Rozchod

19. okt 2021

Ahojte, chcem sa asi iba vyrozprávať alebo počuť radu či som urobila dobre alebo len utíšiť svoje svedomie. Mám 21 rokov, začala som sa stretávať s chalanom mojom veku. Dlho sme sa poznali a zrazu sme tak zacítili že tu povestnú iskru medzi nami. Začali sme chodit von, take nezáväzne randenie. Obaja sme sa zaľúbili. Len nastal problém mamina začala byt proti ,, nie je pre teba “ jeho to začalo odrádzať a bolieť . Nejako sme to prekusali obaja. Len ostali vo mne take tie malé pochybnosti či mamina náhodou aj pravdu nemá , lebo je pravda že dost pije. Áno je mladý prečo nie ale moj otec je na tom dost zle čo sa týka pitia a mne to začalo aj naháňať strach. A on vedel , že mi to vadi. Ale aj tak si dá. Uprednostňoval ma pred tým ale aj tak je tam ten zadrhel s tým a neviem mám aj pocit že mi v tom už klame a tají veci. Preto som to stopla trosku sa bojím , že som mu aj ublížila tým tak mam aj výčitky. A neviem či to nebolo urýchlene alebo to bolo správne . Áno viem , že som mladá ale snažím sa rozmýšľať aj racionálne a hlavne dopredu.

deti95060810
19. okt 2021

má sklony k pitiu? Okamžite bez akejkoľvek ľútosti vzťah ukončiť...

bennn
19. okt 2021

Nezačínaj si s niekym kto sa opíja, fajčí alebo droguje... či iné hlúposti...
To dá logiku. ... A jasné, že tebe to pripadá teraz ako chyba, ale ťažko niekoho takého zmeníš. A vidíš, že sa kvôli tebe nezmenil. ... Podľa mňa si spravila dobre. Tak či tak to bol len začiatok... ani nie vzťah. Takže si vyviazla ešte v pohode.

Ono treba na človeka pozerať komplexne. Darmo bude super dokonalý milionár, agent 007, ovladať bojové umenia a svalnatý, sebavedomý vždy upravený, keď potajme bude v starej stodole organizovať psie zápasy a za nič na svete sa svojich "záľub" nevzdá.

Spravila si dobre. Máš 21, neboj sa nič, nájdeš si niekoho úplne nového 🙂

juliasb
19. okt 2021

Co znamená ze veľa pije?

kitycat
19. okt 2021

A kolko pije a co pije?

panelacikova
19. okt 2021

dištančné vzdelávanie? 😀

autor
19. okt 2021

@juliasb
@kitycat
No proste každý víkend je niekde na akcii nejakej a proste sa pripije akože dost. No tvrdý alkohol.

akbara77
19. okt 2021

Tvoja mama ma pravdu...ma 21 a chlasta...ber nohy na plecia a utekaj...

fleur1111
19. okt 2021

Pocuvni mamu a ukonči to.

nwnw
19. okt 2021

Fuu ked pije, tak pit neprestane. Takeho ani zadarmo!

gabrielachochulka
19. okt 2021

mama ma vzdy pravdu

vorkola
19. okt 2021

Okamzite a razantne vztah ukonit,a nedat a nedat mu ani sancu ,na sluby ,,ze prestane pit .mozno na oko,sa bude drzaat, ale bude sa mu to vracat,a pit bude tak aby si ho nevidela a o nom nepocula.Viem o com hovorim,a to este nevies ci v alkohole nie je agresak,No Boh ta ochranuj,mama ma pravdu.Ked uz ma take zatahy v 21 tich rokoch,ako to bude vyzerat v 30 tich?No nezelaj si to

beata_ra
20. okt 2021

Tak ti poviem, ze mamy maju zakazdym pravdu. Mne sa to tak v mladosti osvedcilo, aj ked som si to velakrat nechcela priznat. Ked mi povedala, ze sa ku mne niekto nehodi, ze je taky alebo taky, nechcela som jej verit a nakoniec sa ten vztah aj tak ukoncil. Treba maminam verit, oni maju siesty zmysel na taketo veci 🙂

lija22
20. okt 2021

ja len ze v 21 som bola vyske, pila ( nie len to) prvu ligu. mam titul, perfis vztah, 3 deti, 2 auta atd atd vsetko funguje.. tym chcem povedat, ze netreba hned z chalana robit stratenu existenciu

kassandra25
21. okt 2021

To ja som mala takeho manzela, co sedel v krcme kazdy den od 8 vecer do pol 2 v noci a ked tam nesedel, nevedel to so mnou doma prezit. Teraz uz nie sme manzelmi a ked sa obzrem spät, ani som si nevsimla, ze som vlastne bola aj vydata.

andrejkap123
21. okt 2021

Ja som od 21 do 24 tiez mala takeho chalana co chlastal, kazdy vikend vodka alebo ine tvrde a cez tyzden pivo. Ked mas takeho partnera a partiu mladych ludi tak aj ty do toho vhupnes lahko, akoze asi nie az tak ako oni ale spatne pochopis. Pila som potom aj ja, prislo mi to normalne vsak sme mladi zabavame sa. A teraz to lutujem, lebo zdravie to nevydrzalo. Doteraz si cez tyzden dava pivo (ale pre neho to alkohol nie je) aj ked uz mame o dost viac a pracujeme. Neboj o par mesiacov, nie to rokov, budes rada ze je koniec. Jaj a este aj depresiu som z neho mala. Vela sil! Ja viem ze je to tazke!