ahojtee. dnes sme sa s kamoskou bavili o teme rodinny stav. nic do hlbky, prosim vas blbe komentare nechajme doma, podme len pokecat.
ako ste uvadzali svoj rodinny stav, alebo resp. v papieroch vztah k partneroviked ste boli zasnubene kocky?
-slobodna, alebo ste rovno napisali zasnubena/snubenica?
sme s kamoskou na 2 tabory a chceme vidiet aj ine nazory
znova pripominam ziadna hlboka tema 😂😂😂
@margaretka012 tak rodinný stav sa v dokumentoch uvádza len slobodná alebo vydatá. Takže ak si len zasnúbená, musíš písať slobodná
v oficialnych papieroch su len 4 moznosti. Slobodna, vydata, vdova a rozvedena. Nebolo by ti divne do dotaznika pre zamestnavatela pisat zasnubena?
@margaretka012 este som nevidela, aby sa niekde uvadzal stav - zasnubena. Normalne si slobodna a po svadbe budes vydata.
@koniarova vravim aj toto ,,resp. vztah medzi xy…xy”
slobodná...
@margaretka012 somarina
@margaretka012 a tie co ziju na hromadke XY rokov bez sobasa aj bez zasnub by si mali co pisat? Bud si vydata, slobodna, vdova alebo rozvedena. Iny rodinny stav neexistuje
@koniarova prepacte co je somarina nerozumiem? nedavno som osobne vyplnala papiere do podnajmu, kde bol priatel ziadatel a bol tam uvedeny moj vztah k nemu
@margaretka012 papier k podnajmu, je papier pre prenajimatela, tam mozes napisat aj sesternica, ale oficialne si stale slobodna, kym si ta nevezme
@margaretka012 tak si mala napísať partnerka...to nie je rodinný stav, ale vzťah k niekomu...2 rozdielne veci
v tom pripade je aj moja chyba, ze som sa zle vyjadrila v tomto prispevku
Ze zasnubena ako rodinny stav.To ako fakt???🤦♀️
@margaretka012 kým nie si vydatá, si slobodná. Nič viac. Zásnuby nikoho nezaujímajú a rodinný stav nijako nevyjadrujú. Ako zasnúbená si stále slobodná.
@margaretka012 tvoj rodinný stav je slobodná.az budeš vydatá ,môžeš si napr pri daňovom odpísať nezdan.cast zakl.dsne napr .na muža .ako slobodná)zasnúbená ,nie .
@margaretka012 zasnubenie oficialne nic neznamena. Az po svadbe uz nebudes slobodna.
Slobodna.
@tanyag No,aspon ze je zasnubena.
Tak autorke to už bude jedno - ale stále možno číta na tajňáša 😂: viem si predstaviť, že rodinny stav zasnúbená si uvádza do koloniek žena, ktorá si aj následne dá na svadobné oznámenie titul Bc (keď niečo mám, treba sa predsa pochváliť 😂).
Zasnúbená je stále slobodná, po svadbe vydatá
Tak je to jasné. Autorkina kamoška mala pravdu a autorka jej touto diskusiou chcela ukázať, že pravdu má ona. Nuž, nevydalo... 😁
@margaretka012 je rozdiel vzťah k nemu,keďže prenajímateľ asi chce vedieť,kto bude bývať v jeho byte a je rozdiel niekde oficiálne uviesť rodinný stav,zasnúbená môžeš byť ,ale stále si slobodna
@margaretka012 sme spolu 10r, mame dieta, sme zasnubeni volam ho priatel a som slobodna.
Sa smejete, ale ja som v bývalej práci naozaj držala v ruke životopis, kde bolo...stav: zasnúbená (dátum). Takže mňa táto otázka neprekvapila 🤣
P.s.- možno to bol životopis autorky 🤔😂
Zasnúbená je rodinný stav? To ťažko.