Rozchod

22. jan 2023

Ahojte
Pisem lebo som zúfalá naozaj ...dnes sa so mnou partner rozišiel po 6 rokoch vzťahu
...mali sme krásny vzťah samozrejme boli aj zle dní ale tie dobré a pekné veci boli tak z 90% vzťahu... Všetko čo bolo zle sme vždy spolu prekonali....len už som posledné dni týždne cítila taký chlad .... Tak som sa pýtala prečo je taký ...prečo nemá náladu
..prečo je chladný a prečo je tichý atď... Máme obaja po 30 tke... Dnes sa rozišiel so mnou keď sme sa zas pochytili lebo som sa ho opýtala prečo nemá náladu ....tak vraj už má dosť.... Už to nevládze tie moje otázky atď atď pritom som len chcela vedieť prečo je taký...prečo ta zmena..tak neviem naozaj keď nie jeho tak koho sa to mám opýtať.... Ale dnes mi do očí vykrical že má neľúbi (včera mi ešte normálne vravel že ma ľúbi )a že so mnou už nechce byť a že je to definitívne....... Proste nám nedáva žiadnu šancu už
......neviem čo robiť je to veľmi bolestivé také niečo počuť keďže normálne sme dodnes aj do včera pekne fungovali smiali sa a zrazu že má neľúbi a je koniec.... Ja neviem ako sa cez to dostať keďže som to vôbec nečakala ani v najhoršom sne..... Prosím dajte mi nejaké rady alebo názory....potrebujem sa fakt len vyrozprávať asi.....je mi hrozne.

deti95060810
22. jan 2023

partner to na teba dovčera len hral. Dnes konečne dostal guráž - gule a povedal ti pravdu. Asi za tým bude iná žena.... Ktovie čo sa mu znepáčilo, čo ho prestalo baviť...
Prvé týždne budú pre teba ťažké. Ale časom pochopíš, že to asi ozaj nemalo zmysel.
keď všetko prebolí - čo bude za pár mesiacov, otvor oči a srdce dokorán .....
Prečo ste sa za 6 rokov vzťahu neposunuli ďálej? zásnuby, dieťa, manželstvo...nikdy nič nenavrhol?

autor
22. jan 2023

@deti95060810 on je rozvedeny ma deti svoje ja mam syna 9 ročného ktorý nie je jeho ale všetko bolo ok aj sme spolu bývali aj všetko na striedačku sme boli u mňa u neho na chate(celoročne obývaná)proste spoločná domácnost spoločne sme fungovali normálne. Len že dôvod je ten že tie moje otázky ho nebavia atď....ale ja som len chcela dostať nejakú odpoveď..... A nič 😔je mi naozaj hrozne

kassandra25
22. jan 2023

Hlavne ho neobťažuj. Je strasne vela zien, co tu doslova zdochýnajú, ak sa byvaly na nich opýta spolocných známych. Uz idú pripravovat svadbu. Zhrň si, ktore veci máte jeden u druhého, co treba vrátit, vypýtat naspäť a s úsmevom mu ich nachystaj. Tu už tvoja úloha dohrala. To neznamená, že naňho nebudeš mysliet, možno si aj poplaces, ale mozes sa zoznamovat s inymi luďmi. Snáď nechceš dúfať v niečo, keď ťa ten druhý ani neľúbi , ani nic. A obtazovat niekoho pekné nie je.

dzulli1980
22. jan 2023

Tak zrejme ste obaja žili v diametrálne odlišných svetoch, keď hovoríš, že ste nemali žiadne problémy, smiali ste sa atď. ... on to zrejme videl inak ... 6-ročný, podľa Teba, super vzťah, sa zo dňa na deň neskončí ... poplač si, poľutuj sa, proste sa na týždeň, mesiac opusti, potom sa pozbieraj a choď ďalej ...

