám a hovorím si, že to stálo za to. Každá tá slza a všetko to trápenie, ktorým som si prešla..
Pravý partner Ti do života ešte len príde.. Sľubujem ! 🙂
Keby si chceš viac popísať, napíš mi správu....

mamalaskam
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hanicka1995
4. jún 2023

A riadila som sa heslom... budem viac žiariť ako žialiť ! 🙂))

bessie12
4. jún 2023

Prešla som si niekoľkými rozchodmi. Aj búrlivým rozchodom a to bolo peklo pre mna. Keď chceš, tak mi napíš spravu. Popíšeme si o tom.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikpa
4. jún 2023

Možno to bude znieť otrepane ale chce to čas a počas toho sa venuje sebe, rob čo ťa baví, rozmaznávaj sa, užívaj si život. Ja na obdobie po rozchode spomínam na jednej strane s hrčou v krku lebo to bolo veľmi ťažké obdobie, cítila som sa ako ty ale na druhej strane som si nikdy toľko neužívala. Konečne som sa venovala len sebe, cvičila som, starala sa o seba, masáže, manikúra, kaderník, koncerty, dovolenky.... A tiež som veľa randila a užívala si 🙂 Hlavu hore, ver mi že to prebolí ale bude to trvať.

anjelik107
4. jún 2023

V tomto stave v ktorom si nehodnoť. Nehodnoť čo bude neskôr, pretože vždy prídeš ku katastrofálnym záverom. Jednoducho to nechaj plynúť a začni sa zamýšľať čo bude až neskôr.

katarinka89
4. jún 2023

Každý rozchod je v danom momente ťažký. Mizivé percento párov sa cítia pri rozchode dobre.

janetinka27
4. jún 2023

Ahoj, ano, rozchod boli, ale casom to bude lepsie a rozjasni sa ti. Spätne nelutujem ziadny rozchod, vdaka tomu som neskor nasla stastie.

mirkava
5. jún 2023

Je tu veľa žien s prezitym ťažkým rozchodom a rozvodom. Ja v 30tke, boli sme zasnúbení, myslela som ze sa mi zrútil svet. V 34 som rodila syna môjmu manželovi 😊. Život je zvláštny a nie ľahký. Držím palce, určite to zvládneš.

baribaldi
6. jún 2023

Ťažké rozchody nemávajú len ženy, mladé či v zrelom veku... napriek tomu, že považujú ich expartnerov za sviniarov či podliakov, ktorý im zničili plány do budúcnosti, ani muži nenesú tie rozchody ľahko. Možno sa tvária, že to majú v paži alebo tomu až taký dôraz nepripisujú, ale väčšinu to mrzí rovnako ako tie ženy...
A taktiež občas mávajú pocity, že si nijakú babu už nenájdu a všetky schopné a použiteľné sú už zadané 🤔 a niet z čoho vyberať...
Skôr sa obávam, že jedny aj druhý sú nepoučiteľní, aj keď sa ponúkne príležitosť zakopnúť o schopného partnera, tak podvedome hľadajú chyby a dôvody, prečo si ho nevybrať... radšej zostanú sami akoby mali urobiť kompromisy, česť tým šťastnejším výnimkám

chichitos
7. jún 2023

@baribaldi su veci, kde sa kompromisy robiť nedajú ako je lojálnosť, dôvera atdˇ.

chips
Autor odpoveď zmazal
Zobraz