Rozchod

martin1233
8. feb 2022

Ahoj te prepáčte sa pisanie alebo chybi
Mam 19 a ona 17

Mam problem s no uz nie spriatelkov rozišli sme sa. zacalo sa to normalne napisal som na fb isli sme von po tyzdni sme sa dali do kopy ale teraz po 9 mesiach je to e napisal som jej ze chcem vedla teba lezat a ona napisal nato ze nevie a vtom sa zacala diskusia,pisala mi ze uz tyzden citi ze neni to take ako bolo predtym ze uz tak neciti a ze neni pripravena dlhodoby vzťah,nehľadali sme sa nikdy lebo sme si pobedali ked ta daco trápi povies porozpravame aj to tak bolo,len ked mito napisala tak som bol sokovany ze uz nechce teraz nikoho ze uz ma miluje ale uz nie tak z lasky ale nechce bit vzlom a vstvrtok ideme von ale nevie co bude necakam nic dobreho poznam ich rodičov bolo snimy fajn ziadna hadka nic som jej prvy frajer mal som uz 2 rocny vzťah to bolo horsie ako toto bojim sa co bude ani sam neviem co robit rozpravt sa snou e kd uz rohodla ze nechce vtah teraz tak neviem no mozno uz koniec a ide sa dalej ale tazko sami ju bude opúšťať lebo bola fakt starostliva a mila chalanmy nic nemala nepisala nic DAKUJEM

ladycat2021
8. feb 2022

Prilis dlha veta .. napis to este raz a spravne .. inak ti neviem poradit, pretoze sa tomu neda poriadne rozumiet.

martin1233
autor
8. feb 2022

@ladycat2021 Ahoj mam 19 a byvala 17 no po 9 mesiacoch sa rozhodla skoncit preto lebo ze uz neciti tak na vtah že uz nechce tento dlhodobý vztah neni vtom iny chalan to viem isto ale neviem co teraz lebo ja uz viem ze asi koniec a rozchod idem snou von porozpravat ale uz necakam nic dobreho

nelca0510
8. feb 2022

@martin1233 tak keď ona už nechce vzťah,tak ju nenuť na silu. Si mladý, ešte kopec dievčat tá čaká 🙂

ladycat2021
8. feb 2022

@martin1233 mala som namysli ciarky, bodky a spravne napisane predlozky .... znovu je to len dlha veta, ktora nedava zmysel ..
k teme - ked sa nechce k tebe vratit, tak to nechaj tak .. 9 mesiacov to nie je dlho .. pride dalsia.. urcite si najdes niekoho, kto ta bude milovat .. si este mlady .. uzivaj si zivot a ta "prava" pride vtedy, ked to nebudes cakat / hladat 🙂

martin1233
autor
8. feb 2022

@nelca0510 nie nenutim nic take ja som jej prvy frajer neboli hadky nikdy vsetko sme si pobedali ako normálny tyzden citila ze to neni ako vtedy ja som sa jej pytal ze co sa deje lebo som videl ale ona ze nic mne to nedalo pokoj musel som konat pytal som sa ju co je problem co chyba ale nic nechybalo bolo vsetko OK ze zrazu prislo ze nechce bit v dlhodom vtahu sokovany som bol ako aj teraz ale co uz ked nedohovorim tak dajak sa dostanem stoho mal som 2 roky vtah es daaavno ale to bolo horsie ako toto

martin1233
autor
8. feb 2022

@ladycat2021 ja som bol prvy ktorý pisal jej vtedy nechcela do vztahu ale dajako sa dostala dotoho a bolo vsetko fajn

oli18
8. feb 2022

@martin1233 Vieš čo je veta? Ak áno, tak píš vo vetách. Ak nie, naštuduj si učivo 2. ročníka základnej školy.

ladycat2021
8. feb 2022

@oli18 dostal odo mna 2x upozornenie a reakcia ziadna .. stale to iste 🤦‍♀️

ladycat2021
8. feb 2022

@oli18 rozumies nieco ? lebo ja mam s tym problem ..

oli18
8. feb 2022

@ladycat2021 Nie, nerozumiem deju vôbec.

solange7
8. feb 2022

@martin1233 ide leto. Chce byt single.

martin1233
autor
8. feb 2022

@oli18 prepáč

ladycat2021
8. feb 2022

@martin1233 toto bol tvoj asi prvy taky vaznejsi vztah, ze ? ked sa s tebou rozisla, tak musel byt nejaky problem, o ktorom ti asi nechcela povedat .. trebalo si sadnut a prist na to, kde je ten problem, lebo vsetko co sa deje, tak ma svoju pricinu.. ,,bez vetra sa ani listok nepohne"... ale teraz to uz nema zmysel ..