autor
22. jan 2023

@kassandra25 nie nechcem ho obťažovať ale mali sme už také hádky za 6 rokov asi dve.... Kedy v hneve mi povedal že má neľúbi a chce koniec ale po čase si to ulezal v hlave a vedel že to bolo v nervoch povedané..... Ale dnes to bolo iné... Povedal že ma má len rád a že to všetko ochladlo a že má neľúbi....... nerozumiem prečo mi včera tvrdil že ma ľúbi a vždy sme sa spolu dodnes smiali rozumeli si vo všetkom a zrazu takto...... Ako môže niekto jeden deň povedať že má ľúbi a druhý už nie......

kassandra25
22. jan 2023

Uz to dlhsie tak cítil. Uz to z neho vychrlilo a je rád. Maj svoju sebahodnotu a dobre vies, ze pytat si sa to tu ani nemusela, ze ty to vies, ze je to tak, ze uz s pribudajucim casom sa donucoval zakazdym ti povedat, ze ta lubi, ale nie z vlastneho cítenia. To, co ty mas v sebe, je zauzivany zvyk a to pohodlie, jeho vlastnit. Uz nebojuj onho, uz si dobojovala

kitycat
22. jan 2023

Klames samu seba ked vravis, ze do vcera bolo vsetko uzasne.
Vsak si sa ho uz dlhsie pytala, preco sa jeho povaha k tebe zmenila.

Vyplakat a cas vylieci..

autor
22. jan 2023

@kassandra25 len ma to bolí veľmi pretože sme si super rozumeli mali sme pekný vzťah jeho vždy hnevali len moje otázky ale mňa hnevalo že na ne nedostávam odpovede...... A keď včera povedal že ma ľúbi a dnes že už má má len rád a že to ochladlo už to nie je také .....nechápem prečo mi včera tvrdil iné a ak sa správal pekne normálne všetko ok

rony2255
22. jan 2023

A to čo za otázky si mu kládla...?

autor
22. jan 2023

@rony2255 normálne keď som videla že je nesvoj som sa ho pýtala čo mu je prečo nemá náladu prečo je taký..... A odpoveď žiadna len sa nasral s prepáčením že sa ho pýtam keď mu *vraj nič nie je.... Ale tak poznám ho tak viem kedy je myšlienkami inde....nie inú nemá to viem naisto... Len mu vadili tie otázky moje a mne to že mi na ne nedal odpoveď..... Ako má môže do včera ľúbiť a dnes už nie ???. Vraj to ochladlo..
Ale ako?od včera ochladol?včera aj xy dní predtým normálne všetko v pohode pekne normálne bežné dni a zrazu takto...

svetlanka111
22. jan 2023

Podla mna si nasiel inu. Kvoli otazkam to isto nie je. Len to potrebuje na nieco hodit tak to hodil na otazky tvoje..poplac si a musis ist dalej..je mi to luto. Drz sa

retatka
22. jan 2023

Už vtedy ,ako si sa ho vypytovala tie otázky ,si vycítila ,že niečo nieje v poriadku …to ženy vycítia ,majú na to nos .Už vtedy ťa neľúbil lebo takéto odpovede by jeden milujúci muž nedal .Už vtedy si mu liezla na nervy ,len nevedel ako ti to povedať,až sa konečne odvážil ….buď ale rada ,že ťa neťahá ďalej za nos .To sa stáva vo vzťahu ,ochladne ,prestanú sa ľúbiť .Nechaj ho isť ,nech si nájde svoje šťastie ,váš vzťah už je pochovaný .Zmier sa s tým ,čím skôr ,tým lepšie .

apolka77
22. jan 2023

Môže byť, že si mu šla s tými otázkami už riadne na nervy. Ako sú typy ľudí ( možno medzi nich patris) čo neustále riešia a väčšinou negatívne zhodnotia naladu partnera.
" Aha, dnes sa nejak zle pozrel, už je určite nahnevaný,,,prečo si vzdychol? Niečo som spravila? ,,,Tebe ten obed určite nechutí keď to tak dlho ješ?"...a neustále blbe otázky že ten druhý si už ani prdnúť nemôže.
Osobné tieto typy čo nedajú partnerovi vydýchnuť to je des a hrôza a určite by som utekala od takejto psychickej nepohode...veď je dospelý človek musíš mu dať slobodu nech sa cíti tak ako chce a nie riešiť každý pohyb povzdych či pohľad...

