Rozchod

zoe09
21. sep 2022

Caute zenusky
Píšem sem lebo potrebujem názor na to všetko. S partnerom sme obaja mladi, a dali sme sa dokopy veľmi skoro. Stalo sa medzi nami veľa zlého kedy som x krát odpustila a naplakala sa okolo toho vztahu strasne veľa x, veľa x bola smutná a on si to nevšímal a neregistroval. Roky som ho prosila nech sa to zmeni prosila ho na kolenách, ale odpoved bola stále že nemám riešiť somariny a žiť v prítomnosti a neriešiť minulosť ktorá ma strasne zozierala. Keď som ho donútila rozprávať sa somnou povedal mi že už to medzi nami nie je take ako bolo a nikdy ani nebude už, no napriek tomu mi vraví že ma miluje. Ja ho mám takisto strasne rada ale nechcem mat takýto cely život kedy stále bude podľa jeho a komunikácia medzi nami na bode mrazu. Už spolu byvane v podnájme obaja mame prácu. Ale on je celkovo tvrdá povaha ktorá nevie vyjadrit city, pohladkat podporiť zenu.
Nechcem od vás aby ste mi dali radu či odísť alebo nie lebo je to nemôžne, keďže nie ste v dianí ale napísať ako ste prežili taký rozchod či ste to potom ľutovali alebo to casom bolo lepšie.

vemi23
21. sep 2022

@zoe09 sama si si odpovedala vetou : nechcem mat takýto cely život kedy stále bude podľa jeho a komunikácia medzi nami na bode mrazu.

noemikatka
21. sep 2022

@zoe09 presne pre toto som aj ja ukončila dlhý vzťah nikdy sme sa nevedeli pochopiť a každý sme išli svoje mame rovnakú povahu a nikdy by nám to neklepalo vtedy človek zisti ze milovať nestačí 🙈😔

ninusa221
21. sep 2022

Ak chceš napiš mi tiež to mam doma bohužial podobne :/

syslik81
21. sep 2022

trva to ale clovek sa dostane z akehokolvek vztahu a casom sa pousmeje nad tym aky bol blazon ... chod - ale musis prerusit akykolvek kontakt .. najst sidaco vdaka comu nanho nebude myslit-uz sa jazyk,vyrabaj nieco, etc .. zamestnaj mozog a bude dobre skor ci neskor

marca12
21. sep 2022

@zoe09 kazdy rozchod sa da prezit. Jasne,ze ti je smutno,lebo po rozchode si akoby zazrakom nevies spomenut na nic zle a oplakavas a idealizujes si tie dobre veci. Ale poplaces,posmutis,polutujes sa a ides dalej. Cas vsetko vylieci. prajem ti,aby si nasla v sebe silu opustit toxicky vztah a konecne zacala zit. A budes poucena,co uz nechces,budes vediet,co chces od vztahu a na tom pracovat od zaciatku a hladat si muza,ktory je empaticky aj k tvojim potrebam.

marianarem
21. sep 2022

@zoe09 Ja som mala jeden vztah, prvu naozajstnu lasku, ktory nevysiel. Rozisli sme sa z ineho dovodu, ale tiez to bolo nieco, s cim sa unho nedalo nijako pohnut, nech som sa akokolvek snazila. No prvy mesiac po rozchode to bola fyzicka bolest 24/7, potom uz menej, ale prveho pol roka som sa ani nemohla pozriet na ineho chlapa, lebo to hned bolelo. V skutocnosti par dni po rozchode mi vosiel do zivota terajsi manzel, no pamatam si tu bolest, ktora sa objavila vzdy, ked sme mali nejaky hlbsi rozhovor alebo nejake zblizenie. Po tom pol roku to uz boliet prestalo a po roku som zacala byt rada, ze sme sa rozisli 🙂 A som rada doteraz, byvaly bol velmi dobry chalan, ale manzel je uplne ina uroven, je ako sity na mieru pre mna. Ked si predstavim, ze by som to nejako udtzala s tym byvalym a moj manzel by ani nedostal sancu...no bola by to skoda.

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
22. sep 2022

Vy ste na seba iba zvyknuti a myslite si, ze sa mate radi.

lienoccka85
22. sep 2022

Nevedela by som byt s niekym takto. Asi by ma to zozralo zaziva. To ako sa sprava ti neprospieva, ked komunikacia viazne je to na nervy, viem, ze je tazke odist, urobit hrubu ciaru, ale casom sa ukaze, ze to malo zmysel.

domca1408
22. sep 2022

ahoj, no ja som si zažila čosi podobné , alebo teda minimálne chlapa s rovnako tvrdou povahou...veľmi tvrdou. za 2 roky nášho vzťahu mi nikdy nepovedal, že ma ľúbi, odmietal sa so mnou odfotiť aj ked som odprisahavala že to nejdem dať na net, že chcem tú foto len pre seba, pre nás ☹, ked mi zomrel starý otec (ktorého som milovala nadovšetko) odmietol ísť na pohreb, ked som havarovala na aute, tak ked som mu zavolala čo sa stalo tak sa len spýtal či som ok a ked som povedala že hej tak zložil lebo on bol práve na chate s kamarátmi...a mohla by som takto pokračovať fakt dalej...ale všeho všudy aj ked som ho milovala nadovšetko, sex bol najúžasnejší v mojom živote aj tak som s človekom ktorý má city na bude nula až do mínusu nedokázala fungovať. takže som sa s ním rozišla a bolelo to, bolelo to o to viac, že na ňom som nevidela žiadnu reakciu ...ako neprejavoval lásku (ak ju vôbec cítil) rovnako neprejavil ani ľútosť za naším vzťahom. a čerešnička na torte, ked sa ho kamaráti pýtali prečo sme sa rozišli , odpoved: šak ona sa rozišla so mnou....jej sa spýtajte..