Je okej ak sa somnou prestala baviť krstná kvôli tomu,že som jej neprišla na 40ku kvôli tomu, že som mala ťažké skúšky a nedalo sa mi vycestovať a zúčastniť sa? Naše vzťahy ochladli už rokmi cez koronu... no myslela som ze ma pochopí. Ospravedlnila som sa jej pred jej narodeninami ale jednoducho škola je moje priorita momentálne a nemohla som za to, že to dali na dátum den pred mojou skúškou. Doteraz sa somnou kvôli tomu nebaví, a ani nebola na žiadny sviatok ani moje narodeniny...
@trema no hlavne aj jej muž je moj krstný, majú dve deti moje sesternice co tu k nám chodili celý čas odkedy sme boli aj malé deti a úplne na mna zanevreli
Tak zobrala to tak, neprišla si ty, neprídem ani ja
@sense ale je to trochu sebecké nie? Mala som neísť na skúšky kvoli jej narodeninám?
@lilstar111 mne keby na danom človeku záleží tak by som prišla na hodinku dve. Ved o tom ze máš skúšku si tiež nevedela z večera do rána alebo deň pred oslavou. Chápem keby je medzi vami 1000km tak na hodinu dve sa prísť nedá. Ale mne ak na niekom záleží tak by som si tu hodinu dve nasla. Snažila si sa s ňou porozprávať, navstivila si ju a zablahoželal a teda po skúške?
Ozveš ju každý rok na narodeniny a ona pozvanie odmietne alebo čakáš ze zablahožela.
@lilstar111 den pred skuskou? Co oslavovali v tyzdni?
@sense presne to iste som sla napisat.
Ja ked mi zalezi aby niekto bol na oslave, kt organizujem, tak kym stanovym termin zistujem, ci niekto nema nieco ine dolezite 🤷🏼♀️ ja by som sa na tvojom mieste zachovla rovnako, obzvlast ak bola oslava este aj v inom meste ko studujes
@veronikaszabova v nedelu
@sense tým, že sa celý rok somnou nebavila, nie nesla som ani na dve hodiny, chcela som spraviť skúšku. Áno keď som jej dopredu povedala ze ten dátum nemozem tak som jej aj blahoželala
@lilstar111 a nemohla si sa ucit do soboty, v nedelu si dat pauzu a ist na oslavu? Aspon na chvilku?
Btw ja som sa den pred skuskou nikdy neucila, mala som volny den na reset.
@lilstar111
"tým, že sa celý rok somnou nebavila, nie nesla som ani na dve hodiny, "
Tak mala si priamo napisat, ze z trucu si tam nesla.
@sense u nás to fungovalo od detstva tak ze sa chodilo blahoželat takže áno vnímam to tak, že ma vyčlenili z rodiny kvoli takej hlúposti ale myslím si, že to bude aj tým ze mi závidia že chodím na VŠ a neprajú mi to...
@veronikaszabova nie z trucu, ale mam nejaké povinnosti a cestovať kvoli niekomu 4 hodiny a oddrbat celý deň kedy sa mám ešte učiť mi sprepacenim neprišlo ako efektívne riesenie
@lilstar111 à ty si sa jej koľkokrát za ten rok ozvala? A čakala som ze prídeš s tým ze ti závidia VS a preto sa s tebou nebavia. Sama píšeš ze u vás sa chodilo blahoželat a ty si neprišla. Ale sama čakáš ze príde ona.
@lilstar111 trochu sa v tom stracam. Nebavite sa cely rok, potom ta pozve na oslavu na ktoru nejdes lebo mas skusku a odvtedy neprisla na ziadnu tvoju oslavu? Skuska bola pred rokom ci co?
Ci si nesla na oslavu a odvtedy neprisla na tvoju oslavu a podla popisu uz ubehlo niekolko rokov (ziadne narodeniny ani meni y) 🤷♀️
No a ucit si sa mohla cestou tam aj spat a na pslave trochu zrelaxovat. Urcite by ten polden vela nezmenil, nie?
Tu bude toho zrejme viac medzi Vami ako len tato jedna oslava, ktora bola tym poslednym klincom. A nie som si ista, ci ti to ucenie sa na skusku nemalo byt vyhovorkou tam neist, lenze nedopadlo to...a sice druha strana to nebrala ako padny argument. To co Ti tu napiseme je jedno, lebo dolezite je, ako (a preco?) to tak zle zobrala Tvoja krstna. Skor teraz treba vymysliet co s tym, ak Ti na urovnani vztahov vobec zalezi. Ak nie, neries, urazila sa, pockaj chvilu.