autor
22. jan 2023

@apolka77 nie toto čo píšeš je extrém áno keď som videla že je chladný aj xy dní po hádke bolo mi to divné.... Preto som sa opýtala
...ale aby to bol dôvod na rozchod lebo sa ho niečo pýtam tak to mi nepríde fér... Keď ešte včera ako sa už opakujem ešte včera mi tvrdil že ma ľúbi
.

ckocka
22. jan 2023

Keby ma niekto večne otravoval otázkami keď dám najavo že chcem len klud tak by som ho v jeho vlastnom záujme musela odstrihnúť.

dzulli1980
22. jan 2023

V každej odpovedi píšeš, že ešte včera Ti hovoril, že Ťa ľúbi ... nie neľúbi Ťa, ani včera Ťa neľúbil, povedal Ti to len tak zo zvyku ... 6-ročný normálne fungujúci vzťah zo dňa na deň neskončí ... zrejme to škrípalo už dlhšie, len Ty si to nevidela.

apolka77
22. jan 2023

Pozri musíš prijať jeho rozhodnutie...mnoho ľudí zo zvyku povie ľúbim Ťa či miláčik , Zlatko pritom mysľou sú inde. Možno aj sám sa čuduje že vyslovil že už nechce aby ste boli spolu,,,možno neveril že ti nakoniec povie pravdu že tento vzťah už nechce ..nechaj to tak...poplac si, posmut...keď jeden prestane ľúbiť nič nenarobis.
Viem chces odpovede na svoje otázky ale zrejme ich nedostaneš keď si žila s človekom ktorý spojenie ľúbim ťa používal aj keď to tak necítil.

h2
22. jan 2023

Na 99% má inú. Vždy ma veľmi prekvapí, keď tu vidím, s akou istotou tu niektoré ženy píšu, že celkom určite nemá inú. Kde berieš tú istotu, že nemá?

alex20081
23. jan 2023

Je mi to ľúto, ale tiež si myslím, že je v tom iná žena na 99%

banderaska29
23. jan 2023

neľúbi Ťa ? okej ty si ale zaslúžiš lásku a nie hru kto z koho.
aj napriek tej bolesti sa skús pozbierať a ukáž samej sebe, že nebudeš nikoho prosiť o pozornosť. daj si čas, venuj sa sebe. fakt nič iné na toto nepomáha iba ho vytesniť z hlavy a premeniť myšlienky naňho na myšlienky na seba, svoje dieťa a novú budúcnosť, kde budeš šťastná. ukáž mu, že Ťa to nezlomilo. možno si bola naozaj raketa, my si to niekedy ani neuvedomujeme ako vieme partnera zahltit prílišnými otázkami, na druhej strane, ak sa dvaja milujú, vedia, že práve komunikácia je základ. tak bud pragmatická a vecná. držím Ti palce. ak by si chcela kludne mi napíš, prešla som si týmto a nebolo to tiež easy ale dostala som sa z toho a už mám nového partnera ♥

liljana
23. jan 2023

Tazko povedat, minimalne mate krizu, co prichadza po 7 rokoch. Co znamena ...mala som otazky. Vacsina muzov su sustredeni na riesenie problemov, nie na rozpravanie o nich. A najma ak ich maju vela, problemy v praci, s financiami, na stavbe domu,... psychicky nedavaju este aj vecny kolotoc zbytocnych otazok doma od prilis "urozpravanej" zeny a "zabity" cas ich odpovedami. Preco, naco, ako, za co, kedy, s kym a dookola to iste. X hodin denne. V takom pripade musis si k sebe najst niekoho, kto toto zvlada lepsie, alebo a prisposobit "tempu" druheho, ktore zvlada.
Ale vacsinou je iba jeden z problemov,... ktory ma ako hlavny dovod rozchodu.

