S ex máme spolu malé dieťa, rozisli sme sa pred pár mesiacmi. Manipuloval somnou, všetko čo sa stalo bola moja chyba podľa neho, nič nebolo dobre , on začínal hádky, bol nepríjemný, popritom to zvalil všetko na mňa. Odišiel od nás, boli sme na nože.po 2 mesiacoch sme sa intímne zblížili, komunikácia sa o niečo zlepšila, no aj tak si našiel vždy priestor na hádku, aby mi mohol všetko vykricať, aká som matka, aká som bola partnerka...
Lenže ja ho stále nekonečne milujem, aj napriek všetkému, a všetko si plne uvedomujem ako somnou zachádzal, ale neviem s tým nič robiť... píše si na zoznakách až do skorého rána, popritom sa venuje aj mne skoro celý deň. Chcela som ho naspäť, dala som návrh na to, aby sme to skúsili, a samozrejme sa zasa do mňa pustil, že nebude somnou strácať čas a aká som sprostá. Hlavne že sa aj mne venuje celé dni, plus spolu máme sex , ja už neviem ako ďalej... ziarlim, ľúbim ho. Neviem ako z toho to von, keďže sa stretávať musíme kvôli malému. Zároveň ho aj nenávidím
Vyhľadaj psychológa. Toto je až toxické.
Keby si napísala, že mu dávaš šancu kvôli dieťaťu, napíšem “nebuď naivná”.
Ale teraz ti musím napísať, že si hlúpa! Ako sa ti venuje ? Len sexujete. A budete to robiť dovtedy, kým ťa nevystrieda niektorá z tej zoznamky. To mu všetko toleruješ?
A čo na ňom ľúbiš? Co je na ňom také úžasné?
Len aby si niekedy v budúcnosti neľutovala ako si si premenila roky života. Len dávaj pozor, lebo s 2 deťmi sa odchádza oveľa tažšie ako s jedným.
Milujes ho? A co na nom milujes? Ze je k tebe hnusny,nadava ti,vysmieva sa ti,ze si vypisuje a spava s inymi zenskymi,ze si prenho len matrac? Znici ta. Ty musis nabrat sebavedomie,razne ho odmietnut a ist aj cez bolest. Toto,co k nemu citis je chore,to s laskou nema nic spolocne. Ty len nechces byt sama alebo sa vyzivas v nestastni a paci sa ti stazovat sa ako si ta chlap nevazi
Odporúčam dať si urobiť zopár testov, začni tým na pohlavne choroby. IQ test ako druhý.
@marca12 práveže sa nikomu nesťažujem, nezdôverujem, mam kamošku, ale tá je preč, má novú prácu, a nevieme sa časovo spojiť, ale zhruba vie o čo ide. Tu som to napísala s tým, že mi to zdvihne sebavedomie možno trošku, a zatnem sa už konečne. Dajako sa musím postaviť na vlastné nohy a seknut s tým všetkým. Ja si to uvedomujem... len roky žitia spolu, plus syn do toho, dokonalý sex, aj to robí svoje.
Robis mu matrac
On berie co ponúkaš, sex neodmietne, ostáva s Tebou, lebo je to pre neho výhodné. Momentálne. Láska tam nie je. Nie taká, aby ste boli normálne spolu. Ak by si na ňom nelipla, je fuč. Ono sa to aj stane, je to len otázka času. Spamataj sa, odpútaj, žobrať, keď Ťa odkopne nepomôže, len v jeho očiach ešte viac klesneš..
Haló! Žena, zobuď sa! Štipka úcty voči samej k sebe a k svojmu dieťaťu? Čím skôr si nájdi dobrého psychológa.
nemajte uz sex a odstrihni sa od neho. je mi to luto. radsej sa trapit teraz kratsie z rozchodu ako sa dlhodobo neuspesne pokusat o cloveka, ktory o teba nema zaujem a ani si ta nevazi, na zoznamkach hlada ine zeny
autorka, veľmi dobre chápem, že je to pre teba zložité. zvyčajne sa snažím poradiť s dobrým úmyslom, priznávam však tentokrát, že som sa dokonale vžila do tvojho vnútra a vôbec neviem, čo ti napísať v zmysle, že ako ukončiť tento vzťah. venuje sa ti, sex je super, ty ho miluješ, máte spoločné dieťa... no začarovaný kruh. dokonca si ním tak opantaná, že mu toleruješ ešte aj tie zoznamky.
on býva v rovnakom meste ako vy so synom teraz? ak nie, bude to možno ľahšie v tom, že sa s ním dohodneš na tom, kedy si vezme syna k sebe (do svojho mesta-bytu, proste tam, kde býva) a kedy ti ho prinesie. ak sa chceš odpútať, tak nech to bude akokoľvek ťažké a kruté a ty sa budeš krútiť od bolesti (psychickej), neostáva ti nič iné, než si ho naozaj všade zablokovať. pripustiť jediný kontakt a to len kvôli dieťaťu. nič iné ako dieťa nerozoberať, nekomunikovať, neriešiť. a vydržať to. čo týždeň, to bude lepšie a lepšie.
ak sa odpútať nechceš, jediné, čo tu môže "pomôcť", by bola otvorená komunikácia s ním, či je vôbec možné na tomto vzťahu ešte zapracovať. toto by však chcelo obrovskú dávku chcenia na oboch stranách. a následne uviesť toto "chcenie" do praxe a to mi teda ver, že toto je ešte ťažšie, než úplný rozchod. ja akosi neverím, že by ste to zvládli, to sú naozaj vzácne prípady, kedy sa to podarí obom a vzťah sa obnoví správnym smerom. myslím si, že opätovným pokusom o zblíženie prakticky len predĺžiš svoje trápenie s mužom, ktorý ti denne láme srdce.
ono väčšinou žena sa nechce toho muža vzdať preto, že má strach. nie z neho, ale zo samoty, z toho, ako to celé zvládne, má strach, že sa s ním niekde stretne a všetko sa to vráti tam, kde to bolo.... ja ťa chápem a prajem ti správne rozhodnutie, nech sa ti dajú veci v živote dokopy a nech si spokojná.
Nemyslela som navonok sa lutovat,ale vnutorne v dusi.
prepáč, ale žene, ktorá popíše, ako sa k nej chlap chová ako debil a nový odsek výlevu začne vetou "Lenže ja ho stále nekonečne milujem" nemá zmysel radiť nič. Pokračuj tak ako doteraz, užívaj si dokonalý sex, kým si naň nenájde nejakú ďalšiu a trp. Nejak sa mi z toho ale vytráca starosť o to, ako sa v tomto prostredí cíti malé dieťa
Viem že je to ťažké ale okrem komunikácie ohľadom vášho syna sa od neho odstrihni. Neviem ako si myslela to, že sa ti celý deň venuje (asi len online?), ale keď trávi čas na zoznamkách, zjavne si hľadá nejakú inú a teba má zatiaľ aspoň na ten sex. On už s tebou nič okrem toho neplánuje, prosím otvor oči a potlač svoje city k nemu, nemá to význam.
Napozeraj si na YouTube videá Spoznejte svého psychopata. Fakt, poznám takúto situáciu na vlastnej koži.
Asi tak nejak, musis sa od neho v tej vztahovej stranse proste odpustat. Ina cesta k tomu, aby si bola ty stastna podla mna nie je
Toto je chory vztah z Tvojej strany, snad sa Ti otvoria o I a odputas sa od neho