Rodinné oslavy po rozchode

5. feb 2022

Stretávate sa na rodinných oslavách po rozchode/rozvode, ak vo vzťahu boli deti? Myslím napr.narodeniny sesternic/bratrancov mojich detí?

horalka1986
5. feb 2022

Ked je nejaka oslava ex svagrinej alebo bratrancov deti, tak si ex deti vypyta mimo casu a ide tam s nimi. Nieje problem.

autor
5. feb 2022

Hej ja som tak myslela, že či ešte aj ja ako ex budem môcť tam ísť 😀

ukulela
5. feb 2022

No ak ta pozvu, preco nie. Otazne je, ci ta pozvu.

autor
5. feb 2022

@ukulela veď toto som chcela vedieť, ako je zvykom.

horalka1986
5. feb 2022

Ked mate dobre vztahy, preco nie? Ja ich nemusim takze takto to funguje u nas, ale keby ze mame dobre vztahy, ex by urcite nebol proti.

ukulela
5. feb 2022

Ak budu dieta pozyvat na bratrancovu oslavu, zrejme to bude cez rodica. Ak cez exmanzela, tak s tebou nepocitaju. Ak by ta tam chceli, daju ti vediet.

bosorka2302
6. feb 2022

prax hovori ze ked si ex tak ta vyskrtunu uplne z oslav a pod 🙂 ale samozrejme uvidis moze sa stat aj opak, prip si vypytaju len deti, mne by bolo trapne ako rozvedenej ist na oslavu z muzovej strany

autor
6. feb 2022

@bosorka2302 chcela som kvôli synovi, ak ideme oddelene k rodičom, už teraz sa pýta, že prečo nemohli sme ísť spolu. Je mi to ľúto. Ale prežijeme.

lusanko
6. feb 2022

Veľmi zle by som sa cítila na takejto oslave, popravde sa Ti čudujem, že nad tým vôbec uvazujes. Zažila som podobné, teraz to máš asi čerstvé, preto Ti to príde prirodzené, ale po čase zistíš, že je normálne, keď zostávaš doma. Zvykne si aj malý.