bodka70
23. jan 2023

Niekedy proste nemá zmysel hľadať dôvod, prečo ťa opustil. Niekedy je proste len jediný: omrzela si ho, okukala si sa, chce zažiť niečo nové, vzrušujúce a zrejme je v dohľade zena, ktorá mu toto môže ponúknuť. Nemusi byť krajšia, lepšia či atraktivnejsia, stačí že je iná ako ty. Pochopiteľne toto sa ťažko obhajuje aj pred tebou aj sám pred sebou. Tak začne na tebe hľadať chyby a chybičky, rypkat do teba a vyčítať. A ty sa skôr či neskôr chytis, nejaká reakcia tam nastane a voila!!! Dôvod na rozchod sa našiel. No a teba nechá, nech donekonečna rozmýšľaš a analyzujes, kde si urobila chybu. Že keby si to nerobila, tak by ostal. Nerob to. Kto chce , ten odíde, môžeš robiť čokoľvek.

amelia1234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
23. jan 2023

@amelia1234 ahoj nie od včera ma úplne ignoruje....povedal si svoje ja sa trápim pre neho je to asi uzavreté....povedal že ma neľúbi a dovidenia.....ja som sa snažila sa s ním spojiť a napísala som že ak bolo niečo zle alebo niečo čo sa mu nepáčilo tak na Tom popracujem atď a že ak mu záleží tak to môžme ešte skúsiť ale on totálne ignoruje moje správy...........

bodka70
23. jan 2023

Aj keď to tak teraz nevidíš, urobil pre teba to najlepšie, čo sa v danej situácii dalo. Ak by ti dával nadeje, občas sa ozval občas odmlčal, dával ti omrvinky pozornosti...ty by si bola stále v móde tej, co sa usiluje o neho, snaží sa kvoli nemu, robí pre neho všetko, len aby ostal, bol spokojný...ale takto to nefunguje...lásku si takto neziskas a i nevynutis. Tu musíš dať sebe, nestavaj svoje šťastie na ňom ani na akomkolvek človeku. Takto skoro po rozchode to ešte nedokážeš prijať. Odsmut si to, odplac ale potom skús začať žiť inak, venuj sa sebe, čo ti robilo radosť predtým. Zrejme si svoj život podriadila jemu a to nie je dobré . Držím palce.

autor
23. jan 2023

@bodka70 mne je hrozne proste..... Ja viem že máš pravdu vo všetkom ale ja jednoducho nechcem zahodiť tých pekných 6 rokov..... Naozaj sme mali taký vzťah ktorý nám iné páry závideli sme si rozumeli vo všetkom boli sme si najlepší priatelia.... Smiali sme sa spolu každý deň...... Jemu vadili proste moje otázky ...... To že sa pýtam často....... Inak nič také sem tam nejaký konflikt....... Ja si jednoducho neviem predstaviť zrazu to všetko pekne nemať.......😔🥺

bodka70
23. jan 2023

Ja ti rozumiem, ja som svojho bývalého dlhé roky milovala, odišla som po 17 rokoch, s 3 detmi. Áno odisla som ja, ale v skutočnosti ma on psychicky opustil dávno predtym. Prajem veľa síl, musi to byť hrozné pre teba.

bodka70
23. jan 2023

Ver tomu, na tvojich otázkach to nebolo. Neexistuje, aby ťa človek, ktorý ťa miluje, opustil pre takú blbosť. Niektoré veci da možno dozvieš alebo ti dôjdu až časom.

lopuch22
23. jan 2023

Nepíš mu prosím ťa a nie,že ty na tom popracujes,čo si spravila zle,ach žena.Neponizuj sa,maj hrdosť,vymaž číslo,vydrhni byt,všetko po ňom vyhod.Vyrev sa,choď na dovolenku so synom,urob niečo bláznivé,kúp si topánky za 500€,len toho chlapa už nikdy nekontaktuj.Mas dieťa,nemôžeš to takto,veď chlapec to vidí a bude mať trápenia za vagón

janisa31
24. jan 2023

neponižuj sa, nestojí to za to, tožvie ako dlho toto v ňom bolo, lebo toto nie je rozhodnutie, že z jedného dňa na druhý, to proste ani náhodou, bude za tým oveľa viacej, takže skús dať tomu čas a po čase prídeš na to, že sa ti aj dobre stalpo