martin1233
autor
8. feb 2022

@solange7 neviem v Maji sme sa dali dokopy

martin1233
autor
8. feb 2022

@ladycat2021 nie nebol to prvy vážny vzťah, mal som aj dávnejšie to trvalo 2 roky,ale tu nebol žiadny problem jednoducho neni pripravena dlhodoby vzťah

oli18
8. feb 2022

@martin1233 Nemám dôvod, nič sa nestalo🙂

mikadooo
8. feb 2022

@martin1233 to ma mrzí... Asi jedine nechať to tak, možno si skúste dať cielene pauzu (mesiac-dva), lebo mi to príde že ani ona sama nevie čo chce a nechce. Alebo ťa už nechce, len ti to nevie otvorene povedať. Nechce ťa zraniť, lebo ináč si fajn chalan a nič zlé si jej nespravil... Ale to len tak hádam🤷. Nuž, držím palce, každopádne, čas to vyrieši...

ladycat2021
8. feb 2022

@martin1233 tak vztah z teen veku ja nepovazujem za vazny 🙂 vazny je vtedy, ked uz planujes spolocnu buducnost a ten vztah sa niekde posunie a nestoji "na jednom mieste" .. nechce sa mi verit, ze ziaden problem nebol .. ja som teraz v tretom vztahu a v 2 predchadzajucich vzdy bola nejaka/y pricina ci problem , pre ktoru/y sme sa rozisli .. teraz uz je neskoro riesit.. uz ten vztah nezachranis, kedze sa s tebou rozisla .. zabudni to .. chce to len cas.. ten vsetko zahoji..

martin1233
autor
8. feb 2022

@mikadooo Ďakujem pekne v štvrtok ideme von porozpravam sa snou,ale 50/50 kazdy bol prekvapeny ze sa nehadame,ani doma nemam lahke moja mama umrela ked som mal 15 a roky som sa staral o mamu nevedela chodit poriadne rozprávat bolo to tazke premna ,otec vela pie co už psychický som pohode.Co som mal vztah ta sla von s inym co uz,ale tato bola premna dokonala.

mikadooo
8. feb 2022

@martin1233 nuž, ja si viem aj ju predstaviť, má 17, si na ňu dobrý a všetci vlastne si myslia že vás vzťah je super, tak je jej zaťažko povedať, že nechce s tebou byť a hlavne keď možno ani nemá nejaký konkrétny dôvod🤷. Alebo ho ani nevie presne pomenovať 🤷🤷🤷. Držím palce... Ja som v 17 veľa vecí nevedela vysvetliť, už len to, ako s človekom hádžu hormóny, koľko sme sa pohádali s kamoškami, na druhý deň sme zas boli najlepšie kamošky, atď., atď. Snáď sa vám podarí úprimne porozprávať.

martin1233
autor
8. feb 2022

@mikadooo Ďakujem ja som za uprimne rozpravanie,ja som jej povedal nebudem sa hadat radsej sa porozprávame pekne nie hádať, z predošlých vzťahov som sa dačo naučil ,no uvidim co bude možno vide mozno nie,a tym koniec ja som jej pisal aj to ze lutujes vlastne ze odhodis odseba dobreho chalan a ona ,ze ano lutuje ale teraz to takto citi

solange7
8. feb 2022

@martin1233 ty si bol mi minulý máj, tento máj zas niekto ďalší. Má 17.

martin1233
autor
8. feb 2022

@solange7 Pytal som sa jej ze preco to a ako to prislo vlastne,ona ze nevie ani sama prislo to samo ze takto cíti aj sa z mamou porozpraval ze co ci sa deje taketo dačo lebo aj jej mama je rozvedena

ladycat2021
8. feb 2022

@solange7 uz tu bola podobna tema ?

amelie2017
8. feb 2022

Asi ju uz nebavilo lustit tvoje spravy alebo si uvedomila, ze nechce mat nic s clovekom s takymto pisomnym prejavom. Chlape, to sa neda citat. Menej obhanat dievcata a zaplatit si doucovanie zo slovenskeho jazyka.

madeline1
8. feb 2022

@martin1233 urcite sa az tak netrap. Uvidite sa vo stvrtok, porozpravate sa. Bud budete dalej spolu alebo sa rozidete. Poriadne sa porozpravajte, hlavne na nu netlac.

martin1233
autor
8. feb 2022

@amelie2017 prepáčte ale preco by som mehol pisat ani ju nepoznate 😃,to ze nie som unej to nezamena ze nemozem pisat nič

martin1233
autor
8. feb 2022

@madeline1 Dakujem nie netlacim nič

amelie2017
8. feb 2022

@martin1233 tak okrem pisania ti nejde ani citanie s porozumenim 🤦‍♀️

martin1233
autor
8. feb 2022

@amelie2017 rozumiem a ake pisovne prejavy vlastne, ja som chodil kunej vždy,nam nevadilo ze občas sme si pisali,to nehra rolu vtom ze pisomne prejavy