Rozchod

dani138
7. jún 2022

Ahojte, viem že príspevkov na tuto tému je tu už veľa ale potrebujem to sem napísať aj ja. Rozišla som sa s priateľom, ale nikdy By ma nenapadlo že to budem takto zle znasat. Stále len plačem a nedokážem myslieť na nič iné len na tie pekne spomienky. Bývali sme spolu v jeho byte. Pri poslednej hádke sa strašne nahneval a rozbil skrinku v kuchyni. Potom sa ospravedlňoval, ale na druhý deň sme sa rozišli a oba uznali že to tak bude najlepšie. Všetko si dávam za vinu a mám pocit ze niesom na nič dobrá, dokonca sa budeme stretávať v jednej práci keďže sme kolegovia, tu prácu mám rada nechcem o ňu prísť :( naozaj neviem ako sa pohnúť ďalej a nezblaznit sa..
Ak máte niekto nejaké rady ako čo najskôr prekonať rozchod budem veľmi rada

ola101
7. jún 2022

Tak hlavne to chce čas, neviem či ti niekto povie opak. To treba aby prebolelo, aby si sa vyplakala z toho pokiaľ je to teda už definitívny koniec a budeš to mať veru o to ťažšie keďže sa vidíte v práci, uff. Hlavne asi nebyť sama, mať pri sebe kamarátov alebo rodinu 🙂

tosomja
7. jún 2022

@dani138 všetky rady ti budú na nič. Niekomu pomáha šport, niekomu zmrzlina, niekomu nakupovanie, iný sa potrebuje vyplakať, ďalší potrebuje rýchlo novú známosť.
Musí prejsť určitý čas, každým dňom to bude ľahšie. 😉

amiaja
7. jún 2022

@dani138 chce to cas a zamestnat sa niecim. Aby si mala stale co robit lebo ked budes doma a premyslat nad tym tak to bude len horsie.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucyluska
7. jún 2022

@ola101 ahoj, nedavaj si za vinu, že niesi do ničoho súca, dosť dobrá.
Co tak popracovať so svojím sebavedomím?
Dával ťa dole slovne?
A že rozbil skrinku v kuchyni. To už aké musel mať nervy keď toto spravil?
Púd sebazáchovy nič?
Tak si poplač, uľaví sa ti.
Keď môžeš buď s ľuďmi kt, máš rada.

dadka_bb
7. jún 2022

Jaaaj boze... klasika, kadernicka, namalovat, krasne obliect do prace, tvarit sa sexy a spokojne. Flirtovat s kolegami, nech trpi ten psychous co roztrepal skrinku. Dufam ze nemate deti. Predstav si ze mas deti s takymto kuchynskym roztrieskavacom. Bože ženy .. randit s debilmi letelo v 90tych rokoch. Teraz su v kurze sexy oteckovia co kocikuju deturence, a hojdaju ich na ihrisku 🌷 opi sa, vyrev sa... a zajtra nech si krasna a stastna ,nech ziarli ten trpak. A neopovaz sa k nemu vratit.

mandzula
7. jún 2022

Porozmýšľaj nad tým, aký bol dôvod vášho rozchodu, vašich nezhôd, ktoré k rozchodu viedli a teš sa z toho, že je to preč a už tieto nezhody nemusíš riešiť. Zrejme ste v niečom neboli kompatibilní, nesadli ste si a už by sa to bolo len zhoršovalo. Takto máš šancu začať nový vzťah s niekým, kto ti bude sedieť lepšie. 🙂

katkati
7. jún 2022

Mne pomohlo spamätať sa z bolesti, z rozchodu a úplne som vytriezvela z nahovárania si, že aj on sa trápi a ľutuje rozchod, jedno náhodné stretnutie s ním po pár týždňoch od rozchodu. Jeho chlad a nezáujem v očiach, aj keď sa ústa usmievali mi trhali srdce, ale boli tam a neprehliadnuteľné. V tom momente som si uvedomila, že musím začať odznova, že on je mysľou a srdcom už úplne inde a potvrdilo sa po čase, že on bol už dlhšie zaľúbený do niekoho iného.

ddaassuullaa
7. jún 2022

vykecaj sa, poplac si, nedus to v sebe. a co ked aj za to ten chlap nestoji? kazdy si musi najst svoj sposob vyrovania sa s rozchodom, univerzalny navod neexistuje. sama si najdes, co ta tesi, zamestna hlavu a vytlaci z nej niekoho, kto uz do tvojho zivota nepatri. paci sa mi nazor
@katkati

viestta
7. jún 2022

@zoro9836 🙄

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz