Dobrý deň žienky písala som tu minule o tomto pokiaľ si pamätáte my už nebudeme s byvalim priateľom spolu už týždeň a neviem co mam robiť hovoril mi ze ma už neľúbi že nechce chce byť sám ale v dusicke cítim ze to tak není a neviem prečo.... on vždy neukazoval svoje city najavo a tiež bol veľmi tvrdohlavý pred večerom sme sa videli na jednej zábave on mojej sestre ukazoval na mňa s očami... jednému povedal ze mu to je ľúto ze nejsme spolu a mne povedal ze mu to ľúto není.... do telefónu... proste neviem... ja ho strašne veľmi milujem.... viem z lásky sa nenajeme ale neviem co ďalej... tak tiež ma všade blokol fb číslo whastap... preplo mu.....dajte svoj názor.... cítim niečo ze ešte není konec neviem prečo asi preto ze ho ľúbim? Neviem....
@liliana_32 neukazuje city, povedal, že ťa neľúbi do očí a blokol ťa. Čo ešte má urobiť, aby si sa pohla ďalej?
Ty ho môžeš milovať ale on teba očividne nie. Neviem ako viac ti to má povedať.
@pralinka25 milujem ho veľmi a neviem co bude ďalej...
@liliana_32 pozri toto je uplne normalna porozchodova reakcia. boli ste spolu 5 rokov je to zmena a zrazu nevies co s tym casom ked ste boli spolu. vypln si cas. zacni sa venovat vlastnym konickom, stretavaj ludi. podla opisu by som tvojho frajera nechcela ani ako suseda nie to ako partnera. len to nevidis zatial.
tak mi teda napis tie veci ktore na nom milujes, ktore ta robili stastnou a davali ti pocit od neho ze si pre neho cely svet.
a co bude dalej? no najdi si niekoho normalnejsieho? co vasi? mala si vzor nejakeho funkcneho laskyplneho vztahu?
@liliana_32 čo by bolo,slnko výjde ako vždy
Prijmi to ako fakt, to čo ti hovorí tvoja “dušička” nie je žiadna intuícia, iba sebaklam a zbožné prianie… dal ti to najavo viac než jasne a ľúto mu to naozaj byť môže ako povedal kamošovi, lebo veď niečo ste spolu prežili, ale to neznamená, že s tebou chce byť… nechce, nebude…oplač to, hnevaj sa, dostaň to všetko zo seba, ale prijmi to a postupne zistíš, že život ide ďalej, vybehni s kamoškami na víno, dajte kino/divadlo, chod si zabehať/zaplavat, skoč ku kaderníčke… proste čokoľvek, čo to spraví radosť… čas lieči, bude lepšie, drž sa
kasli nanho,laska si ta najde, len vydrz.naopak,ked ta bude chciet naspät nechci ho ,ved v nom nemas zaruku,Bud rada, ze nemate spolu dieta,
@liliana_32 mas 15 ci co?
@vorkola už to je zbytočné včera HP videla kamoška ma cucflek u mňa už skončil na plnej čiare... 6 deň sme neboli spolu a on ma už inú.... 5 ročný vzťah a hneď si vedel nájsť niekoho aspoň viem ze ma nikdy neľúbi....
Cucflek? to má 15 rokov?
@liliana_32 teraz to nevidis ale ty mas take z pekla stastie dievca.
Viem, že to bolí, ale je to najlepšie čo sa mohlo stať, aspoň si sa konečne prebrala a aj keď je to teraz zlé, už môže byť iba lepšie...
@lindous asi tak toto ma prejde dúfam ze veľmi skoro a už ho nechcem ani vidieť takto sa správať 5 ročný vzťah a hneď. A 6 deň za dozvedieť že on ma frajerku fuj to je pre mňa nechutne aj všetko dokopy..... nevadí nech si je snou ja jej prajem úprimnú sústrasť a hotovo...
@liliana_32 vymenuj 5 veci preco ho lubis.
naozaj s nim chces stratit dalsie roky?