Ahojte, chcem sa vás opýtať. Je to na dlho, rozišla som sa s byvalym, pretože sme sa hádali vkuse a myslela som si že keď sa rozídeme uvedomíme si aký sme pre seba dôležití a nebudeme sa hádať pre blbosti. No stalo sa to že ja som sa stretla s kamarátom po rozchode, kde sme iba kecali nič zlé som neurobila naozaj iba komunikácia. No povedala som to bývalemu bol z toho sklamaný, ale chcel nám ešte dať šancu bojoval, ale ja som chcela byť chvíľu sama ešte som to tak necítila, že už sa máme dať do vzťahu. No stále sme si písali boli v kontakte už to bolo lepšie rozumeli sme si všetko sme si vypovedali a podobne. No šla som niečo vybaviť do mesta a videla som ho s inou za ruky. A ked som sa ho pýtala povedal mi že chce byť sám. No ja neviem už prestať sa snažiť a nechať ten vzťah padnúť? je to veľmi komplikované lebo ho milujem, ale neviem či už necíti niečo ku inej. Aj ked mi vždy tvrdil, že mi dá času koľko budem potrebovať.. A teraz ked sa ho opýtam že ako to je s nami tak mi povie, že chce byť sám a že už necíti to čo predtým.. Myslíte si že už to nemá budúcnosť a už to radšej nechať tak a netrápiť sa ? Ďakujem vopred za odpovede.
Hej, nechať to tak a netrápit sa…
Prosím tá, čo máš 14 rokov? Toto žiadny vzťah nie je a ani nebol
@natalyyy_000 už to nebol vzťah keď ste si dali pauzu..vtedy to malo skončiť na oboch stranách. Každá pauza je príležitosťou na novú známosť bez výčitiek. 😃
Keď si to ešte neukončila, najvyšší čas.
videla som ho s inou za ruky.
No ak si ho videla s inou za ruky tak jasné že má nový objekt...či si myslíš že chodí za ruky s hoc kým?
strácaš čas...
tak zrejme to, že "keď sa rozídeme uvedomíme si aký sme pre seba dôležití" si si myslela len ty
No chlap malokedy vie niečo povedať na rovinu...takže pokiaľ chlap rovno nepovie ano podme to skúsiť zas chcem byť s tebou tak všetko ostatné znamená, že to nechce. Reči typu, že teraz potrebuje byť sám a utriediť si myšlienky...sú len bachorky a dúfa, že ti to docvakne. stalo sa mi to isté, tiež mi ex tvrdil, sväto sväte, že keby chcel vzťah a rodinu tak jedine so mnou ale momentálne potrebuje byť sám. DRB za mesiac mal frajerku ...
@natalyyy_000 skus ist dalej.. viem je to tazke ak ho stale lubis😐..ja momentálne riešim rozchod..lubim priatela aj on mna ale su tu určite veci koli ktorym nemozeme byt spolu .ale neviem ci dokazem od nwho odijst😔
Ďakujem veľmi pekne, musím sa len z toho dosť, aby tá bolesť prešla :/ ale ono to prejde..
@svetlovlaska37 je to ťažké verím ti, pre mňa to bolo veľmi opustiť osobu, ktorú miluješ :( ale taký je život :(
@natalyyy_000 ak toto niekto nazýva vzťah.. 🤦♀️