Ahojte, viem že príspevkov na tuto tému je tu už veľa ale potrebujem to sem napísať aj ja. Rozišla som sa s priateľom, ale nikdy By ma nenapadlo že to budem takto zle znasat. Stále len plačem a nedokážem myslieť na nič iné len na tie pekne spomienky. Bývali sme spolu v jeho byte. Pri poslednej hádke sa strašne nahneval a rozbil skrinku v kuchyni. Potom sa ospravedlňoval, ale na druhý deň sme sa rozišli a oba uznali že to tak bude najlepšie. Všetko si dávam za vinu a mám pocit ze niesom na nič dobrá, dokonca sa budeme stretávať v jednej práci keďže sme kolegovia, tu prácu mám rada nechcem o ňu prísť :( naozaj neviem ako sa pohnúť ďalej a nezblaznit sa..
Ak máte niekto nejaké rady ako čo najskôr prekonať rozchod budem veľmi rada
@ola101 ahoj, nedavaj si za vinu, že niesi do ničoho súca, dosť dobrá.
Co tak popracovať so svojím sebavedomím?
Dával ťa dole slovne?
A že rozbil skrinku v kuchyni. To už aké musel mať nervy keď toto spravil?
Púd sebazáchovy nič?
Tak si poplač, uľaví sa ti.
Keď môžeš buď s ľuďmi kt, máš rada.
Jaaaj boze... klasika, kadernicka, namalovat, krasne obliect do prace, tvarit sa sexy a spokojne. Flirtovat s kolegami, nech trpi ten psychous co roztrepal skrinku. Dufam ze nemate deti. Predstav si ze mas deti s takymto kuchynskym roztrieskavacom. Bože ženy .. randit s debilmi letelo v 90tych rokoch. Teraz su v kurze sexy oteckovia co kocikuju deturence, a hojdaju ich na ihrisku 🌷 opi sa, vyrev sa... a zajtra nech si krasna a stastna ,nech ziarli ten trpak. A neopovaz sa k nemu vratit.
Porozmýšľaj nad tým, aký bol dôvod vášho rozchodu, vašich nezhôd, ktoré k rozchodu viedli a teš sa z toho, že je to preč a už tieto nezhody nemusíš riešiť. Zrejme ste v niečom neboli kompatibilní, nesadli ste si a už by sa to bolo len zhoršovalo. Takto máš šancu začať nový vzťah s niekým, kto ti bude sedieť lepšie. 🙂
Mne pomohlo spamätať sa z bolesti, z rozchodu a úplne som vytriezvela z nahovárania si, že aj on sa trápi a ľutuje rozchod, jedno náhodné stretnutie s ním po pár týždňoch od rozchodu. Jeho chlad a nezáujem v očiach, aj keď sa ústa usmievali mi trhali srdce, ale boli tam a neprehliadnuteľné. V tom momente som si uvedomila, že musím začať odznova, že on je mysľou a srdcom už úplne inde a potvrdilo sa po čase, že on bol už dlhšie zaľúbený do niekoho iného.
vykecaj sa, poplac si, nedus to v sebe. a co ked aj za to ten chlap nestoji? kazdy si musi najst svoj sposob vyrovania sa s rozchodom, univerzalny navod neexistuje. sama si najdes, co ta tesi, zamestna hlavu a vytlaci z nej niekoho, kto uz do tvojho zivota nepatri. paci sa mi nazor
@katkati
Tak hlavne to chce čas, neviem či ti niekto povie opak. To treba aby prebolelo, aby si sa vyplakala z toho pokiaľ je to teda už definitívny koniec a budeš to mať veru o to ťažšie keďže sa vidíte v práci, uff. Hlavne asi nebyť sama, mať pri sebe kamarátov alebo rodinu 🙂