@kitycat áno toto bolo už pred rokom a pol, stále sa nad tým zamýšľam preco to tak je. Ja som sa im ozyvala stále cez rok ale bolo to len jednostranne. Ozvali sa až keď mali oslavu na konci roka a nemohla som prísť. Ja oslavy zvyčajne nemam ale ide o to ze mi neblahozelala na ziadny sviatok odkedy sa stala daná situacia
Veď ste sa rok nebavili už pred oslavou tak je úplne jedno či by si tam išla alebo nie. Vzťah by to nezachránilo.
Nerieš krsnu mamu, škola je dôležitejšia. A zas na návštevu predsa môžeš prísť inokedy. Ja byť na jej mieste sa nehnevám, skôr by som Ťa podporila. Za ďalšie u nás, keď sa robí rodinná oslava vždy sa snažíme, aby sme mohli prísť všetci. Moje krsniatko tiež malo jednu dobu v škole toho veľa, ešte aj autoškolu robilo, tak sme moc v kontakte neboli, no jedno má veľmi potešilo. Keď urobilo skúšky v autoškole hneď mi napísalo. Sme predsa dospelé ženy, tak by sme to mali pochopiť.
@januska12323 ano len mam vycitky lebo ja som to nemyslela zle... aj mi pride ze ich deti vychovavaju tak aby ma nemali radi... a ma to mrzi cele to je take no onicom
@rybkoava to je pekne, myslim si tiez ze sa mohla inak zachovat
@lilstar111 keď je to ďaleko a takto pred skúškou, tak tiež by som určite nešla. Nuž, veľakrát sa aj mne stalo, že človek ktorý nemá výšku alebo nemal na nej ťažké skúšky takéto veci jednoducho nepochopil. Skúšala si sa s ňou o tom aj porozprávať ? Príde mi hlúpe kvôli tomuto zanevrieť na blízku rodinu.
Tak.na skúšku sa tiež dá pripraviť vopred, alebo? Zabudni, nech sa hnevá no.
@lilstar111 ja osobne si myslím že si urobila chybu že si nešla na jej 40 tku . Na skúšku sa dalo učiť aj počas cesty aj naspäť po ceste a tam si urobit na dve hodiny prestávku . Ani škola nie je dôležitejšia ako dobré vzťahy v rodine , zvlášť ak sa to dalo riešiť. Prestala ti potom volať na narodeniny a aj sa inak ozývať . Ty jej zavoláš len tak , ozýaš sa jej ?
@lilstar111 Takže rok a pol sa stále "zamýšľaš" nad koko*inami🙈 Všetko to vyznie ako trucovitosť 5 ročného decka...A nezabudni im potom diplomom mávať popod nos👎
@lilstar111 prdpokladám že ti krstná ani jej rodina nepríde ani na promócie ak niečo s tým neurobíš .
Ja ťa chápem. Odcestovať počas skúškového ešte pred termínom skúšky je nezmysel, a len pre to, aby si ostala za tu dobrú. Ja som tiež raz takto odmietla pozvanie na oslavu, ale každý to chápal. Ísť tam na hodinu je úplná blbosť.
Ono pre niektorych bol C19 dar z neba, keby nebol, museli by si ho vymysliet. Tolko rozvratenych rodin, ktorym padlo vhod, ze maju zamienku uz sa nestretat. Pritom v tom prvotnom soku si volali aj Pra-rodiny, ked isli od zlatici famy, ze mesta vymru, kazdy chcel mat vztahy naporiadku. 💧
@lilstar111 ja studujem externe, popri praci a dvom detom - a ani by ma nenapadlo v skuskovom obdobi ist na kavu s kamoskou na hodinu - nieto este cestovat 4 hodiny kvoli rodinnej oslave den pred skuskou 🤦♀️
vlastne - bola som, den po jednej skuske, pricom dalsiu som mala o 8 dni --- tak vtedy som si to dovolila. Ale v decembri som mala terminy skusok kazdych 5-6 dni, to bol masaker.
Krstna je dospela zena a mala by to pochopit. Rozum jej uz do hlavy nenalejes. Netrap sa tym.