Rodinný stav

margaretka012
26. okt 2023

ahojtee. dnes sme sa s kamoskou bavili o teme rodinny stav. nic do hlbky, prosim vas blbe komentare nechajme doma, podme len pokecat.

ako ste uvadzali svoj rodinny stav, alebo resp. v papieroch vztah k partneroviked ste boli zasnubene kocky?

-slobodna, alebo ste rovno napisali zasnubena/snubenica?

sme s kamoskou na 2 tabory a chceme vidiet aj ine nazory

znova pripominam ziadna hlboka tema 😂😂😂

koniarova
26. okt 2023

Zasnúbená je rodinný stav? To ťažko.

lenuska9999
26. okt 2023

@margaretka012 tak rodinný stav sa v dokumentoch uvádza len slobodná alebo vydatá. Takže ak si len zasnúbená, musíš písať slobodná

viestta
26. okt 2023

v oficialnych papieroch su len 4 moznosti. Slobodna, vydata, vdova a rozvedena. Nebolo by ti divne do dotaznika pre zamestnavatela pisat zasnubena?

nelca84
26. okt 2023

@margaretka012 este som nevidela, aby sa niekde uvadzal stav - zasnubena. Normalne si slobodna a po svadbe budes vydata.

margaretka012
autor
26. okt 2023

@koniarova vravim aj toto ,,resp. vztah medzi xy…xy”

tanyag
26. okt 2023

slobodná...

koniarova
26. okt 2023

@margaretka012 somarina

viestta
26. okt 2023

@margaretka012 a tie co ziju na hromadke XY rokov bez sobasa aj bez zasnub by si mali co pisat? Bud si vydata, slobodna, vdova alebo rozvedena. Iny rodinny stav neexistuje

margaretka012
autor
26. okt 2023

@koniarova prepacte co je somarina nerozumiem? nedavno som osobne vyplnala papiere do podnajmu, kde bol priatel ziadatel a bol tam uvedeny moj vztah k nemu

viestta
26. okt 2023

@margaretka012 papier k podnajmu, je papier pre prenajimatela, tam mozes napisat aj sesternica, ale oficialne si stale slobodna, kym si ta nevezme

tanyag
26. okt 2023

@margaretka012 tak si mala napísať partnerka...to nie je rodinný stav, ale vzťah k niekomu...2 rozdielne veci

margaretka012
autor
26. okt 2023

v tom pripade je aj moja chyba, ze som sa zle vyjadrila v tomto prispevku

maminkadeticiek
26. okt 2023

Ze zasnubena ako rodinny stav.To ako fakt???🤦‍♀️

tiezjedna
26. okt 2023

@margaretka012 kým nie si vydatá, si slobodná. Nič viac. Zásnuby nikoho nezaujímajú a rodinný stav nijako nevyjadrujú. Ako zasnúbená si stále slobodná.

zafir01
26. okt 2023

@margaretka012 tvoj rodinný stav je slobodná.az budeš vydatá ,môžeš si napr pri daňovom odpísať nezdan.cast zakl.dsne napr .na muža .ako slobodná)zasnúbená ,nie .

bessie12
26. okt 2023

@margaretka012 zasnubenie oficialne nic neznamena. Az po svadbe uz nebudes slobodna.

ivangeline
26. okt 2023

Slobodna.

bessie12
26. okt 2023

No tak ta nám už nič nepovie 😂😂

tanyag
26. okt 2023

@bessie12 Hanba ju prefackala 😁

maminkadeticiek
26. okt 2023

@tanyag No,aspon ze je zasnubena.

bessie12
26. okt 2023

@tanyag 😂😂😂 neda sa nesmiat sa z toho. Kvoli takej konine si vymazat ucet .. 🙈

mirkam3
26. okt 2023

Tak autorke to už bude jedno - ale stále možno číta na tajňáša 😂: viem si predstaviť, že rodinny stav zasnúbená si uvádza do koloniek žena, ktorá si aj následne dá na svadobné oznámenie titul Bc (keď niečo mám, treba sa predsa pochváliť 😂).

tanyag
26. okt 2023

@bessie12🤭🤭🤭 tak ľudia sú rôzni...ona si myslela, že jej napíšeme, že zasnúbená je rodinný stav 😁 asi ju zahanbila kamarátka a ešte sme sa k tomu pridali my...jedna facka, druhá facka...chudáčik, nezvládla to 😀

januska12323
26. okt 2023

Zasnúbená je stále slobodná, po svadbe vydatá

bessie12
26. okt 2023

@tanyag ked ju zlozil takyto (ne)problem, tak si neviem predstavit co potom robi, ked ma / bude mat naozaj nejaky problem 🙈🙊

h2
26. okt 2023

Tak je to jasné. Autorkina kamoška mala pravdu a autorka jej touto diskusiou chcela ukázať, že pravdu má ona. Nuž, nevydalo... 😁

petamich
26. okt 2023

slobodna - zasnubena nie je ziadny oficialny rodinny stav, ako pise @viestta su len styri slobodna, vydata, rozvedena, vdova 🤷‍♀️ do ziadosti ako popisujes sa pise partner/partnerka ale teda este som nevidela, ze by tam bolo snubenica

rorino
26. okt 2023

@margaretka012 je rozdiel vzťah k nemu,keďže prenajímateľ asi chce vedieť,kto bude bývať v jeho byte a je rozdiel niekde oficiálne uviesť rodinný stav,zasnúbená môžeš byť ,ale stále si slobodna

lenkakoc444
26. okt 2023

@margaretka012 sme spolu 10r, mame dieta, sme zasnubeni volam ho priatel a som slobodna.

miggy
26. okt 2023

Sa smejete, ale ja som v bývalej práci naozaj držala v ruke životopis, kde bolo...stav: zasnúbená (dátum). Takže mňa táto otázka neprekvapila 🤣
P.s.- možno to bol životopis autorky 🤔😂